-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz randras_83 #52651 üzenetére
Systemless root-tal (ahogy egyebkent is erdemes a 6.0-at rootolni) elvileg fel lehet rakni flashfire-el, ha amugy nincs a rendszer modositva. (nalam epp modositva van). Amugy lehet h jobb varni vele: [link]
-
Buster17
addikt
Gondoltam rootolom a telefonom, ezt a videót néztem, de nekem már unlockolva van ami neki lockolva.
Ilyenkor most mi van?
Itt meg errorba ütközik[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Buster17 #52653 üzenetére
Az összefoglalóban részletesen le van írva a root-al kapcsolatban minden. Lásd: Manuális leírás
Ha a bootloader nyitva, akkor van egy nyitott lakat indulásnál a Google felírat alatt. Akkor már csak a custom recovery kel és az alól felflashelni a su-t.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Dottore
addikt
Mellékesen a flashfire.
Használtam párszor ezzel tettem fel a frissítéseket és nálam (persze nem tudom bebizonyítani, hogy emiatt, ez csak gyanú) voltak anomáliák. Pár app aminek kellett a root teljesen meghülyült és a Franco kernel Colormanager sem töltötte be mindig indításnál a profilt.
-
slice14
veterán
válasz Buster17 #52662 üzenetére
Ha bootloader bejön, akkor nincs para. A teflont látja a windows eszközkezelő?
Ha bejön a bl és felismeri a windows, akkor a manuális leírás 5 pontja alapján flasheld fel a friss factory image-t. Ha más nem, akkor próbáld meg NRT-vel, soft brick opcióval.A többiektől kérdezném hogy az N5-ben a 6.x-ben van a fejlesztői menüben OEM unlock kapcsoló? Mert akkor problémás lehet az újraélesztés.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
bl4ze
veterán
Köszönöm a segítséget, a legújabb OTA frissítést a hosszan nyomás+letiltással nem raktam fel , mivel ennyire bugos.
Kérdésem : ha lesz új, jó OTA a közeljövőben azt fel tudom majd tenni, ergo ha kérek új frissítést a legújabbra fog ugrani ? Azaz kihagyja ezt a bugosat ?
.:. bl4ze .:.
-
Uzi74
senior tag
33 hónap N5 használat után váltok én is - (Moto G Plus-ra). Az N5 persze megmarad tartaléknak, 2. telónak..
Eddig egy smartphone sem volt ilyen hosszú ideig használatban nálam, respect az n5-nek.Nagy akku, sd kártyával bővíthető háttértár és a bónus dual sim ami nagy lépés nekem használhatóságban.
A vezetékmentes töltés hiányzik, de az sajnos nagyon ritka értelmes árkategóriában...[ Szerkesztve ]
-
1Laci
tag
hello, Nexus5-ről váltanék 5X-re, kb. 40000-et kéne hozzáfizetnem, megéri váltani? Mi az amire vigyázni kell, mi az ami nem jó ebben a készülékben.
Mobilhálózat jelerősség/jelbefogás nagyon gyenge nekem a N5-ben, ettől mindenképp jobbat szeretnék ezen a téren, ez milyen a 5X-ben? Kamera és a hang - telefonáláskor főleg - zavaróan csendes. 5X-ben ezt orvosolták?
Köszi előre is a válaszokat.
-
bl4ze
veterán
Én is lassan váltanék, de jelenleg az 5X alternatíva csak, max 5.2" méretig mennék. nem játszok, nem vagyok hardcore user, főleg internetes alkalmazások + GPS kell, erre elég a 2GB ram, persze nem bánom ha van 3 vagy 4GB, de nem mindenképpen.
Mást 5X mellett nem látok ami jó árban van és N5 után nem visszalépés....
.:. bl4ze .:.
-
1Laci
tag
És azok a dolgok amiket írtam? Például hétvégén egy fesztiválon voltam egy völgyben és nem volt térerőm 3 napon keresztül, nagyon idegesítő volt. Többiek mellettem olcsó windows phoneokkal szaladgáltak és telefonáltak, ciki. A másik meg a telefonálásnál a hangerő, nagyon gyenge... és a többi dolog amit írtam, javítva lett benne?
Mert hiába a tiszta android, ha a szolgáltató jelét nem képes befogni normálisan, használhatatlan a telefon
-
Fkris
őstag
Én nem váltanék 5xre, nem ér egy forintot sem az 5el szembeállítva.
Inkább egy one plus/xiaomi...
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Uzi74
senior tag
A méret miatt aggódtam, de szélességben alig keskenyebb az n5 (neo hibrid tokban ugyanolyan széles az n5 mint a g4 csupaszon), hosszúságban van különbség - 1cm körül - de zsebben ez is jól hordható
249Eur-ért vettem a 2/16-ost német amazonon akciós volt, most 299 lenne (ami nem éri meg, mert a moto maker-en a 2/32-es kerül ennyibe). -
Fkris
őstag
Asszem összefoglalóban van valahol róla említés, valamelyik leírásban tuti.
Meló után leírom, ha mégsincs
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
addikt
Udv! A juliusi update ota halkabban hallom az embereket akikkel telefonalok, pedig maxon a hangero. Ez egyedi nalam vagy mas is tapasztalta? Frissitesi restart utan kozvetlen jott elo ez.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #52697 üzenetére
Tegnap direkt kipróbáltam, hátha cseréltek valamit azóta
Factory imagage (MOB30P), boot, név megadása screen, ott kiválasztottam a billentyűzet beállításait. maximumra tettem a bill. hangokat és alig hallani.Ment is vissza a régi. Szóval ez 100, hogy elbaszták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mazda topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest