- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Graphics
Jómunkásember
Van még olyan beállítás, hogy kontraszt korrekció, azt is lődd ki szerintem, mert sokat zabálhat a szenzor.
Nagyon finomhangolós móka ez a fogyasztás
@Tomsolo: Képernyőnél van és ott van hogy mennyit volt bekapcsolva, ez miért nem beszédes?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
deadbody
tag
válasz Graphics #5559 üzenetére
Nekem ez is bevolt kapcsolva, nem tudtam hogy zabál, most kikapcsoltam, bár nem várok nagy sot növekedést tőle, viszont nekem hozzátartozik hogy a soc-om 1,2-re vissza van véve, ugyanis kevesebb fogyasztás, kevésbé melegedik, és semmi különbséget nem lehet érezni sebességbe még játék alatt sem, ez kb 1 órával tolta meg a sot időt ha jól figyelgettem, bár azóta a rom is fejlődőtt akksi takarékosság szempontjából, így nem merem bizton állítani hogy a sot visszavétel okozta.
-
Revoltek
aktív tag
Na sikerült eladni a Lumia 930-at, nagyon remeg kezem a rendelés gomb felett az eustock oldalán. Érdemes belevágnom?
-
D4ni
őstag
válasz Graphics #5559 üzenetére
Átállítottam automatára a kontrasztot. Van még ahoz közé (bár a fogyasztási listában nem láttam) egy plázában dolgozok ahol azért küszködhet a jel. Bár 1-2 telefonom volt ami eddig sokat fogyasztott, de a többi 20 nem. Valamint, hogyan tudok beállítani olyan órát vagy csak normál időjárás jelző widgetet ami a lehúzható értesítési sávban helyezkedik el? Már letettem arról hogy magán a tetőn legyen kijelezhető összecsukott állapotban, de jelenleg a másik megoldás sem megy.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
esox
senior tag
válasz BalanceR #5541 üzenetére
A Samu S5-ben nincs OpenGl 3.1 támogatás, de 3.0 teszteken is saknos csúnyán elverte a note2-t. A manhattan nevű teszt szaggatott a note2-n/S5ön szépen végigment.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
DaWe94
senior tag
Rendeltem én is egy ilyen hátlapot, fekete-feketében. [disz iz]
amint megérkezik, írok én is véleményt ha valakit érdekel
[ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
Annak mi lehet az oka, hogy egyes játékoknál, most pl. a FIFA16, ha letöltöm play-ről és indítanám, újraindul a telefon?
Nem kompatibilis a telóval? Vagy Nem bírja el?Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Surda-
őstag
Sziasztok!
A vagyula féle rommal használom a telefont és nekem is feltűnt,hogy a playről baromi lassan tölt le, olvastam,hogy állítólag péntekre javítják.
A kérdésem az lenne,hogy ezt OTA tudom frissíteni majd?Egyébként beruháztam egy ilyen 1 dodós műanyag tokra,nem is rossz,vékony, banggoodos.
Mondjuk valószínűleg egy szilikon jobban tompít,ha leesik."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
esox
senior tag
válasz Henker2 #5574 üzenetére
Ez az. A leírás alapján sokkal vékonyabbra számítottam. Ami viszont mellette szól, hogy a sarkokat különösen jól védi. Lehetne gumisabb a tapintása, kevésbé ez a homogén műanyag. Kétszer szedtem le eddig, ez is hozza magával a hátlapot, ami inkább a hátlap gyengesége inkább. Egy szó mint száz, én kicsit mást vártam, de amíg jobbat nem találok, szerintem ez marad.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
ReWGeT
tag
na erre kíváncsi leszek, 39-60 nap és meg is lesz
valakinek van már ilyen? milyen élőben?[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Jártas valaki az Engeneering módban? A playből letölthető, de szervízkóddal is indítható... Egy csomó mindent lehet piszkálni vele a SOCon, de hangerőt feljebb venni, fényerőt, érzékenységet állítani, IMEIt piszkálni...
A kamera résznél van RAW lehetőség, csináltam is RAW képeket, de kéne hozzá valami RAW konverter, mert se a PS, se a LR nem olvassa be rendesen... Tud valaki ebben segíteni?
( Senkinek nem ajánlom, hogy piszkálja a rendszert ezzel az appal, megfelelő tudás, hozzáértés nélkül)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Surda-
őstag
-
DaWe94
senior tag
válasz Henker2 #5577 üzenetére
na király az nem baj, csak ne legyen gagyi kinézetű, és illeszkedjen rendesen
más: tapasztaltam a legutóbbi miui romban, hogy nem érzékelt a kijelző, se az érintőgombok mikor fel akartam oldani a telefont... így kikapcsolni sem tudtam, jött az akksi ki-be és utána semmi gond...de az az érdekes, hogy a kikapcsoló "menüből" pedig visszalépett ha a kijelzőre nyomtam szerintem nem hardveres hiba lehet..tapasztalt ilyet más is esetleg?
ma pedig volt egy random soft rebootom magától...
ezen kívül nagyon fasza a telefon, továbbra is meg vagyok elégedve vele -
paye
tag
Barátom vett vadi új Note 2-t / Extreme Digitalból / app installálás elindítva valamit install lefut / nem kérdezi hogy belső/külső memóriába tegye / majd elinditva a programot az inicializálás lefut de nem menti el a beállításokat!
Mit csinálunk rosszul? -
Gymszrs
csendes tag
Üdv!
Amennyiben tiszta telepítés akarok csinálni, akkor TWRP-ben a wipe lehetőségek közül melyikeket jelöljem be? Netán az összeset? Mert a dalvik, cache, data opciókat bejelöltem, de pl a system opciót nem mertem, pedig lehet az is kéne?
Bíhró úhr, há' nem sok ez az öt év??? - Mondom kötél..... (RN2, Asus Zenfone Max, Lenovo P70, RN3 SD, RN4 SD)
-
kop8
őstag
Valaki megmondaná hol lehet a gps-t ki be kapcsolni?
Nem találomGIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
inkjet
tag
Sziasztok!
Ellenőrizze már le aki ráér, hogy ha a kamera beállításánál bekapcsolja a dátum feliratozást és készít egy képet akkor neki is lefagy kamerahibával? Nekem note 2 prime van, és ha bekapcsolom a dátum feliratozást akkor mindig lefagy a kamera. Előre is köszi.
(MIUIHU 5.11.5)[ Szerkesztve ]
-
csaba12242
tag
Üdv hol találom a SIM kártyámon lévő telefonszámokat, névjegyzéket?
Lehet vak vagyok de nem találom. -
Henker2
addikt
válasz csaba12242 #5595 üzenetére
Ha belemész a névjegyekbe, ott hosszan nyomod a menügombot, előjönnek a beállítási lehetőségek! Ott kell a csúszkát elhúzni valahol, hogy a SIM-en lévő névjegyeket is lássa a telefon!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
tomsolo
addikt
konkrétan az akku töltöttség érzékelése/mérése elég fos
van hogy 96%-on már zölden ég a lámpa, van hogy félórát böngésztem még egy félórát filmet néztem és 98% állt 100 ról
Egyébként én azt vettem észre hogy néha érdemes lemeríteni csutkára, majd szép lassan usbn feltölteni
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
inkjet
tag
válasz Milestone2 #5598 üzenetére
Köszönöm így már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest