Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz noname626 #20300 üzenetére
Bizony ez nálam is előfordul néha, és nem csak töltőn, szimplán zsebből kivéve. Jó lenne tudni mi okozza.
(#20298) vadonka: Köszi a frissítést! A beats audio mire jó?
(#20299) hali_tomi: Albumhoz rendeli a képet, ezért albumborító, vagyis ha egy adott albumon belül talál egy képet, mindhez azt rendeli.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
vadonka
csendes tag
válasz ntomka #20301 üzenetére
"Exkluzív Beats by Dr.Dre fülhallgatóval használva a mobiltelefon automatikusan a beállított Beats by Dr.Dre profilra vált, és a zeneszámokat kifejezetten a fülhallgatóra hangolva játssza le. Függetlenül attól, hogy milyen az Android piacon elérhető zeneszolgáltatást használsz, teltebb basszust, csengőbb énekhangokat, és a tiszta zenei hangzás teljesen új spektrumát fedezheted fel."
Tehát megfelelő füles kell hozzá. Ha nincs ilyened nem csinál semmit.
Dedicated kernel developer
-
vadonka
csendes tag
válasz noname626 #20300 üzenetére
Az LOC csak annyi, hogy nem annyira erős az overclock, a max speedje csak 1216Mhz. Biztos nem az a baj, ez feszültség probléma lesz. Ha van undervolt beállítva a procira azt kapcsold ki egyenlőre. Ill. próbáld meg a minimum cpu frekit 324Mhz-re állítani amíg a teló tölt. Ezt pl a setcpu-val meg tudod tenni. Sok felhasználónak ez utóbbi megoldást jelentett a töltési BSOD elkerülésére.
A hiba más kernellel is előjönne, sajnos hardver függő melyik teló milyen feszültség szinteket szeret.
-
ntomka
nagyúr
válasz szentkuti11 #20305 üzenetére
A beats sem éppen audiofil.
(#20304) vadonka: Hát erre a funkcióra inkább nem reagálnék. Biztos van akinek igénye van rá, szóval... Kösz az infót!
[ Szerkesztve ]
-
vadonka
csendes tag
válasz szentkuti11 #20305 üzenetére
ha felrakod a patch-et amit a kernel installerem is tartalmaz más lesz a helyzet
-
ntomka
nagyúr
válasz vadonka #20307 üzenetére
Az OTF-hez felraktam marketből az appot, de nem igazán jegyzi meg a beállításokat. Mondjuk a powersave csúszkát állítgattam, de vissza gombbal kilépek, majd újra elindítom, és visszaáll 0-ra.
Persze lehet ez a normális, csak én nem értek hozzá. De megkeresve a /data/spica/powersave fájlt és megszerkesztve már megjegyzi.
[ Szerkesztve ]
-
hali_tomi
tag
válasz ntomka #20301 üzenetére
Ez rendben van, csak direkt ki is töröltem az album tag-eket az id3-ból. Tehát elvileg minden szám egyedi. Meg egyébként sem egy albumhoz tartoznak a számok.
A lejátszó úgy viselkedik albumart szempontjából, mintha egy mappa az egy album lenne, akármennyi szám van az adott mappában és akárhonnan is származnak.
Nem lenne túl jó minden egyes külön előadó - album kombinációhoz tartozó mp3-hoz külön mappát csinálni, csak hogy legyen borító.
Persze a kérdés lehetne az is, hogy minek nekem borító?
[ Szerkesztve ]
-
vadonka
csendes tag
válasz ntomka #20308 üzenetére
mi a file jogosultsága?
r--r--r-- ?
egy pici javítást tettem a fájlokba lehet te még akkor szedted le amikor frissen felkerült.
a 90tweakaio conf-ba került be ez a rész
chmod 0755 /proc
chmod 0777 /data/spica
chmod 0777 /data/spica/*ez megoldja ezt a gondot, ha neked ez nincs benne a tweak fájlba akkor szedd le a kernel telepítőt megint és csak a 90tweakaio fájlt szedd ki és írd felül a meglévőt
-
simi12345
tag
válasz Balázs1986 #20288 üzenetére
ez már perverzió
-
fuzzyka
tag
Hali!
Jah nekem se volt a legjobb... Es neked hogy birja az akku? Nekem a legujabb hd plus van fent de nagyon nagyon gyatra! Nagyon durva mert egy perc net 1szazalek merules ...nem erdekel mar az akksi kerdes de igy sokszor izgulok h kibirja estig... Nalad mi a helyzet?
Udv
-
Naras
őstag
-
ntomka
nagyúr
"hey people, supercurio designed a new driver implementation which will fully enable voodoo sound on our phone
though he said that the lower volume, poor stereo separation and DC offset still remain."
-
-
Andrew10
aktív tag
Sziasztok tudnátok ajánlani egy igazán jó task- killert. Köszi elöre is.
-
ikarus3
csendes tag
Sziasztok!
Valaki kérem írja le a 2.3 frissítés pontos lépéseit.
köszönet -
ikarus3
csendes tag
Sziasztok!
Valaki kérem írja le a 2.3 frissítés pontos lépéseit.
köszönet -
ntomka
nagyúr
válasz Balázs1986 #20328 üzenetére
Lehet csak egy robot vagy beragadt fórum script.
-
Zlika
aktív tag
Tudjátok nekem mi hiányzik a custom romokból a legjobban?(nem fogjátok elhinni)
Az oldalbab****s cursor léptetés... Egy dolog amit LG jól "kitalált". (vagy az egyetlen)
Írjunk már a modaco brigádnak hogy azt hegesszék bele a rom(halamz)jaikba!
Amúgy respekt nekik mert még mindig a kis béta cm9 rom a leggyorsabb és legmegbízhatóbb a telón.Pedig volt pár... -
Endless
aktív tag
Tegnap felraktam a nova hp plus-t rc2-6 és töltés közben kikapcsol a telo.Csak az aksi kivétel után tudom bekapcsolni.Valakinek volt ilyen problémája vele?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
Melka
csendes tag
A v20q már hivatalosan is meg kellene hogy jelenjen ha rámegyek a szotfverfrissítésre gyári updaterrel? Nekem még a v20l-t írja a legfrissebb verziónak...
-
Dusee
őstag
-
Dusee
őstag
válasz Endless #20338 üzenetére
nekem se csinált ilyet, pedig én mindig este töltőre dugom.
amúgy neked nem csinál olyat, hogy wifi-n van a teló (fél órát minimum), és miután kikapcsolod nincs mobilnet?
én ezzel sz*p*k, ha berakom repülő módba egy 2 másodpercre utána jó, csak idegesítő mindig megcsinálni ezt
az összes nova rommal ezt csinálja...(#20320) ntomka: jól hangzik ha jól olvastam ez még development státuszban van, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz ntomka #20344 üzenetére
a kihangosítós hangszórónak?
hát sok mindenhez szerintem
néha nem hallom, hogy írtak egy sms-t, vagy facebook-on, mikor hívnak, és nem konkrétan mellettem van a telefon, vagy a zsebemben akkor kell idő mire észreveszem, hogy csörög.
meg mondjuk ha suliban vagyok, ahol beszélnek körülöttem, és nem néma csend van akkor már pl alig hallom a youtube-os videót, vagy ha mutatok valakinek egy zenét (ilyenkor mindig maxon van a hangerő persze).
meg a minősége se a legjobb, összehasonlítva egy iphone 4-gyel szörnyű
iphone hangosabb (pedig eddig mindig az iphone volt a leghalkabb így a környezetemben), basszusnál azért lehet érzékelni, hogy minek is kéne lenni valójában, 2x-nél pedig csak kopog (jó az iphone se szakítja ki a dobhártyámat a mélységével, de még mindig jobb mint a 2x )madmike: nagyon szívesen
bár mostanában nem akar működni a repülő módos megoldás.
berakom repcsi módba, kiveszem belőle és nincs térerő
ilyenkor csak újraindítás segít.
de én már nem tudom mi lehet a baj, végig próbáltam majdnem az összes 725-ös baseband-et az összes 725-ös ril-lel, 1120-as basebandet is próbáltam már mindenféle ril-lel, és ugyan az
szóval ez rom hiba lesz szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Endless
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest