Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
A hangszóró tényleg halk, de amennyire nekem kell elég (az esetek 99%-ban mellettem van a teló rezgőn). Kihangosítani nem nagyon szoktam, nem vakítok ezzel, de azt el tudom fogadni, ha valakinek a csengőhang miatt halk. A fülhallgató kimenet hangereje viszont amihez való több, mint elég.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
5ent1nel
aktív tag
Üdv!
Root-olva van a telóm, felraktam a v20o ROM-ot és a minap próbáltam piszkálni a CPU-t, de csak 1000MHz és 216MHz volt a 2 kiválasztható érték a telómon.
Lehet, h láma a kérdés, de nem foglalkoztam ilyennel: a kernel a "hibás" vagy valamit elszúrtam root-olás közben?[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
-
solyka
csendes tag
Sziasztok.Laikus vagyok a rom telepítésben azaz nem értek hozzá.Az itt leírtak alapján próbáltam feltenni a 2.3-at. :
http://androidportal.hu/2011-11-28/lg-optimus-2x-gingerbread-234-frissites-hivatalosan
de rányomok a frissítésre, töltöget és utánna meg azt mondja hogy nem támogatott ezen a készüléken.Nemrég vettem a készüléket kéz alol,most ez van rajta:
Android verzió: 2.2.2
Alap verzió: 1035.21_20110223
Kernel verzió: 2.6.32.9
Cikkszám: FRG83G
LGE verzió: LGP990-V10aLegyetek olyan kedvesek segítsetek rajtam.Szeretném a hivatalos 2.3.4-et feltenni ami tud magyarul is.Ha nagyon bonyolult akkor szívesen fogadnék átirányításokat kecskeméti hozzáértő emberekhez.
Előre is köszönök mindent,üdv.
Solyka
Solyka
-
5ent1nel
aktív tag
Hmm... olvasgatom xda-t és szerintetek érdemes lenne v20o után felrakni a v20q-t?
Kinek mi a tapasztalata vele?Nem vagyok telózsonglőr, szal még csak ízlelgetem a dolgot, de azért szeretném a "maximumot" kihozni az O2x-emből!
A CM7 a másik, amit kinéztem...
-
Superbad
tag
Régen jártam erre. Nem tudjátok lett azóta megoldás arra a problémára, hogy beszélgetés közben elsötétül a képernyő és beszéd végeztével nem lehet visszahozni az életbe a telefont? Csak akksi levétel után.
Régen minden 15-20. hívás után volt ez, most már majd minden ötödiknél.CM7 van fent, de az egy hétig használt CM9 alatt is előjött a probléma.
-
dqdb
nagyúr
ICS alatt működik valakinek az Opera Mobile? Próbáltam a 11.5.3 és 12.0 verziókat, de egyik sem megy. Elindítom, fehér képernyő, majd kilépés. Nézegettem a logokat, szinte az elején az OpenGL ES betöltése után elszáll. Valószínűleg a CM9-ben 2X-en még nem működő hardveres gyorsításhoz van köze, de reménykedem, hátha valakinél elindult rendesen. Az Opera Mini, gyári böngésző és a Dolphin HD futnak szerencsére, és túlságosan tetszik az ICS felülete ahhoz, hogy visszatérjek.
Kernelből futott stock és a legfrissebb ironKrnL, ICS-ből Owain's KANG BUILD RC0-10-et és korábbi változatait próbáltam.
Superbad: ezzel én is szívtam, de ennyire nem volt rossz az arány nálam szerencsére, és CM9 alpha alatt eddig még nem jelentkezett, kopp-kopp-kopp.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz mariobros #20366 üzenetére
ugyanazt tudja mint a Opera Mobile
Ez azért nagyon nem igaz Noha az Opera egységesítési törekvése miatt ugyanúgy néz ki a Mobile és a Mini, de a háttérben teljesen másképpen működik a kettő, például Minin az életben nem lesz neked kliensoldali JS támogatásod.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Endless
aktív tag
Valaki telepítette a Nova HD Plus RC4-10-et?Mert nekem nem érzékeli a Sim kártyát....
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
dqdb
nagyúr
-
Dusee
őstag
válasz madmike #20364 üzenetére
te vagy bena, mert az ironkrnl alapbol 1300mhz-en megy.
tedd fel a setcpu-t azzal tudod huzni.Endless: az van fent es hiba nelkul erzekeli a simet.
Superbad: probald meg, hogy setcpu-ban csinalsz egy profilt (in call) es a minimum orajelet fejlebb huzod.
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
fent van és 1000 a max.
arra rájöttem, hogy a telefon performance beállításainál ki tudom választani hogy mennyi legyen a max freki. belépek setcpu-ba, egy pillanatra látom, hogy mondjuk 1400on megy a proci, de fél másodperc mulva vissza is veszi 1000re és nem is tudom feljebb állítani."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Balázs1986
addikt
válasz madmike #20372 üzenetére
Szerintem ne küzdj overclock-kal, nem sok értelme van. Az app-ok, játékok 1000MHz-en is gyönyörűen futnak, ha a rendszer gui-d olyan hogy 1000MHz-n szaggat, az a 400MHz nem fog segíteni rajta, másik rom (vagy legalábbis kernel) lesz a megoldás.
Benchmark-nál jelenthet pár pontot az oc, de azok a pontok eleve nem mérvadóak semmiben. -
-
user1.0
csendes tag
Érdekes dolog történt tegnap.
Viberen csörgettem meg az 1ik ismerősömet, aki felvette és hallott is én meg semmit. Aztán az o2x lefagyott és nem reagált semmire. Akku ki be. Eztán meg nem akart bebootolni, folyamatosan újraindult, amíg le nem merült az akku.
Ezután cwm-ből egy no wipe-os v20o hátha megjavul de semmi.
A vége: SmartFlash-el újrahúztam az egészet.
Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
válasz user1.0 #20376 üzenetére
nemrég valaki linkelt egy videót az akkor még megjelenés előtt álló TSF shell-ről.
Közben megjelent, fel is tettem, nagyon bejön, gyors, látványos, viszont erősen szokni kell."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
ujabb gond. nem tudok marketről letölteni semmit.
kiirja hogy letöltés, elkezd a folyamatjelző rohangálni,de semmi. probáltam wifi-n, mobilnettel, telot ujrainditottam,de semmi."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
vadonka
csendes tag
sziasztok!
az OTF pack-es kernelemben volt egy bug amit az OTF fejlesztője "felejtett" benne. emiatt a powersave módok és a nitró mód használatakor elég sűrűn fagyott a teló. ezt javítottam, akinek az OTF-es verzió van erősen javallott a mai változatra frissíteni.
Dedicated kernel developer
-
korpicschess
veterán
-
szentkuti11
addikt
válasz korpicschess #20384 üzenetére
Tökéletesen jól. Bár nem Beats-el próbáltam.
-
god992
aktív tag
válasz vadonka #20383 üzenetére
szia, most rakatm fel a HP SR3 OTF Ver2.0 Normal -t és olyan kérdésem lenne hogy, ha a HorsePower alkalmazásba(tweaker vagy mi a rák a neve ) nem állítok át semmit akkor, nem állítgat át fekvenciákat memóriába és a CPU-ba, tehát olyan mintha a gyári értékeken futna a teló?
bocsi ha hülyén fogalmaztam, remélem a lényeg azért érhető belőle
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
na,lehet rászánnám magam egy jobbfajta CM7,v Cm9-re... ami teljesen bugmentes és esetleg már rootolva is van...
Tudtok linkkel eggyütt ajánlani,valami megbizhatót??
És cwm-ből kell ezeket feltenni??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
fuzzyka
tag
válasz jooker82 #20387 üzenetére
Szia!!
Én a cm9-et használok, azon belül mindig a legfrissebb Nova hd plust! ( [link] )
Abszolút megbízható kivéve az akkufelhasználást... Nálam mindig 3G és full szinkronizáláson megy és 12óra üzemidő után 9 %-on áll a kijelző, ez enyhén szólva is borzalmas!!!!( kb 20 perc net és 10 perc telefon) mondjuk volt egy battery wipe-om tegnap lehet azért ilyen rettentően rossz mert mintha eddig jobb lett volna. Ha sokat hallgatsz zenét vagy sokat netezel biztos nem megy el estig!! Érdekes mert van egy két komment belinkelve és istenítik az akkuidőt, szóval ezt a részét nem értem! Azt nyilván tudod, hogy videó felvétel és lejátszás nincsen... Ébresztő megy, nekem még nem fagyott szal minden más műkszik!
Maga a kinézet nekem nagyon bejön(eddig a legjobban)! eccer már visszatértem cm7 re a gyatra akksi miatt de fél óra múlva ment is vissza a nova mert annyira megszoktam!!És igen cwmből simán install , ha gyáriról jössz akkor előtte nyomnék egy full wipeot!!
Üdv
-
vadonka
csendes tag
válasz korpicschess #20384 üzenetére
nem véletlen nem települ alapból a beats audió. azért van az installerben benne mert kérték a júzerek, de vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban. mondjuk a stúdiós akg fülesemen mintha érzékelnék némi különbséget, de lehet csak placebó
Dedicated kernel developer
-
jooker82
nagyúr
válasz fuzzyka #20389 üzenetére
Köszi.... az a baj,h estig mindenképp kellenea használata.... Bár kocsiba tudom tölteni,de azért inkább legyen stabil akkuidő...Cm7-ből melyik a legjobb.?? Amivel jó a netezés is...ugymond nem laggol ,gyors..stb....ja és a video,fotózás működjön...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
fuzzyka
tag
válasz jooker82 #20393 üzenetére
Akkor a cm7 a neked való...itt műkszik minden és szerintem ez abszolút kompromisszum mentes! A Kang féle változatok a legjobbak: [link] !! szerintem mindig a legújabbat érdemes feltenni, ugyanúgy cwm-ből!
Nah viszont az enyém le is merült mióta írtam az előző hozzászólásom, úgyhogy lehet rábeszélem magam én is a cm7re mert ez így tarthatatlan!
Üdv
-
Naras
őstag
Ha ilyen lesz az S3 lehet én is átpártolok... Bár, Samu úgysem fogja olyan jó áron adni a telefonjait, mint LG barátunk... kíváncsi vagyok 4X - re . ...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
sim unlock megoldható a telefonnál? jöhet priviben
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Naras
őstag
válasz vadonka #20398 üzenetére
Én berendeltem egy ilyet eBay - ről... kíváncsi vagyok milyen lesz...
mandju: Sztem eBay - en keress rá, de itten nem warezolunk úgyhogy ennyit erről...
Egyébként egy AKG K330 - am van, elég jól szól a telóval is, nem panaszkodom (persze azért van, amivel jobban szól...)
Sajna aggódom a vezeték miatt, nem szeretném, ha megtörne, vagy ilyesmi, ezért rendeltem be BT fülest... nem tudom az milyen hangot fog hozni, remélem azért élvezhető lesz...[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest