- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz randras_83 #52950 üzenetére
Én most akartam rendelni. Beszopódtam rendesen. De nem baj, így legalább (talán) tudok majd dönteni az új Nexusok és a OP3 között.
-
metal01
őstag
válasz randras_83 #52952 üzenetére
Azért elég gáz ez az "elfogyott a raktárkészlet" dolog... Nem is értem. :/
-
tothpeter20
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Habár nem ide szántam volna, bocsánat! De nagyon kedvesek voltatok! -
metal01
őstag
válasz randras_83 #52954 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a kapkodva utángyártás nem fog a minőség rovására menni (anyaghasználat, összeszerelés). Amúgy olvasom, hogy az OOS updatejei rendesen hazavágják a telót. Ez nem jó hír.
-
( V )
veterán
válasz assemble #52946 üzenetére
akkor itt egy csokor onnét az új nexus csengő és üzenet hangokkal
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Fkris
őstag
Erre az új 5 colos nexusra még váltanék is!
Szerintem jól néz ki.Bár lehet inkább egy thinkpad re kéne gyűjteni...
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
metal01
őstag
válasz randras_83 #52957 üzenetére
Úgy legyen. Már viszket a tenyerem egy új telóra Leginkább az új Nexus Marlin jönne be. Az 5,5 col még nem olyan vészes. Pont mint a OP3. De mégiscsak Nexus. Csak valószínű brutál ára lesz.
-
Fkris
őstag
válasz metal01 #52960 üzenetére
Igen, lehet lesz egy ilyen projektem lassan...
A cuccaim között lévő konfigot váltaná, mert játékra már nem használnám (nagyon max néha Diablo3), arra ott a PS4, csak egy strapabíró és megbízható gép kéne, normális kápernyövel
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz metal01 #52964 üzenetére
Ha ilyen projektbe kezednék, mennyiért és hol nézelődjek?
Nyilván ezek használt gépek, ezzel tisztában vagyok."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
metal01
őstag
Újonnan már nem kapod meg a 20-as szériát, csak használtan. Kishazánkban őt ajánlom. Kifejezetten üzleti gépekkel foglalkozik, többek között természetesen ThinkPadekkel is. Van boltja is Pesten, ahol személyesen meg tudod nézni a gépeket. Szép állapotúak a gépei és kapsz rá gart is.
Az árai is rendben vannak. Amit tudok javasolni, hogy minimum HD+ kijelzővel szerelt lapost vegyél. A HD elég gyatra. Amit ThinkPadekkel kapcsolatban szokás még emlegetni az a Panasonic cellás akku és az LG-Philips gyártmányú panel. A Pana akku jóval tovább bítja, az LG panel pedig szebb képet ad. (Már amennyire egy TP-nek lehet "szép" a képe ) (Persze TN panelről beszélek) Van IPS is az X szériában. Az fasza.
Fontos lehet a méret is. Az X ugye 12 col, a T-ből van 14 és 15 col. Ha workstation kellene akkor a W széria. Minőségben ezek mind jók. Talán még a 30-as széria belefér a ThinkPad kritériumokba, de ott már a silányabb anyaghasználat jellemző, megjelent a szigetes billzet. A kiosztást elbarrmolták, stb. Nem szeretik a fanok A 40-es széria katasztrófa. A többiről ne is beszéljünk felfelé... Az Edge-et meg felejtsd el. Az nem TP
Ezt azért olvasd el. És a ThinkPad topicban is kérdezhetsz bátran. Ott én is aktív vagyok
Ha tudok segíteni írj nyugodtan
randras_83: Ugyanezt tudom neked is mondani mint Fkris kollégának
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy vannak képek a telón amik át lettek pakolva külön könyvtárba de a telón kívül semmi nem látja. Képnézegetőbe ott van de már magát a file-s sem látja a telefon csak a total commander (telón). Géphez csatlakoztatva se file átvitel sem fotó átvitel módban nem látszanak csak azok a képek amik DCIM mappában vannak azok már nem láthatóak amik külön mappában. (gépen commander sem) Láthatatlan faile-ok is láthatóvá vannak téve de semmi. Ha képnél megnézem az info-ba a kép helyét akkor ide mutat: storage/emulated/0/pictures/mappa az sem segített a win-ben akartam importálni. Azt a helyet egyszerűen semmi nem látja csak a telón lévő commander. Van rá valami mód, hogy egyszerre azt a több mappányi sok száz file-t át tudjam mozgatni PC-re?
Segítségetek előre is köszönöm!
-
csaby9
tag
-
bl4ze
veterán
fagyálllóról tudni valamit ?
küldtem neki emailt 2 napja, se kép se hang.:. bl4ze .:.
-
metal01
őstag
-
assemble
addikt
válasz metal01 #52976 üzenetére
Eleg hatasvadasz cikk. De, Nexus-ok jonnek, max a branding lesz mas bizonyos orszagokban vagy szolgaltatoknal. Az igaz, hogy a hatoldalukra nem Nexus lesz irva, hanem egy Google logo lesz, de ez igy volt tobb korabbi Nexus-nal is, lasd legutoljara: Galaxy Nexus.
Ertelmes hirekert az androidpolice-t ajanlom, ott nem olvasni ilyen hatasvadasz hulyesegeket.
-
metal01
őstag
válasz assemble #52977 üzenetére
A Google akar saját készülékeket. Ez tény. Ezt be is jelentették. A rootolást és bootloader nyitást is offolni szeretné (vagy legalábbis megnehezíteni) a Google az új főverzióban. Ez azért alátámaszthatja a cikket. Egyébként a cikkek 98%-át az androidpoliceról szedi a PCWorld is...
-
assemble
addikt
válasz metal01 #52978 üzenetére
Mi az, hogy "sajat keszuleket"? Az eddigi Nexus-ok szerinted mik? Ha ugy erted, hogy olyat, ami teljesen sajat gyartas is (mint a Pixel szeria): ezek nem olyanok lesznek, mert tudva levo, hogy a HTC gyartja mindkettot. A Google resztvesz a telefonok hardveres tervezeseben is - ahogy azt az elozo evi Nexus-oknal is tettek, de attol meg nem ok gyartjak. Arra valoban utalnak jelek, hogy az uj telefonok branding-jeben erosebben ki lesz hangsulyozva a Google (a hatlapon google branding lesz nexus helyett, es az FCC-s tipusszam is utal erre, ahogy az androidpolice megirta), de ez csak branding, lenyegi kulonbseget nem jelent.
Azt ertem (ahogy a tobbi android-os oldal forrasa is nagyreszt az androidpolice, mivel altalaban ott jelenik meg eloszor minden hiteles uj info), de miert nem lehet akkor onnan linkelni, es inkabb ilyen masodosztalyu oldalakrol ahol a cikk cime is felrevezeto es hatasvadasz (amit jol mutat a reakciod is amivel belinkelted, a legtobb masodosztalyu szenzaciohajhasz "hir"oldal pont erre utaz), es max annyit tesznek hozza az eredeti hirhez, hogy azt eltorzitjak?
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz metal01 #52980 üzenetére
Nem csak talalgatas, ezek amik androidpolice-rol jonnek, kozel biztos infok/szivargasok - ahol nem biztosak benne, ott odairjak. Meg persze mindig van ra egy minimalis esely, hogy az utolso pillanatban valtoztatnak valamin, de nagy valtozasok mar biztosan nem lesznek tekintve, hogy valszeg heteken belul bejelentik a telefonokat.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz randras_83 #52989 üzenetére
2 Oneplus-al a hátam mögött én azt mondanám a Nexus-ok megérik a felárat. Valami kis pici nyűgje mindig volt az oneplusoknak. Visszasírom a nexus 5-öm.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
metal01
őstag
válasz randras_83 #52989 üzenetére
Az ár döntő lesz. Nem vagyok hajlandó 200k-t kiadni egy telefonért. A lélektani hátár (de csakis egy kurva jó Nexus esetében) max. 150k. De sejtésem szerint annál jóval drágábbak lesznek.
(#52990) madoc: A jelenlegi OP3 esetében is így gondolod?
-
Madoc
veterán
válasz metal01 #52993 üzenetére
Amikor az augusztusi frissítésbe a juliusi hibajavítást teszik... Pedig az augusztusi is kint volt már. Op3-am nincs, pedig most nincs okostelóm (mert eladtam az OPX-et amig jó pénzt adtak érte),de a rávalóm az megvan, és a kellnekem érzés is, DE...A gondok azok leginkább szoftveresek,hiába a kb. pure android,akkor is egy tákolt érzésem volt mindig,valami mindig szarakodott míg a nexusnál nem volt ilyen.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Dottore
addikt
Kérdezd meg erről itt a fórumban az embereket mennyire voltak vagy sem a Nexusnak idegesítő szoftveres hibái. Csak a kamera miatt fogsz találni több öldalnyi sírást. Szóval az, hogy veled nem történik meg valami, az néha még van.
Nem basztatni akarlak, csak segítségképp rámutatni a következtetésedben a logikai hibákra.
-
metal01
őstag
Tény, hogy a full stock Android a legjobb és a leginkább "hibamentes" (tudjuk, hogy nem az), de nálam egy telefon árának lélektani határa nagyon-nagyon maximum 150k. De még annyit sem szívesen adok érte. Ha ennél drágább lesz az új Nexus (márpedig gyanús, hogy igen), akkor OP3. Az OOS is elég stock-közeli, vannak még hibái ahogy olvasom, de ~2 hónapja jelent meg az a telefon és javítgatnak szorgosan. Ami elég pozitív dolog.
-
Madoc
veterán
válasz metal01 #52997 üzenetére
Igazad van az ár a legnagyobb érv. Lehet aztán hogy találkozunk az OP3 topicban. Bár ott sosem lesz olyan közösség mint itt. Ott 2 topikban is ha leírtam hogy mivel vagyok elégedetlen akkor rögtön ment a fika,míg itt a legtöbben elismerik-ismerik a készülékeik hibáját. Nálam 165k-ra tettem most a maximumot,az dönt majd.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Nem azt mondom, hogy a tapasztalataid nem helyesek. Azt mondom a konzekvencia amit levonsz belőle nem az. Attól mert nekem nem volt kamerahibám Nexuson, nem azt jelenti, hogy nem szenvedett ettől mindenki más (mert de) és legfőképp nem azt, hogy a Nexus amiatt, hogy nálam hibamentes, tökéletes, szemben mondjuk egy másik készülékkel ahol pont én is belefutotta.... áhhhh, qrvára mindegy.
-
metal01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest