- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
Az tény és való, hogy nagyon jó ez az 5-s lollipop, legalábbis nekem tetszik.
Engem személy szerint nem érdekel mikor jön az 5.1-s frissítés, csak találja már meg végre a Google azt, hogy mi okozza a memória szivárgást és javítsa ki végre véglegesen!
Ha ez nem lenne akkor szerintem lenne egy tökéletes ROM-k.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
horvathkrisz
addikt
válasz Scooter74 #36602 üzenetére
Érdekes ez a szivárgás-dolog, barátnőnek még a KK van, nála 140 óra után is több mint egy giga szabad memória van...
Gondolom ha olyan egyszerű lenne megtalálni a szivárgást, már rég kijavították volna. Szerintem az ART miatt ez a gond, még túlságosan új...
szerk.:
EnterR: ez nem csak egy "helyen" szivárog...[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz horvathkrisz #36603 üzenetére
ART-al nem volt gond KK alatt, pedig ott még csak "demo"-ban volt elérhető, ez inkább a nyalóka kiforratlansága lesz még.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
ntomka
nagyúr
válasz horvathkrisz #36603 üzenetére
ART-on használtam mindig a 4.4-et is, ott nem volt ezzel gond.
ツ Headphones on - World off
-
eisento
addikt
válasz metal01 #36595 üzenetére
jolvan akkor nem csak nalam szar
belassul programot elinditja majd kilep belole vagy csak gondolkodik a semmin.
de tegnap google baratom volt egesz delutan es ahogy nezegetem az appcrash se csak nalam jon elo... gondolom a lollipop miatt van. mikorra varhato az 5.1-es update? elvileg ezek lesznek benne
meg egy kerdes. ha mondjuk downgradeelem kitkatre mondjuk nexus root toolkittel akkor az mindent visszarak a kitkathez tartozo appokra alapsavot kernel-t stb?
"The leaked Android 5.1 Changelog
But what is even more interesting is the changes coming in 5.1. Many users complained about memory leak issues, battery issues, app closing without warning and affecting the device’s speed like the Nexus 7. Most of these issues will be addressed in Android 5.1 who’s name will remain “Lollipop”. Here is a full list of changes:Silent mode is back after being removed in 5.0
General improvements in system stability
Improved RAM management (This should fix the memory leak issues)
Fixes for sudden app closures (we have provided a guide on how to fix this now here)
Improved battery management
Excessive consumption of network devices when used Wi-Fi fixed
Issues with wireless connections fixed
Problems with Okay Google function solved
Notifications problems solved
Some sound problems experience by certain devices fixed
Changes in the Material Design color palette (Not yet confirmed if this will come in 5.1 or later versions, but Google is working on it)"Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
lafaty80
addikt
Ezek mind semmik. Én azt olvastam, hogy 5.1 után iphone 6s lesz belőle
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
marquuard
veterán
Erősen gondolkodok a CM12-re való váltáson, elég masszív változásnaplója van napról-napra, rengeteg hibajavítással. Mennyire stabil a jelenlegi koncepció, és melyik kernellel érdemes használni?
PSN ID: marquuard
-
huan
őstag
Sziasztok!
Ma megjelent egy csillag az értesítősávon, de fogalmam sincs mi lehet az. Valakinek ötlet? -
marquuard
veterán
válasz marquuard #36621 üzenetére
Jó én nem várok, felrakom a mostanit.
03.04-es verzióban van egy fix memory leak commit.
A változás zölddel van jelölve:
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
na akkor ujra kerdem.amikor downgradel valaki mondjuk 5.0.1-rol 4.4.4-re stock romot. akkor az alapsav a kernel verzio is downgrade lesz? vagy a szoft ugyan 4.4.4 lesz de a kernel meg ilyenek az marad az ujabb 5.0.1-eshez tartozo? lehet hulyeseget kerdek de azert van a forum hogy kerdezzek (jo tudom a google is)
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz marquuard #36629 üzenetére
aham. na ettol feltem. ugye az utobbi 1 hetben teljesen megkattant a telefonom azthittem az 5.0.1 miatt (bar elotte semmi baja nem volt meg 5.0-nal sem) most viszont csinalok factory resetet es mar a nyelvvalasztasnal kiirkalja hogy ez meg az leallt. :S
tegnap visszaraktam kitkatot. es ott is elojott random mod ez a leallasos biszbasz. rohadtul idegesit mar. de szervizbe is hiaba adom be majd viszakuldik hogy szoftot frissitettek aztan kussoljak. grrrrMotorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
szpali
addikt
Itt találod a választ a csillagra:
androidportal.hu/2015-01-27/csillagok-csillagok-mondjatok-el-nekem/iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-
Scooter74
őstag
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
marquuard
veterán
Saját kernelével is nagyon gyors a CM. Ami elsőkörben szembetűnt, hogy ellenben az eddig kipróbált alap AOSP ROMokon, Play-ről töltöttem le 25-30 alkalmazást, és CM alatt az app telepítésekor nem szaggatott be, amit eddig minden ROM elkövetett nálam, még custom kernellel is. Amit hiányolok, az a navbar méretezés.
Szerintem hamarosan érkezik a stable/milestone verzió, 03.04 a legfrissebb ROM, ez után pedig egy hatalmas "next nightly" changelog van.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz marquuard #36638 üzenetére
Igen. Azt hittem, hogy a launcher beállításoknál van de nincs ott. Youtuben néztem egy videót CM12-l de nincs bent. Nem lehet navbart állítani.
Amúgy a memory leak milyen? Szerintem még jelen van csak nem olyan veszélyes mint eddig.lezlie74: lehet, hogy hétfőn kigördül az 5.1?
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
lezlie74
csendes tag
APKMirror-on egy csomó új 5.1+ app frissítés jelent meg
-
Scooter74
őstag
válasz radicspeter1 #36641 üzenetére
Micsoda buli lenne, ha most hétvégén lehetne letölteni a factory imagest.
-
Scooter74
őstag
válasz radicspeter1 #36644 üzenetére
És azt, hogy csinálod?
SDK nem mutat frissítést!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
horvathkrisz
addikt
Találtam itthon egy 2A-es Samsung töltőt. Többféle kábellal kipróbáltam, hogy erről töltve mennyit vesz fel az N5:
-Ócska, 1.5m-es kábel: 450mA
-Gyári LG (Nexus) kábel: 1000-1100mAÉs most figyeljetek:
-Gyári 1+1 kábel: 1700mASzóval csak a félreértések elkerülése végett, (már régebben volt erről szó) nem az LG/Google limitálta 1.2A-ra a töltést elektronikusan/szoftveresen, hanem egyszerűen ennyit bír a gyári kábel leadni.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz horvathkrisz #36647 üzenetére
Tanulság = jobb kábel kell és akkor hamarabb feltölt a telefon!
Ezek szerint a gyors töltés is ezen alapul mert lehet, hogy ott a kábel valami féle bevonatott kapott és emiatt jobb a vezető képessége?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
w333
félisten
-
marquuard
veterán
válasz horvathkrisz #36647 üzenetére
Milyen jelzés van az N5 töltőkábelén? Elkevertem a többivel, köztük más LG töltő USB is van.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest