- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
közben láttam hogy az egyik kedvenc custom Slim-es RobbieL811 csinált egy tegnapi frissítést, uh lehet hogy ránézek inkább arra és majd hétvégén mentegetek gyári frissítek.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
slice14
veterán
-
Fkris
őstag
válasz dobolson #36453 üzenetére
Meg anno felvetettem ezt, de lehurrogtak, hogy tobbet enne(?) mint a GPS...
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
dobolson
senior tag
válasz dozsabalint #36455 üzenetére
Onnan szedtem. Na akkor az a baj, hogy nem N5höz való. Nem is gondoltam, hogy külön van N5höz. Csak azt láttam, hogy 5.0+ kompatibilis.
Na már can fent 438as végű verzió.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Szerintetek sok hibát fog javítani a következő android?
Novemberben jött ki a stabil 5.0.
Azóta eltelt 4 hónap és nem sok mindent tudni az új verzióról.
Biztos nagyon dolgoznak rajta. Szerintem stabil lesz mint a KitKat.Írtátok, hogy az ICS rosszabb volt, mint a lolli.
Megnéztem, hogy 2011 októberében adták ki, az első JB-t pedig 2012 júniusában. Szóval még lehet várhatunk egy ideig az 5.1-re
addig max kissebb hibajavítások érkeznek.[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
mmarta
senior tag
Nálam már fent van a Robbie-féle SlimLp, fantasztikusan gördülékeny, sima. Még nem futottam hibába. Nekem jól bírja az aksi, tegnap reggel tettem fel bőven kibírta a napot, igaz nem nyomkodom percenként. Illetve minden - számomra- haszontalan dolgot letörlök, vagy letiltok.
-
-
dozsabalint
senior tag
válasz dozsabalint #36460 üzenetére
No. Úgy tűnik, a 7.0-ás Play Services nagyon jól bánik az akksival. Régen volt már olyan, hogy kevesebbet evett, mint a képernyő. És most nagyon keveset eszik. Mondjuk olvastam AP-n hogy a location services-en is sokat csiszoltak, ez is látszik.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Jo spec. Bár ez csak valaki elképzelése.. Ha jön új nexus mikor jöhet?
Nekem ebben a méretben nem kellene erősebb vas. 6os felé kacsingatok csak valahogy nem az igazi amoled és volt 1aksi puposodas is.. -
dobolson
senior tag
válasz dozsabalint #36465 üzenetére
A smart lock továbbra sem jó benne.
-
akela91
addikt
válasz Scooter74 #36472 üzenetére
Szerintem meg 801 is untig elég, ne mondjátok hogy FHD-hoz kell több. 2 dolog kéne: 2 hangszóró, 3000mAh akksi, viszontlátásra. 3GB ram is tök fölösleges (memory leaket most hagyjuk ki a képletből )
Nekem az egyik legöregebb nexus 5-öm van szerintem, megjelenési hónapban lett vásárolva, az akksija valami katasztrófa. 2 óra SOT-om van, akármilyen stock/nem stock romon. De én használom is, 600+ teljes feltöltési ciklus bőven megvan. (Sokszor napi 2 teljes lemerülést produkálok)
Nagyon várok egy ebay-es bele illő akksira, amire lecserélhetném, és ténylegesen legalább annyit tud mint eredeti, új állapotában ez. (amiről tudok, és volt is ide linkelve, az nem tud annyit sajnos)
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
eisento
addikt
sziasztok. segitsegre lenne szuksegem!
a nexus 5-om teljesen megbolondult kilepeget az appokbol van hogy gondolkodik fel percig is megnyitja az appot egy pillanatra majd bezarja. volt gyari visszaallitas majd factory reset is, de mar odaig jutott hogy megvan a actory reset bekapcsolom a telefont vagy 10 percig megy a 4 szines akarmi korbe korbe nagynehezen betolt majd meg szinte nem nyulok semmihez de mar jon hogy ez meg az a szolgaltatas leallt.otlet?
gondoltam ra hogy leszednek egy gyari image-t es felraknam a telefonra.
valaki le tudna irni hogy eloszor is mik kellenek hozza gondolom gyari usb driver stb progik johetne egy dl link aztan mit hova csomagoljak es mit csinaljak? szajbaragosan vagy kuldjem a szervizbe? :S gyari android szoval nincs mokolva...Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
dozsabalint
senior tag
válasz Scooter74 #36472 üzenetére
Ez a 438-as verzió, ami az N5-ünkhöz való.
-
metal01
őstag
válasz eisento #36477 üzenetére
Legegyszerűbb, ha letöltöd és felteszed a gépedre a Nexus Root Toolkit-et. Flash Stock + Unroot-al vissza tudod tenni a gyári image-et. Ki tudod választani az image-et listából. Le is tölti és fel is telepíti neked. Utána tudod újra root-olni és bootloader-t is tudsz nyitni-zárni is (ha szükséges).
Mindezek előtt mentsd le ami fontos!
-
eisento
addikt
válasz metal01 #36481 üzenetére
hmm meg is csinaltam. hat kb az eddigi 6-7 perc korbekorbe rohangalo 4 szin lecsokkent kb fel percre. ahogy olvastam irja hogy miutan kesz megcsinalta a progi dobjak egy telefon gyari visszaallitast. most megcsinalom es remelem mar jo lesz megegyszer nagyon koszonom a gyors segitseget!
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
metal01
őstag
válasz horvathkrisz #36484 üzenetére
Lényegében ugyanazt írtam, csak nem tettem hozzá, hogy a telepítés miatt
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz dozsabalint #36478 üzenetére
slice14 köszönöm!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
noorbertt
őstag
Dbrand tol 20%kedvezmény kinek kellene? Ha nem sok embernek akkor tudok segíteni. Illetve ha többnek akkor pedig kérek kupon kódot de azt 3-4het múlva tudnák teljesíteni.
-
noorbertt
őstag
válasz noorbertt #36488 üzenetére
Így annyi lenne a dolog hogy megrendeljük a magunkét és én meg jelzem nekik mailben és annyival kevesebb lesz.. De ennek a hátránya hogy egymást megkellene várni a rendeléssel. Vagy várunk 3-4hetet és lesz "saját" kupon kódunk.. Ezt azért nem lehetne most mert az weboldalnak még nincs ilyen lehetősége.
-
noorbertt
őstag
válasz noorbertt #36492 üzenetére
Hey Norbert!
Thanks for reaching out. Unfortunately our new website doesn’t support coupon functionality. We’re working on building a custom integration which will allow for coupons, but it’s still 3-4 weeks away from a tested, stable release. What you can do is place an order as you normally would, then email us back here after the order has been placed. We’ll retroactively refund 20% of the price in lieu of a discount.[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz horvathkrisz #36494 üzenetére
Szerintem a (#36478) dozsabalint hszben lévőt!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
szpali
addikt
válasz dozsabalint #36478 üzenetére
LEGYÉL SZÍVES NE ÍRJÁL ...SÁGOT!!!! Baromi kellemetlen tud lenni, ha rossz verziót telepítesz és másodbercenként kapod a hibaüzeneteket, hogy "a com.google.android.gms service leállt"...
a 438 Lollipopos N5-re jó, aki KitKat-en van, annak a 038-as kell
(#36494) horvathkrisz
megnézed a készülékeden lévő "Goole Play-szolgáltatások" alkalmazás verzióját (zárójelben lévő rész utolsó 3 karaktere) és az alapján választod ki a neked kellő verziót[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Scooter74
őstag
-
rankesz
veterán
Nexus 6, aicp nightly, eddig 3 óra 2 perc kijelző, 55% van még az akksiban, nexus 5 után nem gondoltam volna hogy így fogja bírni...
-
szpali
addikt
válasz Scooter74 #36498 üzenetére
A többség lehet, de ha valaki még nem váltott és rosszat tölt le, akkor érhetik kellemetlen meglepetések.
Ez alapján:
The types are:Version number has -X10 - universal armeabi CPU
Version number has -X12 - 160 DPI & armeabi CPU
Version number has -X14 - 240 DPI & armeabi CPU
Version number has -X30 - universal armeabi-v7a CPU
Version number has -X32 - 160 DPI & armeabi-v7a CPU
Version number has -X34 - 240 DPI & armeabi-v7a CPU
Version number has -X36 - 320 DPI & armeabi-v7a CPU
Version number has -X38 - 480 DPI & armeabi-v7a CPU
Version number has -X46 - 320 DPI & arm64-v8a CPU
Version number has -X70 - x86 CPUnekünk X38-as verzió kell, továbbá:
You'll see something like -XYY where X is 0 for pre-Lollipop and both 4 and 7 for Lollipop+, and YY is a specific variant id.Szóval cuki a Google-től, hogy ilyen egységesen kezeli a GPS verziókat
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Nintendo Switch
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Diablo IV
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok