- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
válasz Engineer81 #35900 üzenetére
Ennek függvényében meggondolandó hogy a v20s-t frissítsük! Már ha frissítene egyáltalán... LG szupport
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
norbi642
tag
Sziasztok,valami progi ami megcseréli a külső és belső sd-t?Tehát a külsőt látja alapértelmezettnek!?
-
Beaumont
aktív tag
Szia!
Nálam egy ilyen probléma se fordult elő gyári V30-a val. A wifi tényleg használja, de nem ennyire drasztikusan.
Soha sem indult újra, és se töltés probléma, se BSOD nem volt. Tényleg ahány 2X, annyiféle helyzet van az ICS-el..."Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
5ent1nel
aktív tag
válasz Rickenstein #35892 üzenetére
Nálam minden rendszergazdaként fut!
Átdugdostam az USB-kbe de nem akaródzott...
...aztán megpróbáltam utoljára az egyik USB3-asba és szó nélkül felment!
Nem kicsit tele van a tisztelt gyártóval a tököm, mert vagy 50x próbálkoztam!Muszáj lesz megkeresnem az LG székházat és rájuk gyújtanom az épületet!!!
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Hali!
Ha letöltöm az xda-s smartflashes verzióját a v30a-nak akkor csak smartflashbe beteszem és kész?
kell még vmi fájl hozzá még?
Számít valamit az, ha Telenoros a telóm? v20q van rajta.
üdvAndroidos Outlookból küldve
-
5ent1nel
aktív tag
válasz Algotis #35907 üzenetére
Hali!
Én ezt szedtem le és raktam fel pár órája. Semmi extra nem kellett hozzá, - mint azt a hozzászólásaimból is látszik - csak az USB-kkel szöszöltem egy "cseppet".
Nincs Root-olva, de ha mégis kellene, azt is találsz a linken kicsivel lejjebb. Még én sem csináltam meg, de sztem megtöröm, mert jobban személyre akarom szabni. -
OPiiPO
veterán
Akkor egyenlőre marad a V28G, azzal az össz. hiba:
- 72h uptime után szokott lenni call bug, megoldás: 60h uptime után újra szoktam indítaniWifivel nem merül, amióta a sleep bekapcs. csak a hálózati üzemmódra vonatkozik.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
cjvt3o
aktív tag
Most, hogy visszaállítottam a MIUI.hu-GB állapotokat...
... aminek köszönhetően MIUI.hu-GB symbi0sis kernellel, Zoner Antivirussal, Smart App Protectorral, Viberrel, IM+-al, 1450 MHz-en CPU master Pro-val, Antutu Battery Saverrel, 2G Auto Toggle-vel, K9 Maillel, összesen 160 telepített alkalmazással, megfordított SD-kkel:
- 2G + Wifi módban 7 óra alvás (és szinkronizálgatás) alatt 16 %-ot fogyasztott és
- Antutu BM-on 8147 pontot ért el...... megjelent a MIUIv4 Jellybean (4.1.2) for the new bootloader Christmas Edition, ami viszont új CM-ICS bootloadert igényel, én viszont CM-GB-zek, és egyelőre fázom a cserétől (mert mi van, ha ismét vissza kell térnem MIUI.hu-GB-re), szóval, ha van valaki, akit lázban tart az ilyesmi, és már amúgy is ICS-zik, írhatna egy rövid tesztet a magyar nyelvű Christmas Editionről (a telepítés nem egyszerű, egy rakás tippet végig kell olvasni, a töltés gyorsítástól, a rootoláson át a megjelenítő gyorsításig, telepítési sorrend, fittyfene, ráadásul a korábbi verziókban az SD kártya kezelésével is voltak nálam gondok - amennyiben gyakorlatilag nem volt SD kártya kezelés vold.fstab szerkesztés nélkül).
De ha érthető okokból senki, akkor majd egyszer csak.
-
Magnat
veterán
V30a battery leakra nincsen vmi megdás? Nekem eleinte volt h több mint 2 napot is elment bekapcsolt wifivel, mostanában meg pikk-pakk lemerül, este húztam le töltőről, 12 óra alatt 16%-ra esett le és ez már nem is az első ilyen húzása.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
david_97
senior tag
nekem a cm10 nem annyira jött be
nemtudom,lehet csak nekem,de nem volt google play alkalmazás,és amikor teleputettem egyet,nem inditotta el
most Django Manouche 1.0 king of birds van...eddig jól megy,szinte akadásmentes -
Kloss
őstag
válasz cjvt3o #35913 üzenetére
No majd mindjárt letesztelem.
Most benne vagyok, amíg nem dolgozom, addig lehet telefont gyilkolni
Majdnem az összes ICS alapú romot, CM10-et kipróbáltam.
Még mindig a Django a legjobb, abból még az 1.1-et nem néztem, az lesz az utolsó.
V30B sem rossz, de nincs benne magyar. -
5ent1nel
aktív tag
Létezhet az, h ebben az ICS-ben nincs energiagazdálkodás widget???
Vagy csak én vagyok béna? -
Kloss
őstag
válasz cjvt3o #35913 üzenetére
Én szerettem a MIUI-t, GB alatt használtam is. De ezt nem fogom
Első probléma, amit nem tudtam megoldani, hogy Play Áruházból nem tudok letölteni vagy frissíteni.
Hibaüzenettel leáll. Másik gapps és újratelepítés sem segített.
Második probléma: lassú.
Azt hiszem meguntam a romolást, megy fel Django 1.1. Ha rövid időn belül nem lesz megoldás a kamerára és a HDMI-re, akkor vissza GB-re. Vagy én is eladom, ez már kezd sok lenni.
Normális romot nem találtam.
Utolsó jó rom a Hybrid 3.8 volt.
ICS alapon egyik sem jó, tele vannak hibákkal, vagy hiányosságokkal.[ Szerkesztve ]
-
defy456
aktív tag
A hybrid mennyi idő alatt forrott ki?! Ics meg mióta van? Ezekből is lesz rendes, csak idő kérdése. Gb-s romoknak is vagy fél év kellett mire elkezdtek kialakulni, vagy több. De kétségtelenül a hybrid sorozat volt a legjobb, ami a legtöbb felhasználónak működött rendesen ahogy kell.
-
cjvt3o
aktív tag
"Első probléma, amit nem tudtam megoldani, hogy Play Áruházból nem tudok letölteni vagy frissíteni."
Oh, ez új fícsőr. Az eddigivel csak ICS-nek nem látta a ROM-ot semmi, leszámítva a teszt programokat (ami JB-nek látták, de ez aligha boldogítja az embert, ha az ICS igényű szoftverek nem mennek, sőt mondjuk az Evernote nem is ICS igényű, gondolom ott az SD kártya kezelés körüli anomália tette be a kaput... Illetve még se, az Evernote Playről nem akart települni azzal, hogy nem kompatibilis az eszköz.)
Na mind1, köszi azért.
Én tulajdonképpen meg lennék a MIUI.hu-GB-vel, igazából egyedül a névjegyzéke zavar (ti. hogy érthetetlen okból, de nem lehet vezetéknév kezelésre szoktatni, ami számomra azért furcsa, mert a japán, a kínai /mandarin/ illetve a koreai /meg még jó pár/ nyelvben a magyar logikával kezelik a neveket).
-
cjvt3o
aktív tag
válasz david_97 #35932 üzenetére
Nekem ilyen problémám sosem volt - igaz, évente egyszer, a telefon születésnapján használok csak USB kapcsolatot, elvégre adatforgalomra ott van a Samba, vagy az FTP, adb-zni meg hálistennek ritkán kell - de most kipróbáltam, és működik.
Egyébként az USB problémát én hajlamos vagyok a kernelnek, illetve az OS-nek tulajdonítani, én viszont nem a "gyári" MIUI.hu-GB kernelt használom.
-
Kloss
őstag
válasz cjvt3o #35930 üzenetére
Lehet másik gapps megoldotta volna a problémát, csak 2 verziót próbáltam ki. Vagy nem kellett volna rátelepíteni a multilanguage verziót.
A névjegyzék kezelést én megoldottam úgy, hogy nem alap tárcsázót használok.
Play-ről vettem egyet, nagyon jól bevált. Elsősorban a keresés hiányossága miatt nem használom a gyárit. -
-
5ent1nel
aktív tag
-
dongasre
tag
Ha minden igaz holnap eladom a kicsikét (bosszantott már eleget)
De lehet korai az öröm...holnap kiderülSM s21+
-
Dead Zone
tag
Üdv. mindenkinek.
Balázs:Most jön a ROM,még 40 perc.Mivel fogom tudni kirootolni?
Hol találok SuperOneClick-et,vagy hasonlót? -
5ent1nel
aktív tag
válasz Balázs1986 #35948 üzenetére
Köszönöm a tippeket, de áthidaltam a problémát egy másikkal! Csupán az idegesít, h "vajon mi nem fog még működni", aminek egyértelműen kéne.
Még nem néztem, de DM-ben hogy lehet átpakolni az SD-re a cuccokat? Van a "telefon" meg a "készülék" és az utóbbi az SD fedőneve?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs