Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simbazz

    aktív tag

    válasz asturel #15770 üzenetére

    Én is feltettem a 10.1-et. Egészen kiváló lett, a sebesség valóban jobbnak tűnik, a scroll kevésbé hajlamos akadni, a képernyők közötti lapozgatás is gyorsabb. Viszont az említett előző és következő frame közötti ugrálás időnként előjön scroll vagy képernyőlapozás közben. Flash videós teszteknél viszont állandó ez az ugrálás, de ez már a 10.0 óta így van. Videó indításkor, pl. videa.hu a hang általában elindul, de vagy nincs kép, vagy hangyák háborúznak, vagy 2 frame között ugrál oda-vissza. Ugyanez igaz a flash-t használó online tv kliensekre is. Ugye a Mindig TV app tv-s része (nálam) nem megy, viszont a 10.0-val az adások rtsp stream-jeit gyönyörűen vitte a VPlayer. 10.1-en nagyon gyenge lett a stream lejátszás képminősége, igaz, most az offline videókat is hasonlóan hangyásan viszi a VPlayer - talán a hw dekóder hiánya miatt. A Youtube kliens kép/hangminőségével nincs gond, más médialejátszók, pl. BSPlayer, RockPlayer is látszólag rendben működnek.

    A fentieken kívül a 10.1 is a 10.0-val megszokott funkcionalitást hozza. Újdonság, hogy a 3 hardware gomb világítása rendbejött, most már nem kell trükközni a fényerőkkel. A kék led viszont (nálam) továbbra is meg van bokrosodva, ritkán van nyugalomban, legtöbbször villog. Ennek milyen funkciója van, mit jelez?

    A kamera nélkül pedig elvagyok. Fényképezésre valóban nem igazán volt alkalmas. Más is említette, hogy a Skype-hoz jól jött, ezt kiegészíteném még egy hasznos felhasználási lehetőséggel: IP Webcam. Távoli kamerának használható így a Slim, akár bébiőrnek vagy megfigyelő kamerának is. PC-n nézhető az "adás". Próbáltam, vicces volt. A tinyCam Monitorral pedig másik Androidos készüléken is nézhető a műsor.

    Kb. ennyi, reméljük a 10.1 is beválik.

    Szerk.: Ami nekem hiányzik a 10.0-hoz képest: nem tudom átállítani a Slim LAN host nevét. Emlékeim szerint ez a lehetőség a hw finomhangolásoknál volt, ahol órajelet, CPU governort, stb. lehetett állítani.

    [ Szerkesztve ]

    Elektromos abakusz

Új hozzászólás Aktív témák