Hirdetés
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Ma vettem egy Huawei P8 Lite telót.
A teló független.
Ez a rom van rajta ALE-L21C02B140 Vodafonos EMUI 3.1, Hogy bírom frissíteni android 6-ra?
OTA-n nem talál semmit.
Valaki leírná a menetét?
Ja Telekomos kártya lesz benne úgyhogy nem gond ha szolgáltató nélküli rom kerülne rá.
Segítséget előre is köszönöm vagy itt vagy privibe.
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Ma vettem egy Huawei P8 Lite telót.
A teló független.
Ez a rom van rajta ALE-L21C02B140 Vodafonos EMUI 3.1, Hogy bírom frissíteni android 6-ra?
OTA-n nem talál semmit.
Valaki leírná a menetét?
Ja Telekomos kártya lesz benne úgyhogy nem gond ha szolgáltató nélküli rom kerülne rá.
Segítséget előre is köszönöm vagy itt vagy privibe.
Helló
Bele raktam a Tmobilos kártyám, talált OTA-n egyből frissítést ALE-L21C02B181 Android 5.1
De ez még mindig nem android 6.
Nem rakta fel. Tehát még mindig a fentebb leírt van rajta a B140.
mit csináljak?
Ha van mód rá akkor szolgáltató mentes stabil android 6 és frissebb EMUI-t szeretnék rá ha már kártya független a teló.
Köszönöm ha valaki segít hogy csináljam.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Zsocy155
őstag
válasz stnorcy #15702 üzenetére
Huawei P8 Lite frissítési módszerek.
Az mondjuk furcsa, hogy függetlenként vodás rom van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Hennet
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja én is megvettem a készüléket, eddig kellemes, bár kicsit lassan haladok a belakással (nem tudom mi a baj, lehet a kezelőfelület). Két kérdésem van: a névjegyzékben a neveket nem tudom összekötni a facebookkal, mint az előző telefonomon, nem nagy ügy, de szeretem, ha vannak képek a névjegyekhez. (A messengernek nem adtam meg a számom és nem is jelzi, hogy lenne bármilyen kontakt benne).
A másik, hogy nem frissül a telefonom. Telenoros vagyok, megnéztem a frissítéskezelőt is, de nem talál. A telefon még 5.0.1-es android fut.
Köszi!"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
gianone
őstag
válasz Hennet #15706 üzenetére
Nem is lehet összekötni, Facebook tiltja. Yahoo-n keresztül lehetett guglival, és onnan telóra szinkelni, de az adatlopás óta nekem nem megy.
Vagy van rá app, pl. Sync.ME több-kevesebb sikerrel.
Minden androidoson elvileg így van, Facebook nem akarja az adatbázisát Google+-nak átpasszolni.
Telenoros 6.0-ra nem is fog frissülni, mert nincs és nem lesz rá frissítés. Csak mókolva lehet rátenni gyári független ROM-ot, de akkor jó eséllyel visszaállni nem lehet, a garihoz.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
stnorcy
aktív tag
válasz Zsocy155 #15704 üzenetére
Szia.
Igen független a teló és vodás a rom rajta, mert a vodafon is saját rommal árulta a készüléket egy ideig. Ugyan úgy mint a Telekom a sima P8-at., ebben nincs semmi furcsa.
Köszönöm a linket a Huawei P8 Lite Frissítési módszerekről.
Át olvastam , de ott nem találta hogy mi a menete a rom frissítésnek.
Nekem kicsit érthetetlen leírás. Biztos mert LÁMA vagyok.
Meg köszönném ha valaki le írná lépésről lépésre a rom frissítés folyamatát.
Gondolom ez a fórum is azért jött létre hogy segítsük egymást és megosszuk a készülékkel kapcsolatos dolgokat.
Köszönöm.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
válasz ANDROID??? #15709 üzenetére
Helló
Köszönöm a választ.
Ez ám a segítőkészség...Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Sungoo
addikt
válasz frankstork #15696 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
válasz stnorcy #15710 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de ott elég jól le van írva, az alapján, ha nem érthető és le kell írni ismét ugyanazt, akkor sem lesz egyértelmű. Szóval, ha nem érted, akkor az "önszívatás" elkerülése érdekében ne állj neki, keress olyan embert aki tud neked benn segíteni személyesen pl. Nem nem akarok/akarunk segíteni, de le vagyon írva...
Sungoo: +1
[ Szerkesztve ]
-
mf5113
csendes tag
az asztali ikonok méretét lelehet valahogy venni kisebbre?
csak mert én túl nagynak érzem -
gianone
őstag
válasz frankstork #15714 üzenetére
Hehe. Ebben benne vannak a tárolt folyamatok is. Meg kellene nézned fejlesztői menüben, miket gyorstárazik.
Ez elég rémisztő szám, ezért is tértek át a legújabb ROM-ban, hogy csak a futókat mutassa. Az én lelkem is könnyebb, ha 30-at látok 60-70 helyett, közben ugyanaz.
Alkalmazásváltó csak a futó alkalmazások RAM-ját mutatja.
Egyébként azt sem árt megnézni, miket hagysz ki az optimalizálásból, és ott állnak csak a háttérben stb. Pl.ha Chrome-ot, és megnyitsz 20 lapot, jó, hogy kinyírodik, mert nem tudja becsukni a régieket, hogy majd újra betöltse, hanem tárazza, még ki nem fogy a memóriából.De én nem akarom helyetted megtanulni használni a telódat.
Nekem B584-n nem nagyon akar 1 GB alá menni a gyorstárazással együtt. Igaz, Chrome-om sincs.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Karcsi1964
tag
Sziasztok! Mitől függ, hogy a galéria kiírja-e a fénykép helyét? Kamerában is és a galériában is be van kapcsolva, mégsem mutatja mindig. Eddig nem jöttem rá, hogy néha mégis miért.
-
frankstork
aktív tag
válasz gianone #15716 üzenetére
Nálam B205 fut. Nem kell a magas ló, tisztában vagyok a háttérben futó alkalmazások viselkedésével. Nézd:
Van ram tartalék. Minden rendben, mégis a látható képernyő képek készítése után beléptem chrome-ba, de már a válaszra hiába kattintottam, meg sem moccant 2 mp.-ig... Valami nagyon nem faja. Nem hiszem el, hogy 1,2 ghz csak erre elég, hiába nyolc mag. Fr kell ennek. Vagy mikró... -
gianone
őstag
válasz frankstork #15721 üzenetére
Lehet, hogy tisztában vagy, de nem arról csináltál képet. Nézd meg nálam a második sort, és nálad.
Ezek csak a futó alkalmazások.
Át kellene váltani a gyorsítótárazottakra, és akkor látnád, mennyi a szabad valójában.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
mf5113
csendes tag
válasz frankstork #15721 üzenetére
Én is nemrég vettem egy ilyen készüléket és a google play-be mikor görkgetek lefel akkor akadzik de nem tudom miért, mást nem vettem észre, bár nem is tesztelgettem.
-
-
-
mf5113
csendes tag
válasz gianone #15728 üzenetére
Most azon agyalok hogy lehet jobban jártam volna hogy ha lenovo vipe p1m-et veszek, annak jóval erösebb az aksija és árba ugyan ott lettem volna, mert a huaweit 55ért vettem +tok,fóia= 60ezer.
Szerinted 60ért megérte ezt megvenni vagy inkább vettem volna lenovot?[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz mf5113 #15729 üzenetére
Nem ismerem a Lenovót, de én tuti nem adtam volna érte 60-at. Annyiért P9 Lite volt Black Fridayen, vagy Honor 7 Lite-ot is lehetett kapni. Vagy Redmi 3s Prime-ot 55-ért, vagy Redmi Note 3 Special Edition 3/32-öt 65-ért stb. De ez egy másik topikba való.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
-
mf5113
csendes tag
válasz Hennet #15733 üzenetére
Nekem kártyafüggetlen a készülék de amúgy én is telenoros vagyok.
Ma leteszteltem hogy tényleg szaggate ha több mindent megnyitok, minden félét megnyitott,a a böngészőben is rengeteg oldalt, más más betöltéssel és semmi lassulást nem tapasztaltam, 1 ami zavaró hogy google play akadozik egy kicsit mikor gyorsan görgetem lefele :S de ezen kívűl semmit hibát nem vettem észre -.. ja és az aksi azért szépen bír merülni használat nélkül kb 1 óránként 2-3%ot leesik.
Én amit először bekapcsoltam telefont és beadta menüt már röhtön kínáltam a 6.0ás firssítést és én rögtön firssítettem szóval a gyári 5.1et se próbáltam ki xd. -
törölt tag
Sziasztok! Nem szeretném,hogy keresse a kapcsolatot a telefon a mobilnettel, ilyen előfizetésem nincs is, gondolom valamennyire meríti az akku-t is, ezt hol kell kikapcsolni? A telefonkezelőben a hálózati beállításoknál a mobil adat kikapcsolása menü lenne ez? köszi ha valaki segít! A sima mobil hálózati beállításokban a felső mobiladat menüről levettem a bekapcsolt jelzést de az alján még van 1 olyan ,hogy mobil adat mindig aktív, innen is kivegyem?: (régi telóm bekapcsnál mindig ki is írta,hogy mobilhálózati adatok letiltva vagy ilyesmi, itt is ezt szeretném elérni,hogy ne is akarjon mobilnetre menni a teló) köszi
(#15731) Hennet Amit én szeretek benne,hogy a 4.1 akárhányashoz képest átláthatóbb, és az alkalmazások jogait erősen ellenőrzi, és én magam is szabályozhatom őket, a régi telómba a 4-es volt a p8 lite be már a 6.0-vodás, édesanyám azt monta semmi nem volt rajta csinálva tehát már a hatos volt rajta eredetileg is, de kb ennyi ami érdekes nekem a 6-osban,hogy az alkalmazás jogokat lehet szabályozni, szvsz nem sokat vesztesz vele ha nincs 6-osod, ja meg persze annyi,hogy játékok satöbbi inkább már az új androidokra jönnek,de ez megint csak akkor veszteség ha nagyon régi a droid verziód és szeretsz játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Az miért lehet, hogy az film lejátszásnál nincs hang? Azt írja kódek probléma. (gyári és BSplayerrel próbáltam)
-
törölt tag
válasz Zsocy155 #15737 üzenetére
Szia nincs kijelölve, de akkor a telefonkezelőbe azt kikapcsolhatom,hogy mobil adat mindig aktív? Mert ez viszont zöldre van kapcsolva (bár a válaszod alapján igen,de mivel nem szeretnék semmit elcseszni ezért kérdezem a mobil hálózati beállításokban a mobil adat zöldre van kapcsolva, ez a mobil internetet jelenti vagy magát a voda hálózatát? gondolom ha előbbit akkor kilőhetem.
bocsi ehhez tényleg nem értek, ezért nem merem állítgatni, viszont elég hamar merül a teló és ha keresgeti a mobilnetet, gondolom az is rásegít a merüléshez... köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zsocy155 #15743 üzenetére
Kilőttem, annyit írt,hogy néhány alkalmazásnak csatlakozási gondjai lehetnek, és az adatok online frissítéséhez használjam a manuális lehetősélget, szóval szerintem ezzel semmi gondot nem okoztam a teló működésében, gondolom ugyanúgy telefonálhatok sms-ezhetek és egyéb alap dolgok. Meglátjuk így mennyivel bír többet az akku.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Üdv néktek!
Az egyik témával úgy felűl írtam a fontot, hogy hiába állítom a gyári témát, nem írodik vissza a gyári font. A lenullázáson kívül van valami más megoldás. EMUI 4.0. ...B565 build.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Mr. Nimbus #15745 üzenetére
Van font reset téma.
Ha nem válik be rendesen, factory reset.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz Mr. Nimbus #15747 üzenetére
Ez a neve, font reset theme. És igen, azt csinálja, hogy megoldja ezt a problémát. Ha mégse, akkor FR.
Nokia 1610i Huawei Nova
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- OLED TV topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sorozatok
- LEGO klub
- Hobby rádiós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64Gb - 85% akku - Teljesen karcmentes
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest