- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Tutu7030
veterán
válasz deminos #35802 üzenetére
1.1 ROMs Changelog:
*new* - Enabled Rotation in Lockscreen
*new* - Enabled CRT Effect when screen off
- Time Zone bug solved
- Volume bar bug solved
- Removed Xperia Launcher (you can download it HERE)
- 28g ril
- Re-Added Smartshare
- Added Quickboot
- Removed faceunlock
- Logcat enabledNekem szombaton pont a 28-as ril akasztotta ki a telefont. Getril ajánlásával felraktam, majd az akadozó net kapcsolat miatt nyomtam a getrilben egy visszaállítást. Onnantól kezdve már hálózat sem volt.
Hamar wipe nélkül recoveryből újra raktam a django-t.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
abcdefgh10
csendes tag
Vajon miért nem megy fel telenor függő telefonra a v30a smartflash-el?
-
Zlika
aktív tag
Minden kedves fórumtársamnak békés,boldog (ics-ben gazdag, bsod-től és romolástól mentes) karácsonyt kívánok!
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz abcdefgh10 #35804 üzenetére
Mi a hibaüzenet?
Próbáld másik usb portról. -
abcdefgh10
csendes tag
válasz Balázs1986 #35807 üzenetére
azt írja ki, hogy "We can't read magic number." Ez mitől van?
-
Paloczi95
tag
sziasztok!
mindenkinek kellemes ünnepeket!tegnap feltettem nagybátyjámnak a V30A-t és most panaszkodik, hogy eddig voltak a billentyűzetében a speciális karakterek/szimbólumok résznél hangulatjelek. nem csak a kódjuk, hanem rendesen ott voltak a hangulatjelek. arra már nem emlékszik, hogy külön billentyűzet volt-e feltéve neki, vagy az alap billentyűzetben benne volt-e, de eléggé hiányolja a mostaniból (pl gtalk-on). valaki tudna rajtunk segíteni?
-
Balázs1986
addikt
válasz abcdefgh10 #35808 üzenetére
Nézd meg indítás előtt a smartflash.ini fájl méretét, és töröld a fájlt, ha nem 0 bájt. Lehet, hogy maradt a fájlban valami hülyeség egy előző használatkor. Sőt, töröld mindenképp a fájlt, az a biztos (A program létrehozza magának indítás után.)
Valamint, a telót csak azután csatlakoztasd az usb-re, miután már elindítottad a programot.Paloczi95: Majd valaki kijavít, ha tévedek, de nekem úgy rémlik, hogy írásnál gyári bill.-nél csak a kódok jelentek meg, és a kész szövegekben rendelte hozzá a szimbólumot.
[ Szerkesztve ]
-
buktagt540
senior tag
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok minden topiclakónak.
-
tami92
aktív tag
Helyzetjelentés : cm10.1 "már" 14 órája megy de eddig nem volt call bug(kb 6 hívás). Egyenlőre ennyi. Többihez pedig annyi hogy még nem annyira "smooth" mint a cm10 de jó lesz ez :-)
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Amarton
tag
Azt hogy lehet megoldani, hogy nekem a névjegyzékben a nevek mellé van rendelve kép. Ha a telefonról rakom be a képet, akkor hívásoknál szépen jeleníti meg. Ha pc-ről a gmail-en keresztül, akkor olyan pixeles a kép az adott embernél, hogy csak na. Az a baj, hogy egy idő után, mikor szinkronizál, akkor a telefonra is a rossz minőségű képet másolja. Van erre valami megoldás, hogy a kontaktok képei szépek legyenek?
http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
Magnat
veterán
válasz abcdefgh10 #35804 üzenetére
Hi,
Nekem is telenoros és felment.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
abcdefgh10
csendes tag
válasz Balázs1986 #35810 üzenetére
Sajnos még mindig fennáll a probléma, pedig úgy csináltam mindent, ahogy írtad. Továbbra is ugyanaz a hibaüzenet.
-
abcdefgh10
csendes tag
válasz abcdefgh10 #35818 üzenetére
Köszönöm, végülis kdz frissítővel sikerült, de csak xp alól, se windows7,se windows 8 alatt nem működött.
-
Kolpi6
csendes tag
Hali!
Érdeklődnék hogy van-e már gyári ICS a telóra, mert full K.O. az egész és ha lenne akkor azt tolnék rá.Ha van akkor légyszi egy linket is adjatok, vagy mondjátok meg hogy melyiket töltsem az első hozzászólásba lévő linkről.Telenoros amúgy.
Köszi és Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
defy456
aktív tag
Nekem egyenlőre nagyon jól megy a cm10 (ics bootloaderes) Semmi buggal nem találkoztam, mondjuk nem kerestem őket, csak használtam arra amire amúgy is szoktam. meg tudnám szokni, ha így maradna!
-
Rover623
félisten
válasz cjvt3o #35796 üzenetére
Nem tudom melyik MIUI-ra gondolsz, én ezzel próbálkoztam ma, de gyorsan repült.
Tetű lassú volt, ette az akksit (a kb. egy óra alatt amíg beállítottam, "belaktam", pont 50%-ot zabált! ).
Témázni (ezt) lehet, csak Xiaomi account kell hozzá...konvertálás után szerencsére megette a jól belőtt és lementett témámat is!
Amiért leginkább repült: a Facebook-al nem sikerült szinkronizálnom.P.S.:
Hívni nem is próbáltam senkit![ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
DCI_market
tag
válasz Tutu7030 #35826 üzenetére
Ha a böngészőt megnyitottam ujra indult, hivásnál már 10mp rezgés után sikerült felvenni, ha a másik fél meg nem unta, a 2 mag előnyét nem ismertem fel, ami jól ment az SMS értesítés, na abban nem volt hiány, mert senki nem ért el rajta. Életem legpokolibb 3napjját töltöttük együtt, Szivesen találkozom olyan emberrel aki elégedett ezzel a telefonnal, hátha csak nekem volt szerencsétlenségem.
Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
-
Levi941127
senior tag
Valakinek nincs ötlete arra, hogy hogyan tudnám letiltani a számítógép automatikus újraindulását? Mert nvflash-elni szeretnék, de amikor elindítom a flash.bat-ot azonnal újraindul a gép, ami elég idegtépő
-
Beaumont
aktív tag
válasz Levi941127 #35829 üzenetére
Milyen oprendszer? Ilyennel még nem találkoztam. Ez a második 2X-em, a régivel még Win7 alatt ment rendesen az nvflash, most win8 alatt is megy rendesen egy kis trükközéssel.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
david_97
senior tag
valaki tudna linkelni egy rootolt v30a-t... smarflashal felrakhatót
-
Beaumont
aktív tag
válasz Levi941127 #35832 üzenetére
Passz. Hátha jön majd valaki okosabb.
-
Beaumont
aktív tag
válasz Levi941127 #35838 üzenetére
És ha egyből egy rootolt rendszert raksz fel? Eggyel lentebb linkeltem egyet.
-
Pistiboy88
aktív tag
Na most ütött be a gebasz.
Egy hete csinálták a telóm, beszédhangszóró, mikrofon és kijelző csere. De azóta azt vettem észre, hogy a hálózatot dobálja el. Újra dobtam a romot, hátha az a gond, de nem. Aztán már mérgemben rácsaptam egyet a telóra, s láss csodát megjavult. Már annyira felcseszte az agyam, hogy szétszedtem, s mit látok? A telefonhangszóró koax csatlakozóját felszakították a nyákról!!!!
Sajnos javíthatatlan, mivel a land is felszakadt. Mit ne mondjak nagyon jó. :/ Megjavítani nem is próbálom, mivel így első ránézésre a réz vezetőréteg vastagsága nem több 20 um-nél, a szélessége meg nem haladja meg a negyed mm-t. Ráadásul szerintem ezt kijavítani nem nagyon lehet. :/
Ha meg alaplapot akarok cserélni az ~40k lenne. Ez f@sza. Nagyon f@sza. Persze számla nincs...Még azt nem tudom, hogy WiFi mért nincs, mert elvileg annak az antennája nem ott van, ahol a rádió antennák. Meg nagyon összegányolták... El vagyok keseredve, mert nagyon szeretem ezt a telefon, a V30a-val nekem nagyon megbízható volt. Több száz hívás után sem volt gondom... Most meg tessék, egy tetves szerviz elb@ssza. Jól megcsinálták nekem a karácsonyom... Már bánom, hogy mért nem magamnak cseréltem ki a dolgokat. Lehet most szép új kijelzőm, jó hangszóróm mikrofonom, ha nem tudok beszélni, nem tudok netezni, s semmire nem tudom használni, amihez net kéne...
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Minden egyes Fórumozónak és Családjának!
[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz Pistiboy88 #35840 üzenetére
Hát ez gáz. Nekem van egy nagyon ügyes ismerősöm, aki lehet meg tudná csinálni.
Egy haver kiszakította a GPS-éből az USB csatlakozót, én már nem is láttam rajta forrasztható vezetőréteget, de a srác visszaforrasztotta és azóta is működik.
Ha érdekel priviben beszéljünk.Kellemes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
Pistiboy88
aktív tag
Ok, kösz! Most Szenteste azzal szenvedek, hogy ráhackeljem a külső antenna csatlakozásra a telefon belső antenna koax csatiját. csak nem ugyanolyan a két csati, így forraszthatok. Még szerencse, hogy van nagyon vékony pákahegyem az indukciós pákához. Csak az a gond, hogy ólommentesen van forrasztva. Ólommenteset meg nagyon rossz forrasztani. De valahogy meg kell oldanom.
De ezzel a kis hackel már a telefonom tuti nem állhat eladó sorba. Én sem szívesen vennék olyan telefont, melyet így javítottak... -
5ent1nel
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam most van időm, felrakom az ICS-t, nem csak szemezek vele.
Valaki tudna linkelni egy rootolt verziót, ami stabil? (vagy ha nem stabil, mik a kompromisszumai?)
Ha jól emlékszem NVflash-el vissza kell rakni a v10b-t és utána Smartflash-el felrakni az adott romot, ami átcseszi a partíciókat/bb-t/ril-t/kutyát/macskát/stb-t is - remélem automatikusan.Nem vagyon egy nagy szaki, de valahol láttam egy leírást a mit-hogyan -ról és legfeljebb majd sikítok ha elcseszek vmit!
Köszönöm!
Ja, és igen:
Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
mr.szabados
tag
Heló nálam a jellybam nem talál hálózatot valakinek valami ötlete? Manuális keresésnél kiírja hogy hiba.
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
tami92
aktív tag
ha az ics bootloaderes cm10-re gondolsz akkor előtte felraktad az új recovery-t?
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
-
tami92
aktív tag
válasz buktagt540 #35848 üzenetére
visszatértem a cm10-re mert a cm10.1 jó-jó de mégse az igazi még. kb olyan mint mint a gyári ics hogy néha sokáig gondolkozik megnyitáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest