- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz david_97 #42050 üzenetére
Le kell töltenem valami sms app-ot.Már csak az akku időre leszek kíváncsi. Elégedettséged a romról?Gyorsabb voltál mint a kérdésem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
harry3
őstag
Megkérnélek titeket, hogy segítsetek. Ez az akkuidő mennyire jó/rossz? Párszor fényképeztem, zenét hallgattam és időnként csatlakoztam a nethez. A legalacsonyabb fényerő mellett, kivéve fényképezéskor, mert akkor majdnem maxra vettem, illetve az érintőbillentyű világítása ki volt kapcsolva.
1. kép 2. kép 3. kép -
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kis szakmai help-et kérnék, bár lehet nektek ez amatőr dolognak tűnik, nekem inkább idegesítőnek!
jelezném, kicsit OFF-ként szólnék hozzátok, mert a telefonom amivel kérdezék egy LG Optimus P700, csak úgy látom itt azért eléggé pörög az "élet" ezért jöttem ide!
NA szóval, a teelfonomban van egy 8GB-os microSD memória kártya ami egy Sony Ericsson nemtudommiből költözött át. Na most a gondom az vele, hogy szeretném emgformázni, de a telefon nem engedi, ki van szürkítve ez a lehetőség.... Raktam bele egy 2GB_os memória kártyát, ami egy Nokia valamiből jött, szintén nem engedi megformázni... Látja a telefon mindegyik kártyát, kiírja hogy mennyi foglalt a tárhelyből, mekkora a szabad hely, mekkroa a kártya kapacitása, de formázni nem engedi...Illetve a másik kérdésem, hogy hogy tudnám elérni a telefonban lévő memória kártyát számítógépről, mint egy pl pendrive-ot?
Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz bacsis #42057 üzenetére
Üdv.Szerintem elsőnek a pc-n csináld meg utána a telon.Pedig azt kellene...
David 97:Azért szerintem most amit használunk(rom) elég jó irányba indult a "romszekér".[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
bacsis
Közösségépítő
válasz bcbeci #42062 üzenetére
Ha rádugom, csak a telefonon jön fel egy menü hogy mi legyen... de valszeg az oprendszerem is kehés, minjárt megpróbálom másik gépen, de ha jól emléxem, elgutóbbi próbálkozásom ott megált, hogy látta a memória kártyát, törölni tudtam róla, de másolni nem, mintha írásvédett lenen a memória kártya
-
Algotis
addikt
válasz bacsis #42063 üzenetére
Ha "fényképező, FTP" módban csatlakozik alapból, akkor a windows fájlkezelője látni fogja, pl. P700 néven, enyémet P990-nek látja. De a total commander meg stb. nem fogja látni, csak az az egy, de másolni meg mindent lehet vele azon keresztül csinálni. Mondjuk én ezt JB romoknál tapasztaltam így, talán ICS-nél is így lehet.
(#42065) harry3: Lehet felrakni. Ahol le akarod tölteni, ott majd írja, hogy OLD vag NEW bl-es változat melyik, és azt kell leszedned amelyik Neked jó.
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
bacsis
Közösségépítő
válasz bcbeci #42064 üzenetére
Oké megy, Win7-nél bejön az automatikus lejátszás, sajátgépből elérhető a kártya/másolhatok is rá.. úgy látszin tényleg ez a formázás hiányzott neki
Viszont lenne egy másik kérdésem!
felmentwem a google play-re, megvásároltam az asphalt7 nevű játékot, kemény 225FT-ért... rámentem hogy letöltés, és annyit ír, hogy kiegészítő fájl letöltése a következőhöz: asphalt7 és csak "megy és megy" de valójában nem kezdi el a letöltést... suedtem már le iylen 100-200megás játékokat, de ott midníg elkezdődött tényleegsen a letöltés, írta is hogy mennyit kapott le, de itt nem....gondoltam biztosan mert 1,5 giga a telepítő... egész éjszaka hagytam, de reggelre sem történt érdemleges változás... van valéami tipped mi lehet a gond? -
gentlemann02
tag
Sziasztok rászedtem magam és feltettem én is ezt a beta 12 es cm 10.1-et olyan kérdésem lenne viszont hogy hogy tudom kiszedni ezt a gyorsírást mert eddig még nem találtam meg meg ha esetleg tudtok ajánlani valami screen lockolot mert amit eddig használtam az nem akar működni és a bekapcs gombot kicsit kímélném....
Optimus 2x; Nexus 4; OnePlus One; Xiaomi Mi8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Poco X3 Pro
-
david_97
senior tag
válasz gentlemann02 #42070 üzenetére
esetleg a beallitasok-->rendszer--> kikapcsolo menu,ott bele tudod tenni,és igy csak a kikapcs gombot kell használni magába,vagy van tonypnak quickmemoja cm10.1-,re,habár én feltettem,de nem jelezte h fent lenne,de van akinek felmegy
-
gentlemann02
tag
Közben a gépelést már megoldottam ok megnézem még szokni kell rég volt cm a telón
Optimus 2x; Nexus 4; OnePlus One; Xiaomi Mi8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Poco X3 Pro
-
gentlemann02
tag
De mitől lehet hogy eltünik állandóan a virtuális billentyűzet akár viber akár sms bárhol és elég nehéz visszacsalni
-
laci laci
addikt
válasz david_97 #42071 üzenetére
Mi újság a rommal?Elégedettség?Az sms dolgot megoldottam(másik letöltése).
gentlemann02:Másik sms app.Nekem is ez a gondom volt[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz gentlemann02 #42076 üzenetére
A gyári kernelbe nem tudom,hogy kell beépíteni.Nem mindegyik app oldja meg,figyelj rá.[link]
-
david_97
senior tag
válasz gentlemann02 #42076 üzenetére
tedd fel az uj kk exp122 kernelt hozzá,és a biill dologra pedig az a megoldás hogy kapcsold ki a javaslatokat
-
gentlemann02
tag
válasz david_97 #42081 üzenetére
Kikapcsoltam a javaslatokat már előtte mert idegesített de nem oldotta meg a problémát most felraktam az a.i bilentyűzetett eddig ezzel jó mindenhol találtam ujj screen ofolot is most már csak az a gond hogy néha elég rendesen besötétíti a kijezőt ha feloldom de eddig jó a rom gyors miui után főleg . Témákat lehet hozzá találni amúgy?
-
david_97
senior tag
válasz gentlemann02 #42082 üzenetére
tedd fel cwmből ezt a kernelt
http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=LG%2FOptimus+2x+%28P990%29%2FROMS%2FPengus77%2Fkowalski%2FNightlies
innen a kk exp122 new bl és jó lesz a fenyero,témak vannak rá bőven,beirod a playbe hogy cm10.1 themes,és válogass -
-
gentlemann02
tag
válasz david_97 #42083 üzenetére
Várj kernelcsere elött miket kell csinálni? Mondjuk kipróbálom hogy milyen ez a kernel azt ha nem jó akkor jöhet a csere kernel amit linkeltél mondjuk mostanában egy rom sincs fenn sokáig de a playen mindjárt körbenézek hogy mizus
-
Algotis
addikt
-
laci laci
addikt
válasz gentlemann02 #42088 üzenetére
Nem, elég csak dalvik wipe meg cache wipe és flasheled cwm-ből.a cwm használata pedig itt.Én is most tanulom,tanítanak ....
[ Szerkesztve ]
-
gentlemann02
tag
válasz laci laci #42090 üzenetére
Köszi hát nekem szerencsére csak ujra bele kell jönnöm mert volt idő mikor még a djangora nem untam rá hogy ott a gyári is jó volt de lehet felpattintom mindjárt amint kész a töltés mert kezd idegesíteni ez a sötétedés
-
laci laci
addikt
válasz gentlemann02 #42093 üzenetére
Nem (csak)nekem jár a köszönet,többiek a mesterek.....
-
Algotis
addikt
-
david_97
senior tag
válasz gentlemann02 #42096 üzenetére
De ha felteszed azt a kernelt amit küldtem azzal jo lesz a fény erő
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest