Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz zoleeno1 #25398 üzenetére

    Csak egy megjegyzés ezzel kapcsolatban...

    Most komolyan, mitől olyan brutál (a te szavaiddal élve) az a kamera? Elérte azt a szintet, vagy még mindig nem, amit a lumia 950 xl röhögve tudott 2015-ben egy tetves lencsével? Este sem kellett különösebb beállítás, előkapva azonnal tudott ilyeneket lőni. Antutu-ban gurít közel 320 ezret, már a mate 10 pro-nál is égő, de a 20-nál kimondottan kínos volt, ennél meg már szánalom, hogy 2019-ben a flagship-jük nem tud 60 fps-ben 4K videót rögzíteni.
    A zoom oké, de max háromszoros, utána kukába való a kép(minőség).

    Egyébként meg manapság alig van már észrevehető különbség mobilok közt fotózásban, egyszer az egyik, egyszer a másik lép előre egy picit, az agymosott társadalom meg benyalja maszlagot, hogy akkor az milyen k..va jó mobil lehet. Fénykép minőséggel lehet eladni manapság egy mobilt? Micsoda fejlesztések...lol
    Tegnap meghallgattam, ebben ugyanaz a DAC (szarabb, mint bármelyik telefonban) van, mint a mate 20 pro-ban volt. A mate 20 pro azért küldtem vissza, mert a BT nem kommunikált rendesen az autómmal, az előbb említett gagyi dac és a 4k hiánya miatt számomra vállalhatatlan volt.

    Nyilvánvalóan régóta csal az antutu teszteken is a hüvely, mert a a 4K hiánya simán hardverkorlát, nem pedig az, hogy nincs rá szükség, de igenis szükség van rá. Ráadásul jövőre minimum 50%-ot esik az ára is, mert hiába ért fel pölö a samsung mellé, az árát egyszerűen nem tudja tartani még közel sem, főleg egy apple mellett. Majmolják a másik kettőt (apple, samsung), de ugyanakkor szidják őket a bemutatókon, mint a bokrot.

    Ettől függetlenül a telefon tetszik, szép dizájn, de mögötte egy baromi nagy marketing bullshit van és ezt egyre többször elsüti ez a cég. Még mindig a mate 10 pro az egyik legszebb telefon, amíg nyomják ezt a noccs baromságot, addig az is lesz.

    :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák