- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
válasz puskmik #42350 üzenetére
Ha nem volt telepitve a cwm, persze hogy nem indult el a cwm Kicsit keves az info, vagy csak nem tudom kiszurni a lenyeget. ICS, vagy GB volt fent? Tonyp-bol melyik verziot tetted fel, pontosan mi volt a neve? Ha ICS volt fent, bootloader nyitas is volt?
laci laci: Igen, jol gondoltad a kernellel kapcsolatban.
Koszi a Kowalski linket, lehet feldobom ma egy proba erejeig. -
puskmik
tag
válasz Balázs1986 #42351 üzenetére
ICS 4.0.4 Recovery mod be sem jött, cwm nem ment fel.
A gond a cwm kavavart be a gyári ICS-nek.
Tehát mindent külön fel kellene tennem, vagy a gyári cwm-et feltenni.Azt hiszem ehez sík hülye vagyok, Ace-t persze könnyedén ment mindennel.
-
Balázs1986
addikt
válasz puskmik #42352 üzenetére
Igy mar tisztabb a dolog. Annyiban masabb ez mint az Ace, hogy az ICS bootloadert ki kill nyitni eloszir. AIO Toolkit, Install the new unlocked bootloader (vagy kb. ilyesmu szoveg) menupont. Aztan mehet fel a cwm 6.x szinten AIO Toolkittel, vegul cwm-bol a new bootloader verzios Tonyp ROM.
-
puskmik
tag
válasz Balázs1986 #42353 üzenetére
-
harry3
őstag
válasz puskmik #42354 üzenetére
Timeout error: nekem sem ment végig, nagy nehezen találtam megoldást.
Elindítom a programot(XP kompatibilitás mód, rendszergazdaként futtatva), akkut kiveszem, csatlakoztatom a telefont, miközben nyomom a hangerő le gombot. Miután felismerte bezárom a programot, majd újra elindítom és azután kattintok a Startra és egyből be is teszem az akkut. Lehet csak elég annyit megpróbálnod, hogy az akkut egyből beteszed a Startra kattintás után, így nem kellene timeout errort írnia.Le kell tölteni XDA-ról az AIO Toolt, nagyon hasznos, csak egyszerűen követni kell az utasításokat.
-
Marcell88
csendes tag
Sziasztok,
Lassan két éve használom az Optimus 2x-em. Sajnos ezidáig gyári szoftverrel. Amióta frissítettem a gyári ICS-re a telefont, gyakorlatilag használhatatlanná vált annyira lassú. Kb. két naponta random újra is indul.
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen ROM és Kernel párost tegyek rá hogy stabil és használható legyen a telefon.Köszönöm előre is!
-
harry3
őstag
Aki használja a DjangoManouche X 1.6.1-et attól kérdezném, hogy atom stabil?
-
Balázs1986
addikt
válasz puskmik #42354 üzenetére
Most hirtelen nem értem, a SmartFlash hogy jött képbe
De valószínűleg azért nem megy, mert ha ICS van a telefonon, már nem szeret működni a megváltozott partíciókiosztás miatt (a baja is a partíciókkal van, az Error ablakban olvasható).
A harry3 által ajánlott All-In-One Toolkit kell neked.
Letöltés után rendszergazdaként kell futtatni. A menüsor egyértelmű utasításokat ad. Először a driver-t kell telepítened a telefon nvFlash módban való kezeléséhez, ez a menüpont a menü vége felé van valahol.
Ezután a már említett "Install the new unlocked bootloader..." kell majd. Írni fog minden teendőt a program, de azért én is leírom: a telefont kivett akksival kell usb-re dugni úgy, hogy csak a hang_le és hang_fel gombokat nyomod egyszerre.
Ha végigmész a bootloader nyitáson, még a végén válaszd ki a CWM telepítést. 6.x verziót tegyél fel. Ha ez megvan, akkor CWM-ben már el tudod indítani a telefont. A lényeg, hogy hang_le és bekapcs gombokat kell nyomni addig, amíg két kis LG ikon nem lesz egymás mellett.Marcell88: Gyári mod-ból a Django x 1.6.5 ami ajánlott, CM-ből pedig a TonyP 1.3 és a Miw.
-
-
puskmik
tag
válasz Balázs1986 #42362 üzenetére
Akkor új fejlemények vannak. sikerült feltenni egy romot (cm-10.1-20130503-UNOFFICIAL-p990
) mert sajna micro SD-n nem volt fent a Tonyp féle szeretném feltenni de feltenni cwm-ben végigviszi a Tonyp-t de az előzö bútol be...... illetve ezzel nincsen google play-em. -
Marcell88
csendes tag
válasz Balázs1986 #42362 üzenetére
Balázs1986: Köszi a segítséget. A Django x 1.6.5 -öt felrakom akkor. Tudsz még abban segíteni, hogy a linkről az A vagy B verziót tölsem-e le illetve a harmadik KingOfBirds.zip mire használatos?
http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=LG%2FOptimus+2x+%28P990%29%2FROMS%2FDjangoManouche+ROM%2FX1.6.5_AdiosAmigosKöszönöm!
-
Balázs1986
addikt
válasz qamu74 #42366 üzenetére
Azt jelenti, hogy nem tudta feltenni a telefon driver-ét nvFlash módhoz. Gondolom, nincs a teló gépre dugva a következő módon: kivett akksi és hang_le+hang_fel egyszerre nyomva tartása mellett usb-re dugás.
puskmik: Pedig a Tony-féle ROM-ban van Play. Az alkalmazásképernyőt jobbra görgetve bejönnek a Modulok, és utána át tudsz menni Play-re is.
Csináltál CWM-ben a Mount and Storage menüpontban Format /system -et? Azt csinálj mindenképp! Valamint a főmenüben Wipe data and factory reset-et is. Ez után telepítsd a Tonyp-ot. Mennie kell.Marcell88: A B-ben ha jól tudom csak angol nyelv van (meg talán koreai). Neked A kell. A KingOfBirds egy kernel. Miután feltelepítetted CWM-ből a ROM-ot, az után tudod ezt is feltenni. Először ne tedd ezt fel, próbáld ki nélküle. Ha elégedetlen vagy, ezt CWM-ből bármikor fel tudod tenni, csak előtte csinálj Wipe cache partition-t és Advanced / Wipe dalvik cache -et.
-
Marcell88
csendes tag
válasz Balázs1986 #42368 üzenetére
Balázs1986: Tiszta minden. Már töltöm is le, remélem ma sikerül menteni is mindent a telefonról. Ami felmerült bennem, hogy milyen basebandet használ ilyenkor a telefon? A ROM-ban gondolom minden benne van ugye, nem kell külön basebendet feltenni?
A kernellel kapcsolatos elégedetlenséget mire érted? Ez olyan kernel amivel lehet változtatni a proci órajelét? -
Balázs1986
addikt
válasz Marcell88 #42369 üzenetére
King of Birds kernelt sosem használtam, nem tudom, miket lehet benne állítani
Az elégedettséget úgy értem, hogy először a saját kernelével próbáld ki a ROM-ot, és ha úgy jó lesz, szerintem nyugodtan maradhat az. De majd hátha lesz gépközelben olyan aki Django-t használ, akkor majd ő megmondja, mik a kernel tapasztalatok.
Baseband nincs a ROM-ban, de mivel te ICS-ről váltasz ICS-re, nem kell ezzel a kérdéssel foglalkoznod, megfelelő baseband van fent. -
Lisztharnat
csendes tag
válasz Balázs1986 #42370 üzenetére
Üdv!
CM10.1 - tonyp - T-Build 03 (newbL) tudsz esetleg egy működő kamerát linkelni ?
Ezek amiket Tonyp felsorolt nem mőködnek.
Kő követ nem követ követ!
-
Marcell88
csendes tag
válasz Balázs1986 #42370 üzenetére
Balázs1986: Köszönöm a segítségedet. Remélem sikerül használhatóvá tenni a telefont.
-
Balázs1986
addikt
válasz Lisztharnat #42371 üzenetére
Sajnos nem, én a sajátját használom
Marcell88: Nincs mit, hajrá
-
csampei
senior tag
válasz Marcell88 #42372 üzenetére
Biztos fog működni,de köszönet az nem lesz benne ha a 4.x.x platformot hajtod legyen az cm,cif,kgb,fbi,miau,miwiw.myvip,gif,gis,Dj jano,lagzi lajcsi,stb...
De ha csak 10 appot teszel rá akkor megeshet az "1000 órás üzemidő",vagy photoshop
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
Lisztharnat
csendes tag
Üdv!
CM10.1 - tonyp - T-Build 03 (newbL) tud valaki esetleg egy működő kamerát linkelni ?
Sajnos nem megy egyik se sem az általa felsoroltak sem ami alapból a ROM-ban van.Kő követ nem követ követ!
-
laci laci
addikt
válasz csampei #42347 üzenetére
Üdv mindenkinek.-A második cinikus beszólásod,lehet neked egyértelmű és egyszerű ,de a tanulóknak mint én NEM.Szeretnélek megkérni ha velem szembe nem megy a kölcsönös tisztelet amit én megadok neked,akkor kérlek ne írj semmit(nekem).Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
csampei
senior tag
válasz laci laci #42377 üzenetére
Lehet hogy cinikus,de helytálló!De majd ráébredsz!Mindenféle rosszindulat nélkül írom amit írok,az hogy kissé egyedi a forma az ne tévesszen meg!Ettől független még az HELYTÁLLÓ!!!
Ha félreérted az a Te bajod!(és itt nem a tiszteletről szól a fáma...)
(#42378) david_97
Te minek örülsz kisfiam?
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
Klon
aktív tag
csampei: nem unod még a bunkóskodást?? már kezd szánalmas lenni...
-
dancergabor
tag
Sziasztok!
2.3-as CM 7-ről (Gueste 2x )szeretnék áttérni a CM 10.1-re, konkrétan a Django 1.6.5 -re.
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan kellene végigvinni a telepítéseket ? -
david_97
senior tag
-
Naras
őstag
Üdv,
Valaki segítene világossá tenni mi ez a régi/új Bootloader mizéria?
Illetve mit kéne tennem, hogy CM7 - ről felhúzzam CM10.1 - re a gépet (ezt a Django - t nagyon emlegetik, gondolom pl. az jó lenne), mert itt már nem elég egy szimpla CWM zip install, ahogy elnézem, de régen ROM - olgattam már 2X -et, és most szükség lenne rá, de van itt egy kis gap... egy leírás, összefoglaló, ilyen jellegű link(ek) is jól jönnek...Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
david_97
senior tag
-
laci laci
addikt
válasz csampei #42379 üzenetére
Nekem csak a tálalással van gondom.ha visszanézed a hozzászólásaimat akkor mindig van benne:-Üdv mindenkinek,köszönöm, ....A tisztelet nekem fontos főképp a szakmáim(4db.)meg is kívánja,ehhez vagyok hozzászokva.Itt vannak szakik és tanulók.Én mint kezdő tanuló megosztom a másik tanulóval a fejleményemet.Nekik jól jöhet.A szakik pedig ezeket már tudják.minden tisztelet az övék.A linkek alatt kicsipegettem feléd írt hozzászólásomat.Hogy éljek valaki mondatával majdnem szó szerint:-Részemről befejeztem...
Balázs1986 köszönöm.[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Tutu7030
veterán
válasz csampei #42374 üzenetére
Nincs benne ps (maximum gimpet tudnék indítani), és nem 10 alkalmazás van telepítve (de nem is teszek fel minden sz@rt, hogy több legyen az alkalmazások száma).
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
MrChris
nagyúr
válasz Balázs1986 #42316 üzenetére
Van valami step by step gyorstalpaló, hogy hogyan kell ezt használni, én csak rootolni szeretném és azt akarnám hogy ne vesszen el semmi adatom, beállítás...
-
puskmik
tag
válasz Balázs1986 #42368 üzenetére
Köszönök mindenki minden segítséget, kicsit volt csak nehéz szülés. Ezt raktam fel végül: pa_p990-2.6-13-newbl-tonyp ....... de nekem lassabb mint: cm-10.1-20130503-UNOFFICIAL-p990 és a kamera tényleg semmire nem jó . De ezt orvosolom majd ezzel LG-ICS_camera_CM10.1_feav_v3 .De a gond megmaradt a Goolgle play store nincsen sehol Segítsetek....
-
Balázs1986
addikt
válasz Tutu7030 #42395 üzenetére
Hagyd rá, régen még volt pár értelmes gondolata, de most már kizárólag trollkodni jár ide. Nincs más értelmes, használható ROM, csak az ő saját, teljesen egyedi () GB-je.
Ilyen screenshot-sorozatot azóta nem csinált, hogy kijelentette, hogy 230 app mellett stabil és gyors a rendszere. Pedig anno hangoztatta, hogy szeret mindent tényekkel alátámasztani. Pedig én kíváncsi lennék akár egy kis videó formájában is arra, hogy megy be a telepített app-ok közé, majd lép át az telefoninfóba üzemidőt nézni (ami persze lassan 1000 óra környékén jár) a gyors és stabil GB rendszeren, 230 napi szinten futó app mellett. De egye fene, pár screenshot is megteszi, csak abból a rendszer épkézláb sebessége nem jön le.
Persze a saját ROM erős túlzás, mert csak össze van ollózva mások munkáiból, és még csak egy "Thanks"-szerű említést sem tesz rájuk a telepítőben. Kifogás: P"rivát használatra van, akkor minek?". Ahhoz képest azért már be lett ide linkelve Na meg a másik oldal: ha privát használatra van, akkor minek vele trollkodni?
Mellesleg, ha tényleg olyan gyors és stabil 500+ órákon át 250 napi szinten futó app-al, akkor le a kalappal, sikerült neki megalkotni azt, amit az XDA fejlesztői közösségnek két év alatt sem...ráadásul pont az ő munkájukat használva...érdekes
Persze még az is fura, hogy a "saját" ROM-jának fájlnevének a vége "api29", aki amúgy XDA és Modaco user is, itt PH-n pedig egy végleg kitiltott tag.csampei: Attól, hogy a hülyeségeidet úgy közlöd, hogy hozzáteszed, hogy azok helytállóak és tények, még ugyanúgy hülyeségek maradnak. Most épp konkrétan erre értettem. Felét ki se próbáltad, viszont itt írják az emberek, hogy megy nekik. Akkor mi a halálról beszélsz már megint?
A bunkó stílus pedig nem ide való. Érdekes módon régebben erről magad is tettél egy megjegyzést. Gyorsan felejtesz
És nem, a PH szakmai topic nem arra van, hogy bunkó, lekezelő hsz-ekkel, meg alaptalan kijelentésekkel gyűjtögesd a hozzászólásaidat. Olvass házirendet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest