- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz slice14 #37850 üzenetére
Ez egy jó nagy marhaság, már mint ha így van valóban.
Mikor nekem valami problémám volt bármely készülékemmel és bevittem egy szervizbe, akkor arra mindig az adott készülékre elérhető, legújabb szoftvert, firmware-t tették rá.
Sőt, volt olyan is, hogy még csak a szerviz számára volt elérhető egy frissítés, amit a garanciális ügymenet során feltettek a készülékre és úgy kaptam vissza.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
válasz horvathkrisz #37854 üzenetére
Nem is értem... Egy user hogy tudhat többet a telefonjáról, mint egy szervizes.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
zsarkov
tag
válasz dozsabalint #37834 üzenetére
De bizony, hogy van. Annyi különbséggel, hogy most kibír egy hetet is újraindítás nélkül, mielőtt a rendszer megeszi az összes ramot. Nekem így már megfelel, hetente egyszer újraindítom és annyi. Kezd bejönni ez az 5.1. A számomra idegesítő bluetooth újracsatlakozási hiba javítva van, vajsima az egész működés közben.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
skacok, ha nem megy fel android frissites beviszem lg szervizbe, ugyis az lesz hogy a gyerek megint ujrateszi a sajat lg szoftverukkel (4.4.2) ha ott se megy fel az update akkor mik a lehetosegek? kerhetek uj keszuleket? (biztos nincs nekik gondolom rendelniuk kell belole, vagy bele kell menjek ha azt mondja alaplapot cserelnek? amugy visszaraktam 4.4.0-at mondom akkor probaljuk meg elejetol otaval. 4.4.2 felment 4.4.3 felment 4.4.4 hibaval elszall
szoval mikor kerhetek uj telot?
holnap megint megyek remelem akkro is produkalja azt hogy nyomok gyari visszaallitast mar a nyelvvalasztasnal kiirja folyamatosan ugy hogy nem gyozom bezarni hogy ez is az is leallt
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz lord.lakli #37861 üzenetére
1134 Budapest, Váci út 33
bejaraton be es balra az uveg melletti asztalhoz egesz pontosan szep piros szeken ultem
egy fiatal gyerek fogadott. rajta kivul volt egy idosebb no, meg kesobb jelent meg 3 idosebb ficko. de holnap bemegyek mondom hogy rakja ra megitn a nekik legfrisebb szoftot es megvarom hogy befrissitgessen ott ha egyiknel megall mar kerem is az alaplap cseret. vagy egy uj keszuleket ha nincs nekik uj keszulek postazzanak egy ujat.Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
ivuful
csendes tag
LG szervízben mennyi idő alatt cserélik a keretet illetve kérésre az aksit? Ha beviszem nyitásra akkor zárásig vissza kapom? Vidékről vinném így nem szeretnék kétszer utazni.
-
eisento
addikt
na csinaltam egy videot igazan szutyok minosegbe de csak szar webcammal tudtam felvenni
szoval gyari visszaallitas majd ugye megjelenik hogy van frissites wifit beroffentettem rajta leszedte a frissites restart es telepites es nesze neked lofasz 5.0.1 HIBA!
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Feltelepítek egy appot, és restartol a telefon. Mi a franc ez?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
eisento
addikt
válasz lord.lakli #37868 üzenetére
vagy lehet akihez te vitted az pont nem volt bent
most meg nyomok egy visszaallitast aztan holnap beviszem hogy oreg csatlakozz mar ra a ti wifitekre toltsuk le es nezd meg hogy nem megy, aztan csereljen alaplapot procit ramot elo hatlapot vga-t odd-t ssd-t potkereket banom is en de jo legyen lord.lakli a te szervizesed hogy nezett ki? fiatal oreg hosszu vagy rovid haj stb.?
-
nLali
őstag
válasz eisento #37860 üzenetére
Én se tudtam zökkenőmentesen feltenni a friss romot. Nálam az vezetett eredményre, hogy oda-vissza sorba, illetve random nyomtam rá 5.0 - 5.1 - 4.4.4 - 4.4.2 - 4.4.4- 5.0 - 5.1 romokat. Toolkit csak lassít, ne használd. Tedd egy mappába a romokat, másold be az adb fájlokat ( ennek lehet, hogy nincs értelme ) , aztán go rom. Úgyis felmegy. Ja, nálam az is problémát jelentett, hogy a böngésző sok lappal nyitva volt és mindig elszállt a flash...
[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
eisento
addikt
mar csak OTA-t probalom mivel a szerviznek az a mervado. ha ota nem megy fel akkor fognak foglalkozni vele.... es nem megy fel. holnap beviszem okostoni ugyse tudja frissiteni igy kenytelen lesz alaplapot cserelni (ez a minimum)
meg azert ha valaki atlag felhasznalo es vesz egy eleg draga telot ne kelljen mar azzal baszakodni hogy oda vissza probalgatja a romokat hatha sikerul felrakni... csont nelkul fel kellene mennie....
[ Szerkesztve ]
-
szuladam
aktív tag
Sideloaddal felraktam az 5.1-et. Bugként tapasztalom azóta, hogy random módon elmegy a hálózat, mert pár perc után visszakapcsolódik. Ez idáig nem volt... Érdekes egy hibajavítás történt... :S
-
eisento
addikt
válasz szuladam #37878 üzenetére
ez 5.0.1 alatt is volt... vagyis pontosabban en telenoros vagyok es eddig a csomagom miatt max h+ volt. akkor sokszor elment teljesen majd visszajott at kellett allitani 4g-rol 3g-re a beallitasokban, de most telenornal valtozas volt es van mar 4g is azota nem jott elo, vagyis addig nem jott elo amig nem kezdett el buziskodni a telefonom
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Állandó jelleggel ugrik fel az alábbi üzenet: unfortunately the process com.google.process.gapps has stopped
Nem tudok haladni a menüben sem, mivel egyfolytában előjön felugró ablakként az üzenet. A Supersu-t nagy nehezen elindítottam és megpróbáltam frissítésre bírni, de utána zöld robot nyitott hassal, felette piros felkiáltójellel jelent meg. Újraindítottam, betöltött a rendszer, de momentán használhatatlan. Mi a tojsz van ezzel? Kikapcsoltam majd be a készüléket, mert már gyakran kilépegetett alkalmazásokból a készülék, régen volt újraindítva. Nem csináltam vele semmi izgit. 5.0.1-en vagyok, rootolt rendszeren, nyitott bootloaderrel. Frissítsek 5.1-re, más megoldás nincs? SIM tartónál meg jack-nél amúgy is meg van repedve, meg a hátlapnál is elengedhetett valami, mert kattogó hangot ad, amikor megszorítom a telót. Vigyem egyből szervizbe, majd frissítenek is rajta egyet? (Amúgy a root jogot vonjam meg és a BL-t zárjam is majd vissza, mielőtt beesek majd a szervizbe?)[ Szerkesztve ]
meg
-
gabor72
aktív tag
Sziasztok.
Nektek mennyi látszik a 32GB-os tárhelyből?
A történet annyi hogy CM12-től tértem vissza 5.1-re, minden szép és jó volt de észrevettem hogy a telefon összesen 12GB-ot lát a 32-ből.
Utánaolvastam, volt már ilyen probléma, megcsináltam a javasolt megoldást, és most 26GB-ot lát a teló. Ez még mindig nem az igazi, talán a hétvégén lesz időm szórakozni vele.(valami ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz peugeotmate #37883 üzenetére
Először is tolj fel egy factory image-t. Ha szervizbe akarod küldeni, ne rootold és zárd a bl-t.
-
gabor72
aktív tag
válasz johnsmithnex #37885 üzenetére
Valóban. Úgy látszik már túl régen olvastam.
-
metal01
őstag
Valaki használ CM12-t? Minden szép és OK vele, de egy éjszaka alatt 20%-ot merül. A Wakelock Detector semmit nem jelez ami merítené az akkut. Saját kernelével használom. Előtte BoostPop volt, az ~2%-ot merült egy éjszaka alatt. Elég szignifikáns a különbség. Valami ötlet? EX kernel ha jól tudom nem kompatibilis a CM12-vel.
-
Scooter74
őstag
Van már olyan 5.1-s rom amit érdemes feltenni?
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
slice14
veterán
válasz peugeotmate #37894 üzenetére
Azzokkal az adb fájlokkjal feltudodd tolni, mont az 5.0.x-et.
A leírásom elején az adb cuccoknál megtalálod.
A flashelés ugyanúgy flash-all.bat-al történik.
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
válasz slice14 #37895 üzenetére
Köszi, felböktem az 5.1-et, remélem legalább a memória kezelés tényleg javul... A következő 1 hónapban igazából nem szívesen nélkülözném a telefonom így elég rosszkor jött ez a behalás 5.0.1-en. Lakhatok be mindent újra. Meg ahogy olvasom, tréfarépa LG szervizben akár visszakaphatom az 5.1-et 4.4.2-re frissítve. Már amennyiben nem kenik rám a SIM-nél a repedést.
meg
-
metal01
őstag
válasz J00hnny #37890 üzenetére
Nálam az Euphoria OS produkált még ilyet. Meg azzal volt sok más gond is. BoostPop viszonylag OK volt, de most ahogy látom nem nagyon vannak újabb build-ek belőle. Ezért tettem fel a CM12-t. Remélem orvosolják majd ezt a gondot, mert ezek szerint nem csak nekem jön elő.
EnterR: Szerencsére szinte napi szinten vannak új nightly-k. Várok párat, hátha javítják. Egyenlőre ez tűnik a legjobb custom ROM-nak. Kár lenne érte.
Ricardo: Teljesen rendben van az akku statisztika. A Google Play-szolgáltatások 1%-on van. Nem ez lesz a gond, hanem a kernel szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Tegnap este kicsit elfogyott a memóriám. Elindítottam az rr3-at és kb 5 perc (egy kupa verseny) után beállt a drágaszág. Kb. 2 perc kellet hogy magához térjen. Aztán azonnal újra is indítottam.
Aszem ezen a lollipopon lesz még mit csiszolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.