Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyb00

    aktív tag

    válasz rígel #13215 üzenetére

    "Mennyibe fog kerülni a javítás, ha sérült, hibás valami?
    Sajnos árajánlatot csak kizárólag egy bevizsgálást követően tudunk adni, így telefonon, e-mailben, vagy akár személyes érdeklődés esetén sem tudunk ezzel szolgálni."

    Röhej, miért nem lehet ezt elmondani, legalább tudjam mire számítsak. Egyáltalán cserélnek digitizert vagy csak egészbe hajlandóak a kijelzővel 100K-ért mert akkor még azt a 3k-is sajnálnám rá amennyiért bevizsgálják,

    plusz a bevizsgálásnál sérülhet az egész... (szétszereli összeszereli)
    ha nem kéred a javítást akkor automatikusan leveszik a garanciát is róla (általuk hibásnak ítélt alkatrészről, vagy az egészről) vagy valami hasonló mert volt már ilyenhez szerencsém másik gyártónál...)

    Még le is írják...
    "egy mechanikai sérülés a készülék megbontásával rosszabbodhat, melynek bekövetkeztére szervizünk nem tud felelősséget vállalni illetve a készülék további bekövetkező hibájáért sem."

    Ez meg még jobb! (így máris 6K a bevizsgálási költség)
    "A gyártók a szervizeknek utasításba adják, mely eseményeket nem kezelhet a szerviz jótállás keretében. A javítás megkezdése előtt a bevizsgáláskor kerül megállapításra a tény, ami kizárja a garanciális javítást, melyet dokumentálunk, és biztosítunk az ügyfelek számára. Ekkor a megállapítást követően további bevizsgálás, érdemi javítás nem történhet, így azt vissza kell küldenünk. Árajánlatot ezért, csak egy ismételt beküldés alkalmával, egy bevizsgálást követően tudunk csak adni."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák