- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
CM 10.1 unofficial build, ha érdekel valakit:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2047118
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Az egyik fórum társsal pw-ben is beszélgetek erről, de itt is megkérdem, hátha tud valaki segíteni...
Nah, a problémám, hogy nekem nem P990, hanem P999-esem van... Ez ugye az USA T-nek szánt verzió.
Ha P990-es ROM-ot teszek fel, egyik hazai SIM-et se veszi be, ha P999-est, akkor visszi az összeset! Plusz, a T-Mobile-ra 4G-t ír, a Telenornál, és Vodánál csak 3G-t!Nahmost... Hogy tudom magyarosítani az USA ROM-ot, vagy honnan tudok olyant letölteni ami tud magyarul is? Mert ugye az USA ROM csak angolul tud... (Nah jó, meg érthetetlen módon kínaiul...Eskü!)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
annonmi
tag
üdv, egy gyors -bár lehet hülye- kérdés:
cm10-et használtam, nvflash-el tettem egy v10b-t, django-t akarom most kipróbálni, először SmartFlash v30a és utána CWM-ből a django rom? Vagy mehet egyből a django?
Diablo 3 - NMI#2665
-
stickrs
senior tag
válasz dongasre #35250 üzenetére
ha uj az s2,full doboz,gyártói garancia akk ez kb reális át szerintem. mert kb 50ért birnád eladni,és ujan az s2 86-nál kezdődik..ha pedig használt az s2,akk nem ér annyit,vaterán 60-ért is lehet találni használtat. de ha tényleg hosszabb távra gondolkodsz,akk én is azt javaslom h inkább toldd meg egy kicsit,és vegyél ideit.. a mérettől meg ne félj,1nap alatt meg lehet szokni..
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
persil
nagyúr
válasz stickrs #35256 üzenetére
"a mérettől meg ne félj,1nap alatt meg lehet szokni.."
Hát igen, főleg azért, mert miliméterre ugyan akkora az s2, mint a 2x
Persze, ha a kijelzőre gondoltál, az más, bár az sem nagyobb annyival, hogy szokni kelljen.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Balázs1986
addikt
válasz zsoltiz #35251 üzenetére
Azért érdekes ez.
Képernyőképen -> Alapsáv verziója: LGP990AT-00-V28G-EUR-XXX-NOV-10-2012+0
Lentebb, a "Tartsd észben" pontok között:
- works with the same BBs as CM10 -ez meg elvileg a 218.Vagy, most kell kiderülnie, hogy a CM10-hez ajánlott BB is a 20121110?
stickrs: Nagyon egyet mondunk
persil: Úgy értette stricks, hogy az idei modellektől ne féljen, amik nagyobbak, mint az S2 vagy a 2X
[ Szerkesztve ]
-
Zuzimo
csendes tag
Urak.
Mennyiért lehet most a vasat eladni mert lehet benéznék egy 4x-et?
Másfél éves hibátlan és a Gyári V30 -assal ketyeg/root+CWM/Köszi!
-
lukacsik
tag
válasz Balázs1986 #35241 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor a Cm10et smartflash-el is fel lehet tenni mint a többi romot csak v10b-re. De ha nem nagyon válna be akkor viszont közvetlen mehet vissza rá a V30? Ha jól értem... -
Balázs1986
addikt
válasz lukacsik #35262 üzenetére
Nem-nem. Először SmartFlash-sel egy v20 vagy v10 ROM-ot tegyél fel.
Azt root-old, és ROM Manager-rel tegyél fel CWM-et.
Majd, a CWM-mel telepítsd a CM10-et. Ajánlom a 20121113 vagy 20121111 verziót. Innen tudod letölteni
Voltak ennél újabbak is, de ahogy nézem, mindet kiszedték a listából, ami nov.13 után készült.[ Szerkesztve ]
-
lukacsik
tag
válasz Balázs1986 #35263 üzenetére
Ja értem.
Akkor ez nekem nem 10perc lesz de hála neked tudom mit kell csinálni...
De ha nem jó pl a hívás akkor újra fel kell tennem egy v20as romot vagy közvetlen mehet a v30?
KÖSZI SZÉPEN! -
Levi941127
senior tag
Miért nem tudja a super one click rootolni a 2.2-es rendszert???
-
Levi941127
senior tag
Hogyan tudom telepíteni az adb drivereket? Elvileg annak a hiánya zavarja a super one clicket....
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Balázs1986 #35258 üzenetére
Megmondom őszintén nem is figyeltem a részleteket, csak mivel már többen és többször érdeklődtek itt a CM10.1 után, ezért belinkeltem.
Szerintem egyébként minden hiba benne van, ami a CM10-ben is, de ma is voltak javítgatások.
Én most nem próbálom ki, mert v30a-n vagyok és macerás lenne mindent visszarakni a Cm10.1 kedvéért. Majd ha többen megerősítik, hogy a hívás bug megoldódott, akkor lépek
[ Szerkesztve ]
-
Parokesz
csendes tag
válasz Pistiboy88 #35227 üzenetére
itt vagyok
LG P990 V20s érdekes a root 1 klik volt , de visszaállítani nagyobb macera
-
ntomka
nagyúr
-
Parokesz
csendes tag
hogy rakom fel a zip-es v10d? p990-re?
-
ntomka
nagyúr
-
Beaumont
aktív tag
válasz Levi941127 #35272 üzenetére
Ha a v30-asra gondolsz, akkor igen.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
csaba975
tag
Sziasztok. Próbálta valaki ezt a JB? Nincs erőm már felrakni. Az elmúlt 1.5 hónapban kipróbáltam az összes ROM-ot. Most az utolsót "már" 2 napja használom. Ha valaki feltette, röviden írja le hogy működik-e minden. Pl.: kamera, hívás. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
-
Tutu7030
veterán
válasz Levi941127 #35278 üzenetére
Ha rájössz a megoldásra, közöld velem is, mert nagyon zavar engem is.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Parokesz
csendes tag
2.3.4 en volt biztonsági mentésre lehetőség "gyári" de az ICS-en hol van a visszaállítási lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz Levi941127 #35282 üzenetére
Az a kikapcs-bekapcs, húzd ki, dugd vissza nálam nem segített semmit.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
csaba975
tag
Nektek jó a billentyűzet? Üzenet írásnál minden karakter után eltűnik. Ez sem volt hosszú életű nálam.
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
válasz Rickenstein #35286 üzenetére
Na, kipróbáltam újra, erre "elfelejtette a lock screen beállítását, eltűntetett pár ikont a home screenről, valamint a beállított időjárás widgetet is levette.
[ Szerkesztve ]
-
Laca007
csendes tag
Sokat böngésztem az elmúlt hetekben ezt a fórumot az ICS frissítés miatt, és szomorúan látom, hogy még mindig sokan vagyunk, akiknek problémái vannak. Végül hallgattam azokra, akik azt mondták, hogy érdemesebb megvárni, amíg a gyári telepítő fel tudja tenni. És igazuk volt. Azt kell mondanom, hogy a gyári telepítővel feltett v30a-val semmi problémám nincs, szépen fut, simán, nincsenek az eddigi idegesítő lassulások, aksi is rendben, gps is - csak maradjon is így. Ennek a telefonnak már eredetileg is majdnem így kellett volna működnie GB alatt, és legalább fél éve ICS alatt. Még szerencse hogy nem vágtam földhöz eddig
-
ntomka
nagyúr
-
cjvt3o
aktív tag
A MIUIv4 2.11.30 Jellybean (4.1.2) (unofficial) -t ([link]) próbálta már valaki esetleg, vagy ugorjak nyugodtan a mélyvízbe, és tudósítsak én a hadieseményekről?
-
vicamuso
tag
válasz Laca007 #35289 üzenetére
Sziasztok,
én is csak azt tudom mondani, hogy a ofisöl telepítővel felrakott v30a-nak nálam sincs semmi baja.
Persze sokat olvastam minden készülék más, eltérő függetlenül mindentől.Véleményem szerint ehhez az is hozzátartozik, hogy kinek mi a jó a tökéletes a lassú a gyors és ki mennyire szereti hackelni a handyjét
Mindenesetre én teljes mértékben megvagyok elégedve EDDIG a gyári v30a-val.
Alapvetően a GB alatt sem volt sok problémám, a memória ott is mindig 100MB felett volt, az alap dolgokra amire használva volt megfelelő volt. (a Wi-fi működés idegesítő volt mondjuk ezt megjegyezném, emiatt kellett csak többször újraindítani a telefont)
Pacsi, továbbra is maradok tisztelettel és olvasom a CM és többi "főzelék" fejleményeit.
-
babhun
aktív tag
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nálam is frankón működik az official v30a ICS.Akkuval sincsen semmi bajom, gb-vel is így bírta.
-
tag
Hivatalosan mikor lehet már rárakni a P990-re az ICS-t root nélkül? Mert nekem még mindig azt írja az LG support tool hogy nincs frissítés...
-
gabcsee
tag
válasz csaba975 #35299 üzenetére
kicsit lejjebb lapoztál volna xda-n, megtaláltad volna a megoldást
Multilanguage ROM:
If you are doing a fresh install
1. In recovery, format /system and flash English ROM
2. wipe data, cache, dalvik cache and reboot
3. complete the setup in english (you can press "skip" whereever possible)
4. Reboot into recovery and format /system
5. flash ML ROM, gapps-lite
6. wipe cache, dalvik cache and reboot (dont wipe data here)Vagyis felrakod a rom-ot, végigcsinálod a setupot az elején (ahol akarsz, nyomod a skip-et), újraindítod recoveryben, aztán flesseled a ML ROM-ot meg a gapps-lite-ot stbstb!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.