Hirdetés
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van a lassan 2 hónapos t-mobilos arena-val, hogy 1-2 hete elkezdett iszonyatosan belassulni. A zenelejátszót pl 5-6 mp alatt nyitja meg, és ott minden művelet megint ugyan ennyi időbe kerül. A másik gond vele, hogy nagyon sokszor megakad egy számnál. Pontosabban elkezdi játszani, de valamiért nincs hang. Ha megállítom, és újra elindítom akkor már lesz, de hihetetlenül idegesítő, hogy nem képes magától folyamatos zenelejátszásra.
Wifivel kapcsolatban meg olyan kérdésem lenne, hogy amikor kapcsolódni akarok egy wifihez, akkor oda csak a jelszót kérdezi, pedig nagyon sokhoz kellene még felhasználónév is. Azt nem tudja valaki, hogy hol lehet megadni?A s/w verzió:
KM900AT_V10vA válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
-
bulldog70
csendes tag
válasz viewdetails #15500 üzenetére
A szervíz menűben arra 44 kis kockára gondolsz? 15 ig érzéketlen... a 15től egy sorral lejjebb jelez be a következő sor már normálisan működik... ez a kalibrálás? hányszor kell végig csinálni? az alul megjelenő számok mit takarnak?
-
Peti_KM900
tag
Ma megint nem ébresztett, most beállítottam, úgy hogy nem hétfőtől-péntekig lehetőséget választottam, hanem külön hétfő, kedd, szerda, csütrtök, péntek. Kíváncsi vagyok mit művel.
-
Arcsi
tag
Sziasztok, légyszi segítsetek, hogy a turistautak.hu-ról milyen formátumban kell leszedni a Magyarország térképet a trekbuddy alá! Az oké, hogy atlas kell neki, de az oldalon a letöltéseknél garmin, pda, meg magellan készülékekre van. Ezek közül melyik lesz a jó nekem? Köszi
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Arcsi
tag
válasz Peti_KM900 #15506 üzenetére
Bárcsak az lennék Ha valaki tudja azért, megköszönném!
Most úgyis a wetravellel basz*kszom...Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
greenmeister
tag
Ötlet egy új VADM-hoz Ezek lennének azok.
Ha valaki beleheggesztené a VADM-ba ezeket akkor megköszönném.[ Szerkesztve ]
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
Arcsi
tag
válasz gdevil #15492 üzenetére
Szia, sikerült megoldanod?
Nekem is pont ez a bajom, a 0.9.10 van fent, elsőre risnos leírása alapán csináltam, talált műholdat, mutatta a pozíciót. Mikor újraindítom, akkor meg csak a logó
Sejtettem előre hogy nem lesz egyszerű...Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Arcsi
tag
-
Meliii
csendes tag
Még valamit megfigyeltem, segítsetek kérlek másnak is van ilyen, vagy volt ilyen? Csatlakozok Wifi-re és szendved, nem hoz be semmit, kiírja, hogy a gazdagép nem elérhető vagy mi. Már ott tartok, hogy földhöz b@szom. De ha kikapcsolom a telót és megint be, majd újból csatlakozok, mint a villám, és mindent behoz. Ez normális dolog?
-
namerke
tag
válasz Meliii #15514 üzenetére
Ha új szoftver van rajta akkor inkább router függő, hogy megszakad a kapcsolat, és újra kell csatlakozni ( akár többször is, hogy újra lássa).. , ez az én tapasztalatom.. TP-link és D-link routerekel szereti az ilyesmiket eljátszani. De "bazd földhöz" , az megoldja biztos.
-
haxxika
senior tag
Kiski melyik t-mobileba vitted be a fülest? Nekem nem szól az egyik része és ki szeretném cseréltetni. Bevittem itt Debrecenbe, ott aztmondták nekem h hozzak mindent, telefonnal együtt(!) és bevesznek mindent majd max 15nap és visszakapom.., ebbe nem nagyon szerettem volna belemenni, ugyanezt mondták nekem Szerencsen is. Nyírgyházára gondoltam volna még hogy bemegyek de a pest jobb lenne. Szal annyi hogy te hova vitted be?
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Land
veterán
Használ valamelyikőtök iphone 2G-t? Egyik Arenás Iphonera akart váltani. Nem tudjátok véletlenül, hogy váltott-e?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
risnos
tag
tar a trekbuddy térképformátuma. Azt töltsed le. Ám ha ellátogatsz ide [link] és van helyed a memkarin, találsz csemegét is. A wetravel látom beindult. Gratu!
Azt persze nem értem újfent, ugyanaz a progi miért viselkedik ennyire eltérően ugyanazon a telón. Csak az FW tehet róla...[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
onidin
csendes tag
Sziasztok !
Fw-t frissítettem - VADM - , azóta a zene lejátszó nem találja meg az mp3 fájlokat.....
Mi baj lehet ? -
Vovi1
aktív tag
Még senki sem válaszolt, úgy látszik nekem juttott a feladat, hogy állandó memória felelős legyek.
2 hónap bőven elegendő, hogy a memória széttöredezzen, össze-vissza írja az információkat. Vagy win. alól defragmentálás, vagy a telefonos változata memoryup.jar. Több helyről elérhető. Időnként le kell futtatni, gyorsabb lesz a telefon és a memória kezelés - ez mindennel összefügg.
A jelszóval a WiFi hálózatra tudsz fellépni, - ha kéri, de a nyitott nem - ezen keresztül az internetre. A felhasználónév a hálózatokhoz kell, pl. otthoni, vagy hivatali belső hálózathoz. Ez a telefon nem tud belépni térben zárt hálózatokba, mint egy pl. egy laptop. A számítógépek látják egymást, de a telefont nem. Sokkal egyszerűbb lenne sok dolog, de nem erre készült. Csak zsinóros kapcsolat lehetséges a telefon és a számítógép között. Nem hálózati eszköz.
(Bocs, Bluetooth kapcsolat is lehet, de a lényege ua. mint a zsinórosnak, csak sokkal lassabb.)
Tovább gondolva: USB portként láthatja a hálózat ha megvan osztva, de ez csak szgépen keresztül történhet, nem önálló hálózati elemként. Ha USB portként látja, akkor a telefon funkciók és információk kiesnek! Pc suite módban viszont a hálózat nem megy!
[ Szerkesztve ]
-
greenmeister
tag
válasz onidin #15522 üzenetére
Volt utana memória rekesz ürítés?? Mert az leszedi szépen a dolgokat a telóról. Lehet azért nem látod a fájlokat mert már nincsenek is rajta.
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
onidin
csendes tag
válasz greenmeister #15524 üzenetére
a frissítés után csináltam gy FR-t és csak aztán tettem fel fájlokat a Saját mappa - Hangok mappába, de a zene lejátszó nem látja őket...
-
torres9david
csendes tag
hali lassan két-három hónapja keresem a megfelelő ajánlatot egy arena-ra, és szeretném megkérdezni h ti melyik boltot(kat) ajánljátok?
kössz
én eddig a superphone-t néztem...[ Szerkesztve ]
"A statisztikák szerint a tizenéves terhesek száma jelentősen csökken 25 éves életkor felett." 30 felett pedig már jelentéktelennek mondható.
-
kiski
aktív tag
válasz haxxika #15519 üzenetére
Én Pápára vittem, és mivel teljes garancia van a készülékre és a tartozékokra is, ezért csak annyit csináltam, h bementem minden papír nélkül, lerendelte a fülest a szervizes srác, és amikor megjött (köv. munkanap), akkor küldtek 1 sms-t, h irány be papirostul, fülhallgatóstul...
Nem voltam bent többet 10 percnél.kiski
-
copyand75
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Az LG szervíz pontos címe és esetleg telefonszáma kellene.
Kezdi az érintőképernyőm megadni magát( egy sávba nem érzékel). Lenne vele egy szervízes utam.
Köszönöm!
-
torres9david
csendes tag
a gsmline-on menniy a gari? hány év?
"A statisztikák szerint a tizenéves terhesek száma jelentősen csökken 25 éves életkor felett." 30 felett pedig már jelentéktelennek mondható.
-
spykedd
tag
válasz torres9david #15534 üzenetére
én úgy tudom h 1 év bolti gari van a gsmline-nál
-
copyand75
csendes tag
válasz bulldog70 #15533 üzenetére
Egyszer már voltam a t-szervízben de egyáltalán nem tetszett a figura hozzáállása.
Most lehet hogy személyesen viszem a szervízbe. Még nekem is garis.# 11666 hozzászólásban DaveNo1 fórumtársunknak ugyanilyen gondja volt, megkérdeztem, neki cserélték az érintőpaneljét. De elötte visszarakta a T-s szoftot. Azóta semmi gondja vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bavid
senior tag
Valaki, ha tud dobjon már nekem egy linket music quiz játékhoz, sehol nem találok
Köszi! -
Genzi
csendes tag
válasz onidin #15522 üzenetére
Szia! Nekem ugyanez volt a problémám mikor felraktuk a VADM Fw-t nem olvasta be a zenéket. Sehogy sem siekrült megoldani a problémát. Mérgemben felraktam a V10F_00-át, azzal teljesen jó volt. Itt kezdtem el azon gondolkozni, hogy lehet-e az a hiba, hogy amikor a multimédiás memória frissítését csináltam mindig arra mentem, hogy igen akarom a licenszek törlését. (Valaki, véleményt! Lehet ez a gond?) Azóta felraktam a VADM_KE-t. Nem csináltam factory resetet, se memória visszaállítást (merthogy akkor eltűnnek a betűk vagy mi fene...Kiski erősítsd meg h ez nem gond) Azóta teljesen tökéletesen működik a telefon.Remélem tudtam segíteni
-
torres9david
csendes tag
két boltot találtam: fortunagsm és superphone..
kérnék véleményt, és más boltokat
kösz"A statisztikák szerint a tizenéves terhesek száma jelentősen csökken 25 éves életkor felett." 30 felett pedig már jelentéktelennek mondható.
-
haverzolee
csendes tag
válasz torres9david #15544 üzenetére
Csak a PartneroGsm-nél ne nagyon tervezgess vásárlást. Az egy szemétség!
Figyelem! A bátorság káros az egészségre! A kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében kérje pszichiátere tanácsát!
-
dadu7
tag
www.ujmobilok.hu
-
bzroli
csendes tag
http://www.hasznaltgsm.hu/gsm/tel_keresesi_talalatok/LG_KM900_Arena
itt egy lista boltokról. Van új is.[ Szerkesztve ]
HTC Incredible S
-
-
///M
tag
Az Origo GSM -nél gyári LG garanciával van elég jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Egérpad topik
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest