- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Az LTE800 az egy probléma. Méghozzá nagy.
Addig amíg mondjuk ez csak elhagyott kisebb településeknél jelentkezik addig talán el lehet bagatellizálni. Veszprémi vagyok és itt természetesen nincs gond, de a vonzáskörzetében igen és ezek elég frekventált helyek, ideértve a Balaton környékét is, ami turisztikai szempontból is jelentős.[ Szerkesztve ]
-
1Laci
tag
És miért nem ér többet? Elvileg jobb az akkuja, ujjlenyomatolvasó, jóval jobb kamera.
Xiaomi-t vennék egyébként, de én félek a attól a xiaomi androidtól. Ha már android akkor nem kell bele nekem semmi, csúcskategóriás meg fölösleges nekem, nem használnám ki.
@SP!T "A juliusi update ota halkabban hallom az embereket akikkel telefonalok, pedig maxon a hangero."
--> ezt remélem nem mondod komolyan ez az egyik ok ami miatt kell egy új telefon, mert a N5 ugyanezt csinálja :/@Tomace91: köszi a választ! sajnos úgy néz ki, hogy az lesz a vége.. majdnemhogy ugyanazok a hibái a N5X-nek mint a N5-nek ahogy olvasom. szomorú.
Hogy éri megvenni a Xiaomit? Rendelni kínából, vagy európából/esetleg MO ? -
Dottore
addikt
válasz Tomace91 #52704 üzenetére
Ott sok helyen LTE1800 és LTE800 is található. Szóval igen, járkálhattak de teljesen felesleges hitvitába belemenni.
Ott az internet ha érdekel a téma, találsz ezzel kapcsolatban infót.[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
-
Uzi74
senior tag
válasz Tomace91 #52708 üzenetére
Ha valaki nem bolygó hollandi típusú és ahol tartózkodik ott pont van olyan LTE ami neki kell, akkor nem érdekes persze. De aki sokat mozog, utazik, esetleg olyan szolgáltatója van, aki csak a 800-as sávval rendelkezik vagy főleg azt építi, akkor a 2g minden áldását élvezheti.
Nálam az N5 előtti telefonommal az utóbbi volt a helyzet az irodaházban ahol napközben vagyok, merült is a telefon mint a kő a sok hálózatkereséstől, megváltásnak éltem meg, amikor végre lett LTE800.[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Nüansznyi különbségek vannak, nekem nem érne meg ennyit a kicsivel jobb kamera meg az ujjlenyomat, akksi idő meg fél órával jobb, köszi, úgy is kell a külső akksi.
Szóval SZVSZ nem vennék 5x et 5 után, más telefonról váltásnál más a leányzó fekvése...
Slice:
Én dehogy, nem tennék ilyet veled!
Khmbatár5x
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
1Laci
tag
Egész nap erről keresgélek... és én se fogok venni.
Nexus 5x-ben ugyanúgy rossz a hang, mint az 5-ben. Ugyanúgy csendes, ugyanúgy hamar merül, ahogy mondod kell a külső akksi. És a lényeg, az antennája ugyanúgy sz.r, gyenge a vétel, kiesik stb.
Szóval nincs nagy előrelépés, 500 eurót meg nem adok egy Mi5-ért, ennyiért már iPhone.Redmi 3 Pro-t néztem még, de az meg szintén semmi előrelépés.. csak olcsó. Nexus 5-nek meg nincs értéke ahogy nézem, 100 euró körül ha eladom szerintem örülhete :/ Pedig ettől többet ér szerintem... vagyis 100-ért nem hiszem h találsz jobb telót.
Csalódott vagyok, mert megérett a váltásra a N5, már idegesítő amit csinál néha. Várok kicsit és iPhone lesz ebből úgy néz ki, vagy ez a Mi5. De ahogy néztem annak a rendszere is elég fura, marmint tele van csomó kinai app-al, amiket soha nem fogok használni.. ez nem kell nekem :/
@Krisztián: Piac legjobb kamerája?
Miért gyűlölöd? Azok a hibák vannak, amiket felsoroltam?*ja és még annyival kiegészíteném, hogy az már kényelmetlenül nagyobb is a N5-től... de ha csak ez lenne a baja, megvenném még ma.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
jah, ugyanaz a kamera mint 6pben ami meg kb mindent ver. amiket felsoroltal hibákat egyiket se tapasztaltam nekem a ram nem tetszik, valamint a 808as proci thermal kezelése egy csőd, 45 fok felett gyakorlatilag nincs csak 4 gyenge magod. most nyáron árnyékban használva elég 15p es marad 4db 960mhzes a53as magod, a telefon meg atalakul egy galaxy s2ve sebességben g4ben ez 60 fokra van állítva, szóval katasztrófa az 5x.akku idő kb 1 órával jobb mint n5on, az 3at bírt ez 4et.
xda ha érdekel[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
-
zolka95
őstag
Haldoklik a bekapcsoló gombom?
Ha lezárom vele a telefont néha újra bekapcsolja a kijelzőt, mintha kétszer nyomtam volna meg.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
tabletgenius
tag
Tudja valaki, hogy pure nexus alatt mikent lehet kikapcsolni egy adott app vibralos ertesiteset?
(tudom, vannak alkalmazasok, melyekben ez az opcio elerheto, lasg gmail apk, de pl a blablacar telekocsis appban ilyen beallitas nincs. Ha jol emlekszem a cataclysmnel ez alkalmazasonkent nagyon finoman allithato volt (feny, hang, vibr.), de a purenexusnal - konkretan enne az appnal az ertesiteseket illetoen max. csak a teljes ki/be kapcsolast kinalja fel, valamint a LED szine allitgathato meg) -
bigsee
addikt
Sziasztok! Haver Nexus 5 mobilján a kamera ilyet produkál:
Hátlapot és a műa. takarót, ami a kamerát is fedi, leszedtük, próbáltuk pucolni, de annyira mini, hogy szabad szemmel felismerni, ami ott folyik, nem lehet. Egyértelműen szennyeződés, vagy más oka is lehet ennek? Honnan érdemes kameramodult rendelni, Ebay-en, Aliexpressen? Elég vegyes értékeléseket olvastam mindkét helyen a megkapott kamerával kapcsolatban.
Segítsetek, légyszi! Köszönöm!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
vacs
veterán
(^)(>.<)(^)
-
Dottore
addikt
Ronda, de legalább érdekesen ronda.
-
metal01
őstag
válasz Dottore #52725 üzenetére
Lehet, hogy tényleg a OP3 lesz az utódja az N5-nek. Ár-érték arányban, valamint küllemre is rendben van. Ahogy olvasom elkezdődött a CM13 fejlesztése is rá.
Van némi fenntartásom az új Nexusokkal szemben. Bár sokat még nem lehet tudni róluk. Tűkön ülök.
-
vacs
veterán
Bűn ronda a videón szereplő telefon, remélem nem ilyen lesz az idei Nexus!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #52732 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Mármint az árral. Nem ér többet. Valójában ennyit sem.
Haver egyik nap pánikszerűen hív, hogy menjek és nézzem meg mert ezt látnom kell. Egy Vernee Thor 40 ezres telefon volt nála, nemtom valakinek vette.
Az a telefon rendben van. Az én Nexusom elbújhat az összeszerelés minősége mellett. anyagok jók, stock android, működik ahogy kell. Nem azt mondom, hogy ilyet veszek, vagy annyira fasza, hanem azt, hogy ez nagyon jól rávilágít arra, mekkora árréssel dolgoznak a nagyok és, hogy Kína nem kicsit itt van.[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
Most vettem 2 db OnePlus3-at ismerősnek, úgy vélem most ez a legjobb ár/érték győztes a piacon...
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
metal01
őstag
válasz radicspeter1 #52734 üzenetére
Nagyon szemezek vele én is. Egyelőre az Oxygen OS tart vissza. Hiányozna a sok spéci opció a customokból.
-
metal01
őstag
radicspeter1, Dottore sorry, rossz helyre nyomtam a válaszkor
-
bl4ze
veterán
Urak, a legutóbbi havi frissítés nem lett orvosolva ? Azt végül én fel sem tettem, letiltottam a frissítését a sok hiba miatt. (halkulás stb.)
.:. bl4ze .:.
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
Most nézegetem, hogy a OP3 csak kályhaezüstben van. Akkor sajnos kizárt részemről. Arra gondoltam feketében csak nem látszanak azok az antenna csíkok. de az meg nincs.
Isten veled OP3.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #52747 üzenetére
Bumper nem játszik nálam.
Mozog a telefonon egy idő után és a kis porszemcsék nagyon frankón tönkreteszik a készüléket amit épp megóvni szeretnél. Másrészt furcsa dolog valamire amit megvettél egy másik dolgot rátenni, hogy szebb, jobb legyen. Lehet, hogy szebb és jobb lesz, de miért nem lehetett rögtön így csinálni.[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
válasz Dottore #52748 üzenetére
Az N5-öm egy Spigen Neo Hybrid tokban van. Ebben nem mozog, lötyög az tuti. Ha leveszem róla akkor olyan, mintha új lenne a telefon. Tok nélkül szerintem pedig minden telefon karcolódik, kopik, stb. Tény, hogy a OP3 kapósabb lenne, ha lenne sötét színben is. Amit nem értek, hogy csináltak belőle egy arany színűt is, ami nem kicsit rajos :/
-
mcgeri1
tag
Lassan jön a javítás a hangerő hibára! Cikk itt.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest