- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomibro
tag
válasz Rickenstein #35601 üzenetére
és ez jól működik?
https://htech.hu A modellezők helye, ha 3D nyomtatás/elektronika kellene!
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz Rickenstein #35601 üzenetére
Köszi Azt kérdezném,hogy amikor felraktam a 4.0.4-et akkor elfeljtettem lementeni az üziket stb,azkat vissza lehet szerezni akárhogyan is?
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
tomibro
tag
válasz CsIrKeRaToR #35603 üzenetére
nem hinném főleg a 4 nél mert ott még át is formázza ext3 ból 4 re vagy mi:/
-
tomibro
tag
válasz Rickenstein #35607 üzenetére
sajnos superuserral ei lefagy:/ nem tudom hogy mi legyen ...
-
tibi.234
tag
azt tapasztaltam a 4.0.4 es androiddal amit smartflash el kell feltenni hogy lassan töltőődik az aksi,meleg a hátulja és hogy hamar lemerül valami megoldás? vélemény ? meddig kellene bírnia,mennyi idő mire feltöltődik,és melegedés nem baj neki? köszi előre is!
-
Cs@bo
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki Case-mate tokot a telefonhoz?iPhone 6 | Samsung Galaxy Tab S 8.4
-
-
everest140
tag
Pár napja kezdődött az, hogy a wifi ip címet lekér, csatlakozik, aztán nem hoz be semmilyen oldalt, mindent csak tölt. Mostmár állandóvá vált, egyáltalán nem tudok wifin keresztül internetezni, csak mobilinternettel. Valaki tapaaztalt hasonlót? Esetleg valami ötlet?
Cm 7.2[ Szerkesztve ]
-
rmagyar
tag
válasz everest140 #35613 üzenetére
Ha wifi-n vagy, akkor a router IP-jét eléred (ping)?
"Roads? Where we're going we don't need roads." - Back to the Future
-
cjvt3o
aktív tag
válasz everest140 #35613 üzenetére
Ping, traceroute, dig, nslookup.
Ezeket kellene megpróbálgatni, lehet gond a gw-vel, vagy a dns-el is. A fizikai rétegben elméletileg nincs gond, ha a csatlakozás megtörtént, és IP is érkezett, szóval én elsőként a routingban vagy az ns feloldásban keresgélnék.
-
Rickenstein
senior tag
válasz tomibro #35608 üzenetére
Fura. Ebben az esetben esetleg fel lehet rakni egy elve root-olt ROM-ot. Leginkább ezt. Sorban egymás után fel kell rakni először az 1.0, aztán az 1.1 verziót. Az 1.1 verzió helyett mondjuk én ez ezt raktam fel. Gyorsabb. Mondhatni ez most a leggyorsabb a gyári ICS alapú rom-ok közül
[ Szerkesztve ]
PS C:\>_
-
tami92
aktív tag
úgy látszik még se annyira jó az s3
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
SBMke
tag
Hali Srácok,
Régen jártam erre, mivel uj számom lesz, szeretném megkérdezni hgy a CM 10(.1?) még mindig használhatatlan ? (Mármint telefonálásra!? )
Illetve ha az igen, akkor mi a legjobban menő rom most ?
Nekem épp ez van fenn :
4.0.4|1035.21_20121110|2.6.39.4_KingOfBirds|DjangoManouche X 1.0|p99030a_DjangoManooucheX1.0Ennél jobb esetleg?
Thx
-- SBM --
-
MrChris
nagyúr
én is rég jártam erre, inkább használnom kellett a telót mint bütykölni és ő...van már ICS?
-
Rickenstein
senior tag
-
MrChris
nagyúr
válasz DCI_market #35622 üzenetére
ok! számomra nem volt egyértelmű...
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz DCI_market #35622 üzenetére
De hivatalos még nincsen ugye? Ilyen összemókolt bughalmazok már egy éve vannak, ahogy az lg is legalább egy éve hitegeti a vásárlókat azzal hogy nemsokára lesz.
-
buktagt540
senior tag
Mostanában csak read only ban vagyok, de már nem bírom :
OLVASSATOK VISSZA PÁR OLDALT MIELŐTT KÉRDEZTEK!! -
Naras
őstag
Ha ajándékba adnám, érdemes rá föltenni előbb az egyik official ICS - t, vagy ilyen alapú ROM - ot, vagy maradjon még inkább a Hybrid? Az igazából nagyon szép, és jó, és gyors, és stabil, csak hát, nem ICS... azzal meg lehet jobban mutatna. Oda-vissza particionálgatni, meg ROM - ok pakolgatásával meg nem szeretnék szenvedni ha ICS mégsem jönne be... szeretek én mókolni, csak most annyira nincs kedvem...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Pistiboy88
aktív tag
Nem nagy kunszt. Pikk pakk megy az egész. Már 7 2x-et csináltam meg, mind tökéletes a gyári ICS-el, a tulajok elégedetten használják. Mit ne mondja, én is így vagyok vele, csak rootolva van, s semmi komolyabb gondom még nem akadt vele. Nagyon jó használni. Ja és megbízható! Számomra ez nagyon fontos.
Nem értem, hogy mostanában mért nem csinálnak már végre egy HD felbontású IPS kijelzővel szerelt, 4"-os telót, pl S4 Pro SOC, 2 GB ram, SD bővíthetőség, legyen legalább 2500 mAh-s akku, az meg nem érdekel, hogy penge vékonyságú legyen... De jó lenne, Istenem.
-
csepanyi
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül mikor lehet Lg Mobil supportal frissíteni a függő 2x-eket?
Nincs valakinek infója? -
tibi.234
tag
képernyő shottot hoGY LEHET CSINÁLNI 4.0.4-EL?
-
tibi.234
tag
ÉS PÁR BEÁLLÍTÁST TUDTOK MONDANI HOGY NE EGYE ANNYIRA AZ AKKSIT?
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz tibi.234 #35634 üzenetére
Legegyszerűbb QuickMemo-val. Hangerő le és fel egyszerre, majd a mentés ikon és kész is.
Akkukímélés, ha beállítod, ha wifi-t, hogy kapcsoljon ki, x idő tétlenség után, meg 2G-re rakod 3g-ről. Nekem nincs gond az akkuval, igaz pár nap kellett mire "beállt".
Ha 5 percen belül még valamit szeretnél írni, illetve módosítani, akkor ott van a módosítás.
[ Szerkesztve ]
-
tibi.234
tag
válasz Pistiboy88 #35636 üzenetére
rendben köszönöm
-
abcdefgh10
csendes tag
Úgy tűnik, hogy már csak karácsony után lesz ics a telenoros telefonokra, ha egyáltalán lesz idén...
-
csaba975
tag
Megjelent egy új ROM. Ha a ParanoidAndroid-os srácok keze benne van, akkor nem lehet rossz. Ezt most kipróbálom.
-
tibi.234
tag
válasz abcdefgh10 #35638 üzenetére
ez a rom(v30) is jó a telenorosokra ugyan úgy
-
Naras
őstag
válasz Pistiboy88 #35630 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a 4,7" - os HD kijelzős telók olyan nagyok, teljesen kényelmes a fogása, kezelése a 4X - emnek, és ott a HW is mögötte rendesen... Most jön az Optimus G, vagy ott a Nexus 4... minek legyen 4" - os? Sokkal jobb, a nagyobb, nem jelenti azt, hogy az egész teló is sokkal nagyobb... egyébként valamelyik "noname" gyártó csinált hasonló telót, ha jól emléxem 4,2", erős HW, kijelző HD...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Beaumont
aktív tag
válasz buktagt540 #35642 üzenetére
A végén ott van:
Bugs:
- CM10, AOKP Know bugs
Szóval van esély rá sajnos, pedig nagyon jól néz ki. Aki kipróbálta, írhatna tapasztalatokat róla. Call bug miatt nem raknám fel, fontos az elérhetőség sajnos...
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
Beaumont
aktív tag
válasz Beaumont #35643 üzenetére
Hozzászólások közt.
"What do you want to say? With new bootloader there isn't in call audio bug??? *.*"
Válasza: "nobody reported the call bug for now but is still too early to tell that altrough we hope so"
Szóval még senki nem jelzett ilyen hibát, bár kicsit korai, de remélik, hogy már nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
buktagt540
senior tag
Ahogy olvasom a kommenteket,egyenlőre még fel rakni sem sikerült senkinek
-
Beaumont
aktív tag
válasz buktagt540 #35645 üzenetére
Én is most jutottam el a végére. Akkor még se STABLE.
-
tomibro
tag
válasz Balázs1986 #35609 üzenetére
Nem tudom ez mit jelent xD
-
tomibro
tag
válasz Rickenstein #35617 üzenetére
Ezzel megy a felvétel megy ilyen apróságok amik eddig buggosak voltak mert az nekem fontos hogy minden funkció menjen.
-
csaba975
tag
válasz buktagt540 #35645 üzenetére
Én sem tudtam felrakni. Pedig kíváncsi lettem volna. Mára ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs