- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityere
senior tag
válasz KennyONE #18849 üzenetére
Újra indítottam de akárhányszor usb-n keresztül a gépre csatlakoztatom majd usbautorun el akar indulni de a eszköz telepítése sikertelen hiba üzenettel abbahagyja a telepítést pedig a pc suittal mindent felraktam .
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
fityere
senior tag
válasz KennyONE #18854 üzenetére
Próbáltam de akárhányszor rácsatlakozom telepíteni akar valamit amit már kétszer is felraktam.Ha Csatlakozni szeretnék akkor mindig a bluetooth eszközlista ugrik elő nem is talál usb-t.Ha adattárolóként szeretném használni úgy működik.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
fityere
senior tag
válasz KennyONE #18858 üzenetére
Igen és semmi de azóta csinálja amióta a telefon beállításai között a visszaállítás opciót választottam és vissza ált a telefon az erdeti beállításaira.
Lehet ez a gond.Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Mieza
tag
válasz freaghill #18821 üzenetére
Én nem bántam meg, és jelenleg nem is cserélném még le más telefonra.
Az enyém egy éves, egyszer volt komoly képernyő beégése, 3-4 havonta egyszer azért le szokott fagyni, de ez a régi SE telefonjaimnál is így volt.
Már az első nap óta minden hétköznap ébreszt, egyszer sem volt gond vele. Minden funkció az elvárásoknak megfelelően működik, de az enyém nem is egy ki tudja honnan beszerzett, utólag függetlenített, és utána függetlenként eladott telefon.
Akinek csak annyi pénze van, amennyiért meg tudja venni az Arénát, az szerintem jobb telefont nem kap azért a pénzért.A Nokiák meg telefonnak jók ugyan, de multimédiás felhasználásra szinte alkalmatlanok (saját vélemény!).
-
KennyONE
aktív tag
válasz fityere #18864 üzenetére
Először is mindent ments le a telefonról!!!!!!
Utána lépj be a szerviz menübe írd be a tárcsázóképernyőbe hogy 1809#*900#
majd válaszd ki a Factory Reset menüpontot.
Vigyázz,mert nem kérdezi meg hogy törölni akarod-e a tartalmakat hanem egyből töröl,várd meg míg befejezi és újraindul.
Az összes adat és beállítás el fog veszni ha nem mented le!!!!!! -
Mieza
tag
válasz KennyONE #18866 üzenetére
Csak a Nokia 5310 XpressMusic-ot, Nokia 5320 Xpress Music-ot , Nokia 5800-at, amik számításba jöhetnek, mint "multimédiás" telefonok. Na ezek hang- és képminőségben sehol sem voltak az Arénához képest. A mostani Nokia telefonokhoz még nem volt szerencsém, de ahogy a teszteket olvasom, azok sem domborítanak ezen a téren. Szoftveres téren azért nem rosszak, de engem az érdekel a legkevésbé.
Lásd pl. az N900-at, ami mint telefon nem lenne rossz, sok mindenben szimpatikus nekem, de a multimédiás részben a tesztek és a fórumok szerint az sem váltja meg a világot.
De Aréna árban szerintem egy Nokia sincs, ami felvehetné vele a versenyt ezen a téren.Persze a tesztek helyett mindenkinek azt ajánlom, hogy inkább saját maga próbáljon ki minden telefont a vásárlás előtt!
-
Matthu
aktív tag
Sziasztok!
2 gépen is próbáltam az lg utils segítségével cabot gyártani, de mindegyik azt mondja, hogy a windows leállította a programot és kilép. Egyik gépen wista a másikon xp van. Ötlet?
-
Matthu
aktív tag
Az első gond megoldódott. Viszont a 111 mappában nem jelennek meg az új fájlok
-
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok! Egy hozzáértő megnézné nekem a kép alapján hogy vajon miért nem jött létre a 10db új fájl? Minden szépen végigment csak a 10 fájl nem jött létre?
VADM_03 by Sasa21 Moddolt SW-t raktam volna fel.
Köszönöm szépen!
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
Matthu
aktív tag
válasz kazsmerlaca #18891 üzenetére
Szia.
Pontosan ugyan ez a problámám Pedig nagyon ráférne egy frissítés a telómra.
Melyik szoftot ajánljátok? Most V10P van, de nagyon gatya.
Előre is köszi.
-
Bavid
senior tag
válasz kazsmerlaca #18891 üzenetére
Rendszergazdaként futtatod?
-
jooker82
nagyúr
Ma vettem a médiából egy nagyon fasza tokot...Nem bőr,de gyári LG tok és irtó jó anyaga meg fogása van ...teljes mértékben ütés és esésálló...
Már 2 hónapja kerestem tokot főleg bőrt,de nem bántam meg h eddig nem találtam,mert ez mindent visz..4 rugó volt...Még az oldalán a kis ceruzának is csináltak helyet...mivel más lg érintős telókhoz is jó...
Igy első ránézésre meg fogásra 10 évet minimum kibír..látszik,h az lg mindenre ad...
Csak ajánlani tudom..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
losi73
senior tag
üdv eslö frissitésem lenne valaki linkelne egy tuti szoftot amiben van magyar nyelv elöre is köszi.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
vagy ami a szoft frissiténél van az a legujabb?
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
kazsmerlaca
senior tag
Megvan! Ezért nem jött össze mert eddig rossz nevet adtunk meg a végén. A c-re kicsomagolt .kdz fájl nevét kell megadni. Ebben az esetben: VADM_03
-
dadu7
tag
Hali!
Esetleg tudna vki segíteni abban, h hol találhatnék gyári (tehát nem szolgáltató által megjelölt) akkufedelet? Köszi szépen
-
kazsmerlaca
senior tag
Még amikor simán csatlakoztattam a Sz.géphez a telót akkor látja az USB drivert és kezeli a telefont. Viszont amikor már kiveszem belőle az aksit és a kártyát és úgy dugom rá akkor már nem látja így nem tudom folytatni a frissítést. Vajon miért nem látja? Pdig úgy állítom be ahogy írva van
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest