-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz johnsmithnex #36400 üzenetére
Lehet, hogy tőled nyúlták a svédek az ötletet
-
TOZ
addikt
AICP ugyan ugy hozza a kamera hibat.
Tenyeleg bazmeg veszek egy iphonet az lesz a vege.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Kérdésem az össze olyan Nexus 5 userhez akinek stock Lollipop van a telón:
Azonnali üzenetküldő programokban a notifikáció hang(Viber, WhatsApp, Messenger, Facebook) tökéletesen szól?
Motorola Moto G 2nd Gen-en is Stock 5.0.2 van és a hangok gyalázatosak. A telefon csak rezeg, de jobb esetben a jelzőhang fele halk másik fele meg hangos...Más készüléknél is előjött vajon vagy csak G2nd-n jelentkezik?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
TOZ
addikt
-
Scooter74
őstag
Nekem is ez van fent, igaz nem fényképezek sokat, de eddig nekem müxik f@szán.
Nem tudom akkor mi lehet nálad.
Amúgy meg megértelek, hogy ideges vagy az ilyen f@szságok miatt.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
LógaGéza
veterán
Nemtudom, nálam még nem jött elő - stockon igen, ott kb 3 perc világítás után lekapcsolt a LED, és nem volt használható a kamera. AICPvel negyed órát is világítottam a múltkor, és semmi baj nem volt
Nem akarsz csinálni egy logcat mentést, és elküldeni? Belenéznék, és ha másnem, továbbítom a fejlesztőknek.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
SybenX
őstag
Megvan miért merült folyamatosan a telóm készenlétben:
Azért mert 2g volt állítva,mert annak erősebb a jele,de most visszaállítottam 3g-re és cseppet nem merül készenlétben. -
( V )
veterán
-
noorbertt
őstag
Aki tehetné milyen telot venne n6 kategóriában? És árban
-
( V )
veterán
nálatok is belassul az AICP pár nap használat után? nekem piszkosul beszaggatott 2-3 nap után és csak a reboot után állt vissza, bár még így is messze lemarad a SlimKat mögött...
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
LógaGéza
veterán
válasz Scooter74 #36410 üzenetére
Én felraktam a tegnapit, többek közt fixálták a villogó zseblámpa QS kapcsolót, berakták a kikapcsolható kamerahangot, és engedélyezték a hívásrögzítést fajtól/nemtől/országtól függetlenül. Kamerán is fixáltak valamit, teljes changelog itt.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
zolka95
őstag
Xposeddel mi a helyzet lollipoppon?
Stabil?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
gery2123
őstag
válasz Grande Ale #36424 üzenetére
Nekem is. pedig nem is frissült le. Valamit a Google távolról intézett, az tuti.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Bocaa
senior tag
rendes garival hol tudok itthon venni nexus5-öt? (függetlenül kéne )
emag-os megbízható?"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Scooter74
őstag
Nekem sajna nem csinálja meg.
Szerintem a slimgapps miatt.
Bocca: esetleg tudom még javasolni a B-Telt is neked. Ja és minden Nexus független. Ebből nincs szolgáltató függő.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
-
-
Enzolord
addikt
Hát srácok, nem bántam meg a Nexus 5-öt! Mióta Slice segített rendbe tenni, amit ezúton is köszönök, hihetetlen, szép is és a szoftver is remek.. Majd a hackelésbe azután mélyedek bele, ha legariztattam a képernyő villogás miatt, de azzal riogatnak, hogy 1-5 hét... cseretelefon ohne..
De lényeg a lényeg, sokáig társak leszünk még, szóval rontom itt a levegőt egy darabig..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dobolson
senior tag
A 7.0-ás play services tepítése óta nem működik a smart lock hely alapú feloldása. Más nem tapasztalt ilyet?
-
LógaGéza
veterán
Főverzió cserénél én mindig megejtek egy takarítást. Sőt, ha új típusú ROMot rakok fel akkor is üresen kezdem - ártani tuti nem árt
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest