- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirei
tag
Ajánljatok ICS-re valami jó launchert
-
zoltannovak
tag
najo nekem e a tonyp féle rom nem jött be. sajna nem gyors annyira. akkut szopja rendesen. és ujraindulgat. pedig ufy van beállitva mindenahogy le volt irva.. Esteleg valami stabil romot valaki tudna mondani? ami bevált? tudom hogy nagy a szorás de hátha.
-
david_97
senior tag
válasz zoltannovak #41657 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213448
ez nekem jó,igaz nkm a tonyp rom is jó -
zoltannovak
tag
kis leirást csinálnál hogy hogy rakjam fel a romot meg a kernelt?
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #41656 üzenetére
Saját tapasztalat:a jó öreg LauncherPro az ami eddig a legkevesebb ramot igényli,és ettől eltekintve szépen fut,és gördülékeny,valamint testre szabható,menthető/visszaállítható,tehát még mindig fullosnak mondható(attól eltekintve,hogy már több mint egy éve nem fejlesztik).5 oldalon keresztül megpakolva összesen 12 widget-el,az Android system infó szerint 2-7mb ram a fogyasztás,ami gyakorlatilag semmi.Csak összehasonlításképp az Apex 32-40mb,az SPB 70mb a többi is mértem anno (Go,Next,Adw,Crasy,Regina) de a LauncherPro jött ki "győztesnek" kivétel nélkül minden esetben,ha azonos körülmények,és "terheltség" mellett teszteltem.
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
david_97
senior tag
nekem az apex is pl sokat zabált,és még be is tudott lassulni
gondolom valami 2.3 android
zoltannovak simán cwmből,full wipe kell neki,és ics bootloader nem GB!
csampei azt én is sokat használtam,tényleg jó
de én mindig is a témak miatt hasznátam más launchert,mára meguntam ugyh jó a gyári is -
zsoltiz
aktív tag
válasz csampei #41662 üzenetére
GB romok alatt csakis LauncherPro-t használtam mindig, nagyon kedveltem. Anno meg is vetem a full verziót, hogy támogassam a fejlesztőt. De már évek óta nem fejlesztik, kicsit eljárt felette az idő. Nem támogat mappákat, a gmail widgetje nem működik együtt az újabb gmailekkel, nem tud vízszintes görgetést a programok között, stb. Részemről HOLO Launcher HD-ra váltottam, ez valamivel többet eszik (mint minden android 4+ launcher), de tud is mindent, amit kell.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Balázs1986 #41636 üzenetére
Sajnos már mindent kipróbáltam, de hiába. Más kernellel sosem volt gondom a wifivel, ha épp egész nap wifi közelben voltam, akkor nem szakadt meg egyszer sem. Kowalski kernellel rendszeresen megszakad, akármit is állítok be. Ráadásul többnyire nem nyugalmi állapotban szakad meg, hanem akkor amikor épp használom -pl web böngészés-, mintha a "terhelést" nem bírná.
1-2 emer még panaszkodott hasonlóra az xda-n. A többséget meg vagy nem érinti, vagy aki nem használ folyamatosan wifit, az észre sem veszi ezt a hibát.
Az akksi merülést sem érem igazán: tonyp CM10-es teszt kernele tökéletes volt, amiben legelőször javította még január elején a wifi power savingot. Az nem zabált semmit és a wifi is stabil volt. Nem tudom ezt miért nem tudják reprodukálni a CM10.1-es kernelekben.
-
david_97
senior tag
válasz zoltannovak #41667 üzenetére
igen,de előtte aio toolkittel térj át new bootloaderre,és tegyel fel cwmet
-
zoltannovak
tag
válasz zoltannovak #41669 üzenetére
vagy elöbbe a kernel és utána az aroma installeres cucc?
-
Balázs1986
addikt
válasz zoltannovak #41670 üzenetére
Aroma Installer-ben ki tudod választani a listából, hogy mit szeretnél telepíteni (ROM egyértelmű, kernelből pedig elvileg választhatsz).
Ha olyan kernelt akarsz feltenni, ami alapvetően nincs az Aroma-ban, akkor először Aroma-val tedd fel a ROM-ot azzal a kernellel amit alapból felajánl, aztán restart CWM-be, és tedd fel a neked kellő kernelt.
Ha 5 percen belül jut eszedbe valami adott hsz-ed után, használd a Szerkesztés gombot -
zoltannovak
tag
válasz Balázs1986 #41671 üzenetére
na kezdem kapizsgálni. már csak azt nem értem. hogy miért akarja velem lötlteni külön akkor a kernelt ha a romban benne van ugye a kingz of börd
-
david_97
senior tag
-
david_97
senior tag
válasz zoltannovak #41674 üzenetére
arra rá kell katiintani most kicsit félreértettünk
és ez a cim fogad szedd le a django...v30a dolégot!
vagyis inkább ezt [link][ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
válasz zoltannovak #41676 üzenetére
igen
már váltottál new bootloaderre? -
david_97
senior tag
-
david_97
senior tag
válasz zoltannovak #41680 üzenetére
ugy má jó
-
tabletgenius
tag
Lecsereltem a tobb hete TOKELETESEN mukodo!! tonyp rom betajat a vegso 01-es valtozattal. Belakas utani elso benyomas, hogy nagyon jo. Tudom, korai az oromtanc, de ...tenyleg hozza amire szamitottam. Csak tartana is meg. Nem OCztem. Par nap mulva jon az ujabb verdictum. (fura, hogy sokunknal ennyifele rendellenesseget produkalt ez a ROM. Nalam, mint a karikacsapas, ugy felkuszott a vasra)
-
Balázs1986
addikt
válasz david_97 #41679 üzenetére
Old BL változatot használok, a legújabb Kowalski kernellel megsegítve, és non-neon GAPPS-szal, a kicsit fentebb írt beállítások mellett. Install előtt volt full wipe és format /system. Valamint felraktam a v30a baseband-et (fixálták az automatikus idő bug-ot).
Eddig kifejezetten fasza. Belakás után sincs lag, mindenre azonnal reagál. Az akksi kicsit jobban bírja, mint a régi ROM-mal, bár azt régebbi Kowalski-val és v20 baseband-del használtam.tabletgenius: te old vagy new bootloader verzión vagy?
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #41683 üzenetére
feltettem new bootloaderre,tetszett is,gyors is volt,de a django túl otthonosan be van már lakva,azert csináltam egy backupot arról is hátha megunom ezt
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #41683 üzenetére
mivel a beta csak new-ra volt, kenytelen voltam atallni. mar csak a swype kell helyere keruljon is ismet teljesen a megszokott modon hasznalhatom.
[ Szerkesztve ]
-
Mantin
aktív tag
Hali!
Erről tapasztalat?
cm-10.1-20130506-NIGHTLY-p990.zipGTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Seirei
tag
Arra tudna valaki magyarázatot hogy miért redukálódik a kép felbontása cloudra (esetemben skydrive) pakolás esetén? 3264x2448-ben készül, dcim/camera mappában még annyi is, de a feltöltött kép felbontása 2048x1536 :/
-
andriska0725
tag
sziaztok. Kiprobáltam az új bootloaderes tonyp romot, nem igazán vált be, de úgy látom a régi bootloaderes többeknél használható. Ha vissza akarok térni régi bootloaderre, akkor mit kell tennem pontosan?
-
zoltannovak
tag
Na nekem ez a django se jott be.... random ujraindulgat.. kezdem ugyerezni h nem lehet ezzel a teloval mit csinalni..
-
Mantin
aktív tag
válasz zoltannovak #41691 üzenetére
pontosan milyen bugokkal találkoztál??
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
laci laci
addikt
válasz zoltannovak #41691 üzenetére
Melyik django van fent?Nekem ami fent volt az tuti....Nekem 1.7.1
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
zoltannovak
tag
valaki elmodnja nekem hogy a smartflashnél miért kell kivenni az akkut? csináltam a flashelést kivett akuval elöször rendesgépen. valahol mindig kidobott egy errort. összes usb-t végig porbáltam. laptopnál tovább jutott de ott is error.. az történt hogy eltünt az sw upgrade felirat és akkor dobta az errort. na mondom akkor kevés a tápfesz lehet hogy nem és csak szerencsém volt de beraktam az akkut és lám elsőre smartflashhelt. érdekes.
-
_seth_
veterán
El szeretném adni a telót és ehhez le kellene törölni minden személyes dolgot, ehhez elég ha csinálok egy gyári visszaállítást vagy mást is kellene? Sima V30A van rajta.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz Balázs1986 #41699 üzenetére
Ok! Köszi
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest