Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Szia!
Most lett cserélve a rom v20l ről v20q ra, és az előtt is ugyanúgy hiba volt.
A rejtett menüben a touch test alatt a touch sensing testben próbáltam (ott pontokat rak) és a képernyőt bepontoztam vele csak az a kis terület maradt ki. A pont rakós módszer is jó?????????? Mivel gyári garis, ezért a telenornál kell leadnom, ott nem tudok szervizessel beszélni, de majd felírom hogy mi a probléma és úgy adom le.Köszönöm!
Androidos Outlookból küldve
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Valaki esetleg próbálta már az ICS-t erre a készülékre? Szerintem érdemes, a videófelvétel nálam nem működik, de minden más tökéletes rajta. Szerintem jobb, mint a GB-k.
-
korpicschess
veterán
Most raktam fel a Nova HD ROM-ot, de nem működik a kijelző. Nem érzékel érintést. Volt valakinek ez vele? Megoldás?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
szentkuti11
addikt
válasz korpicschess #20053 üzenetére
Valakinek volt ilyen hibája. Vagy Baseband vagy kernel gond lesz.
-
korpicschess
veterán
válasz szentkuti11 #20054 üzenetére
Tényleg, ironkernel megoldotta. Viszont hiába raktam fel úgy a ROM-ot a telepítőben, ahogy szerettem volna, hogy kinézzen, se a százalékos akksi, de még csak a nova launcher sincs meg.
szerk: százalékos akkut be tudtam állítani. google appok nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz Algotis #20051 üzenetére
Ez így akkor hw hiba...mégpedig elég furcsa hiba
"Mivel gyári garis, ezért a telenornál kell leadnom ott nem tudok szervizessel beszélni, de majd felírom hogy mi a probléma és úgy adom le." -ez viszont több sebből vérzik, ugyanis ha van gyári (lg) garancialeveled akkor nyugodtan viheted lg szervizbe. Ha csak telenoros garancialeveled van (mint nekem is, de erről kiderült hogy hanyagság, mert gyárit is kellett volna adniuk), csak akkor kötelező a telenorhoz vinni.
Másrészt, ott is tudsz beszélni, bár nem szervizessel, de a szervizpultnál álló egyénnek nem csak hogy el lehet, de el is kell mutogatni mi a baj, és együtt írjátok be a bejelentőlapba. Szóval ne aggódj, ha a telenorhoz viszed, ott is megmutathatod mi a baj akkor is, ha előre nem írod le A rejtett menüt ott azért szerintem hanyagold, még a végén ráfogják hogy valamit elpiszkáltál (nem mintha ebben az esetben el lehetne )szentkuti11: Kijelző érzéketlensége baseband probléma? Az hogy?
korpicschess: Az előző verziókba ha jól láttam beépítette google apps-ot, és piszkálták is érte. Lehet, hogy ebből emiatt kihagyta, és külön kell felrakni. Meg akartam nézni xda-n, de eltűnt a v1.2 topicja. Sőt, a nova 1.0 plus, a miui és a wiui kivételével egyáltalán nem is találtam cm9 topicot. Törölték őket?
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz Balázs1986 #20056 üzenetére
Van telenoros és lg-s garipapír is, de LG szerviz nincsen Szegeden.
Milyen app van ami így érzékeli az érintést és rak a helyére valami pöttyöt vagy akármit? Mert most hogy mondod, ezt a rejtett menüt tényleg hanyagolni kéneAndroidos Outlookból küldve
-
szentkuti11
addikt
válasz Balázs1986 #20056 üzenetére
Akkor az egy másik hiba volt.
-
MrChris
nagyúr
válasz Algotis #20057 üzenetére
én feltettem marketről 4 darab paint progit, abba nem lehet belekötni, hogy a szoftverek mind bénák. Ha telefirkálod velük a képernyőt megmutatja hol hagy ki. Ezt az 5percet ràszànhatod. mégjobb ha akkora az érzéketlen terület, hogy oda egy egész ikon kifér és az jó bemutató, hogy amit odateszel nem lehet megérinteni Amúgy meg a szegedi telenor valszeg felküldi budaörsre ott megcsinálják, majd vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz Algotis #20057 üzenetére
De van átvevőpont, a Samsunggal egy helyen. A Tábor utca és a Mérey utca sarkán, ha jól emlékszem. Én is épp érintő miatt jártam náluk (csak az enyém betört)
jooker82: Na megelőztél
MrChris: A Telemaxhoz küldik, nekem nagyon pozitív volt a dolog: 5 munkanap alatt visszaért Szegedre
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Hát fura ez az ICS... elmentem ebédelni, mire visszajöttem a telefon forró, ki van kapcsolva. Bekapcsoltam, 10%al kevesebben áll az akku. Wtf...
Gép nem ismeri fel, mass storage mód nem jön elő. Hulladék.[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz korpicschess #20062 üzenetére
Hát ez érdekes. Nekem nem volt ilyen, soha, és a mass storage is működik.
-
kristoof92
tag
válasz korpicschess #20062 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám, de az ironkrnl volt a hibás. legalábbis gondolom, mióta az nincs fent, nincs újraindulás, se mass storage-os szarakodás
-
korpicschess
veterán
Akkor most felrakom a sima K3-mas ROM-ot, hagyom az ilyen xda-s katyvaszokat.
-
no1r
őstag
jah, nekem is kifagyott az ironkernellel... amióta csak a sima kang v3 van fent azóta semmi gondom vele. mondjuk ez még csak 3-4 napja.
usb-vel voltak problémák amikor gépre akartam kötni, de aztán érdekesen bár, de megoldottam. ki kellett vennem a pipát az usb hibakeresési módból, és áttenni mtp-re ahogy mondtátok. fájlkezelő így sem ismerte fel, viszont a driver működött, és a start menü / eszközök ablakban ha rákattintottam a telóra akkor beadta mindkét sd kártyát és lehetett böngészni. érdekes, mindenesetre ez nekem megfelel.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
egy23
csendes tag
Sziasztok!
Vacakol a bekapcsoló gombom. Erősen kell nyomni hogy reagáljona telefon. Van valakinek valami ötlete hogy csinálhatnám meg?
-
dergander
addikt
amugy írja hogy a nova ICS romhoz v10d 0725 BB kell esetleg hogy hiba ok
-
Algotis
addikt
válasz MrChris #20059 üzenetére
Sajnos a hiba elég kicsi, kb. egy késhegyni, É-D-i irányba 4mm és pont a jobb felső sarokba van ahol az időt mutatja, szóval ott nem lehet bemutatni, a paint jó ötlet, leszedem.
Amúgy most próbáltam a Touch Test nevű progit, ahol nyomkodtam a helyet és nem reagált, de a paint biztonságosabbnak tűnik.Androidos Outlookból küldve
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
Hol helyezkedik el a telefonban az antenna? az utóbbi 3 napban sokszor elfordult, hogy vagy engem nem értettek a vonal másik oldalán (én tisztán hallottam mindent), vagy pedig én nem értettem, hogy miket mondanak nekem a telefonban(a másik fél mindent értett).
T-Mobilnál vagyok, hálózat probléma lehet, vagy a telefon antennája lehet a rossz? Észrevettem még, hogy ha az ujjam a kamera közlében van, akkor rosszabb a hangminőség, ha nem fogom ott, akkor jobb. -
ferikek
aktív tag
válasz Algotis #20076 üzenetére
Köszi! Ha tényleg a kamera környékén van, akkor ha úgy fogom a telefont, hogy a mutatóujjam a kamera könnyékét "támaszkodik" akkor elvileg "árnyékolom" az antennát? ez normális? Korábban is így fogtam a telefont, és probléma nem jelentkezett.
Olvastam h neked az egyik része a képernyőnek nem reagál az érintésre. Egyáltalán nem reagál vagy mondjuk egy újraindítás után igen, és később rosszabbodik?
Nálam is van hasonló, de lehet h nekem a lassúsága miatt van az, hogy kb. 100 órás bekapcsolás óta eltelt idő után nem nagyon reagál, sem a képernyő, sem pedig az érintőgombok.
Lehet ideje lenn elvinnem szervizbe a telefont, de előtte gyári visszaállítás és v20q -
-
Balázs1986
addikt
válasz ferikek #20078 üzenetére
Ha árnyékolod az antennád, akkor se adás, se vétel (vagy mindkettő sz*r). Nem tudod úgy árnyékolni, hogy csak az egyik ne menjen. Ha sz*r a vétel, akkor a bejövő jelnek is sz*r. Ha tudod, akkor teszteld le egy másik telefonnal is.
Ha baj a telefonban van, akkor lehet, hogy modem (driver) gond lesz. Milyen rom-ot használsz? Esetleg próbálj ki egy friss gyárit.Algotis: Át kell, hogy vegyék a telefont, nekem is átvették volna ott, csak mivel az enyém nem garanciás javítás volt, 20k lett volna úgyhogy kihagytam. A szegedi Telenornál is leadhatod persze nyugodtan, másodjára én is ott adtam le, akkorra már megoldottam, hogy ne kerüljön pénzbe a dolog Ha esetleg nem jártál mostanában Telenornál, hasznos infó lehet, hogy nemrég elköltöztek a Mikszáth sarkáról. A Fekete sas utca Jogi kar felőli végén illetve az Árkádban vannak jelenleg. Szervizes felvevőpont sajnos nem tudom, hogy mindkettőben van-e.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz Balázs1986 #20080 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy elköltöztek, és már egy korábbi ügyben mondták, hogy oda kell leadni (az Árkádba) személyi igazolvánnyal és gari papírokkal
Szerinted elég, ha azt mondom nekik hogy a jobb felső saroknál nem jó az érintőképernyő?
A rejtett menüben lévő touch sensing testet nem akarom erőltetni náluk, nehogy rám fogják hogy ott piszkáltam el valamit. A paint, és hasonló touch tester appok meghúzzák a vonalat/érzékelik azon a bizonyos helyen, de a rejtett menüben nem. A legjobban úgy látszik nálam, hogy ha filmet nézek az alap lejátszóval, akkor ugye ha megérintem a képernyőt, előjön az infó sáv. Ha bármelyik sarkát megérintem, nagyon a szélén is, egyből reagál. A jobb felsőben viszont 5-6mm-t is bent kell hogy érintsem.Androidos Outlookból küldve
-
Balázs1986
addikt
válasz Algotis #20081 üzenetére
Azért a biztonság kedvéért valahogyan mutasd is meg, hogy nem jó. Mutasd meg a videót akkor, meg a rejtett menüt, jobbat nem tudok. De ha más appok meg nem mutatják, akkor mégis demonstráld a rejtett menüben is, mivel ott is meg kellene húznia a vonalat. Nálam is meghúzza, most néztem. Erősködj nekik, a hiba az hiba
-
Algotis
addikt
válasz Balázs1986 #20082 üzenetére
De ne a vonal húzósat nézd, hanem a pontosat! Nekem ott mindenhova rak, csak nem a sarokra! (Device test -> Touch test -> Touch sensing test-ben, vagy a Grid touch test-ben!)
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz Algotis #20083 üzenetére
Sziasztok!
Hojjaj most néztem meg jobban a készüléket, és látom én is ezt a hibát:
[link]
Kicsit minimálisabb, de cserélnik szerintetek? Vagy csak az ilyen súlyosakat cserélik?
Nekem javítás is jó lenne, de cserének még jobban örülnék, mert az érintővel is észlelhetőek voltak hibákAndroidos Outlookból küldve
-
Balázs1986
addikt
válasz Algotis #20086 üzenetére
Több tesztet is megnéztem, a pontossal is rakott a sarokra is.
Ha az érzékelési hiby miatt beveszik akkor úgyis szétszedik úgyhogy a bevilágítási gond is megoldódik, ha nem bénán rakják össze. De azért meg lehet említeni átadáskor, hátha annál pontosabban szerelik vissza a kijelzőt -
kovacsiandra
csendes tag
Sziasztok. Decemberben vásároltam egy SG Ace-t. Kis idő eltelte után megtetszett a P990 és leváltottam a S-t. Sajna, az LG e-mail kliense nem annyira vonzó, a marketen talaltak sem. A kérdésem az lenne, h a Samsung által feltelepített alkalmazást valamilyen módon át lehet-e menteni az LG-re? (próbálkozásaim mind kudarcba fulladtak)
-
Balázs1986
addikt
válasz kovacsiandra #20089 üzenetére
Még ha át is lehetne, más a felbontás, a 2x-en ronda lenne.
-
dergander
addikt
12.000 forint
-
hohomgs
csendes tag
Sziasztok
Az SPB shell helyett egy ideig az LG-t használnám, hogyan kell kikapcsolni az SPB-t hogy az ne akarjon állandóan betöltődni, ha egy appból kilépek? Fullra tőrölni nem akarnám, mert jó, de a GPS mintha gyorsabban találna jelet nélküle (bekpcsnál írja, hogy nem töltődőtt be az SPB és válasszak, de később csak elindul hiába választottam az LG-t).
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
srácok!
tudna valaki dobni egy tárcsázó appot nekem a 3-as verziójú kang buildból? (CM9)
asszem barom voltam és elszállt, és nem találok sehol sem neten...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
ikarus3
csendes tag
Sziasztok!!!
Legyen szíves valaki pontosan leírni a 2x frissítését 2.3-ra.
Köszönet
Sziasztok -
MrChris
nagyúr
lecseréltem a gyári védőfóliát egy speedsoppos brando matt fóliára. Senkinek sem ajánlom!
-
no1r
őstag
válasz Balázs1986 #20095 üzenetére
hm... köszi az infót. meg is találtam.
csak épp nem tudok mit kezdeni ezzel sem rohadjon meg. azt írja kint a dock-on amikor rátapizok hogy az alkalmazás nincs telepítve. próbáltam a rossz apk-t törölni és telepíteni az eredetit, azt nem csinálja meg (root explorer) ha pedig csak simán kicserélem, akkor ugyanaz az üzenet, mint eddig.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
peter_27
aktív tag
válasz MrChris #20097 üzenetére
Én is ott vettem de BRANDO ULTRA CLEAR-t, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Többen nem is hitték el hogy van rajta fólia.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest