Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lexus sc
tag
Angliában hol lenne érdemes megvenni ezt a telót? Link esetleg?
-
Picco
addikt
válasz Lexus sc #7202 üzenetére
google play, ahogy xda-n nezem, 2-3 nap alatt megerkezik mostanaban, megy a nagy ujjogas az uj tulajok kozott.
(#7205) Kunsztler elso dolgom volt bootloadert nyitni, meg mielott rendesen hasznalatbavettem volna a telot. rootolassal vartam 2 napot
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
fasttech qi tolto tulajokat kerdeznem, hogy igy par nap/het utan mennyire vannak megelegedve? illetve egy teljes toltes mennyi ideig tart?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
TomPack
őstag
válasz X DoZ3R #7199 üzenetére
Miért akarsz ràtenni màsik romot, ha szabad kérdeznem? Én egy tucat androidos teló utàn vàlasztottam a nexust, mert beleuntam a végelàthatatlan rom-bütykölésbe, mert se a gyàri, se a főzöttek nem voltak tökéletesek. Sokszor a gyàri frissítés is csak bug-ot hozott, de itt ilyen gondom nincs egyenlőre.
-
zorromoto
senior tag
Srácok .
Ez a ROm-olgatós dolog olyan hogy kinek mi az ingerküszöbe.Én is gyakorlatilag minden telefonomat szarrá rom-oltam ,de azért hogy használható legyen. Itt viszont élvezem hogy jönnek elő sorban a plusz funkciók ergó teljesen már miatt rom-olok.Hogy a jelenlegi projectnál maradjak : itt világít mellettem a billenytyűzet az egér ami rá van kötve + egy pendrive is ami még nem működik rendesen.Ezek kihívások sikerélmények amiket ki lehet hozni ebből a "telefonból"
Én elfogadom azt is hogy valaki csak használja azt kész. Valószínű egy idő után én is ezt teszem majd ,de addig sok élménnyel gazdagodok majd .hát ennyi
-
szponzor
senior tag
Nekem a Large verzió van belőle, de ha újra rendelnék, akkor a kisebbet rendelném, mert azon nincs LED vagy legalábbis nem ilyen nagy, viszont a működésére semmi panasz nincs. Kicsit felmelegíti a telefont, de legalább olyan gyorsan tölt, mint USB-n keresztül és azóta jött a FastTech-hez új töltő, konkrétan ez! Igaz, hogy drágább, de ha beírod vásárláskor kuponnak, hogy TENOFF, akkor 5% kedvezmény.
-
FearTomi
őstag
Akit érdekel, új jegyzet alkalmazás a Google-től: Google Keep
Én már töröltem is a ColorNote-tListen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Kunsztler
senior tag
Milyen sokan irtak anno Decemberbe most meg tiszta pangas van
Nexus 5
-
gulb
senior tag
Google Wallet mi a turoert nem megy nalunk ez orulet... paypass helyeken elmeletileg mukodhetne.. pfff
-
Picco
addikt
válasz szponzor #7216 üzenetére
ez mar sajna poppet tul draga. en nem is ertem miert nem lehet egy normalisat osszehozni olcson, hiszen nem urtechnologia...
(#7210) gulb ezt a posztot akar en is irhattam volna, szorol szora
-
-
TomPack
őstag
Használja valaki közületek a Light Flow-t?
Szeretnék minden értesítésnek különböző LED színt, és intenzitást beállítani, de feltelepítés után nem jelenik meg az eszközkezelőkben, így nem tudom használni! -
Picco
addikt
leszedtem az xtremeguard foliamat, annyira tapadt meg hetek utan is h nem birtam tovabb, mostmeg parazhatok a karcoktol...olyat meg tuti nem teszek ra ami nem fedi telibe.
-
-
MartOOn
addikt
ugyanigy jartam en is. ) leszedtem a gagyi foliamat meg a szetvallo poetic bumperemet es most igy hasznalom. komolyan meglepodok neha h mennyire gyonyoru! ))
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Picco
addikt
válasz MartOOn #7231 üzenetére
Engem a funkcionalitasban is zavart, tapados volt az anyaga (vizes applikalasu), de meg kell hagyni, telibefedte bubik nelkul az egesz kijelzomet, a lehajlo reszt is. Ha valaki el tudja viselni, akkor szerintem nem rossz valasztas, foleg h hatlaphoz is adnak, bar nekem azon dbrand van
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatosan:
Először a BL minden esetben nyitható ? (szolgáltatósnál is bár inkább függetlent akarnék)
Jelenleg melyik kernel verzió a legfrissebb a telefonnál ?
Ismert hibákról esetleg ?
Valamint még várható a 32gb-s modell vagy felejtős és nem érdemes várakozni rá ?
Garancia kérdése függetlenül lehet LG garanciálisat szerezni ? -
KillBorn
senior tag
válasz ADAM1337 #7237 üzenetére
Szia!
1,) Igen minen esetben nyitható a BL. Sztem nem nyúlt bele a telenor a telefonba, szal független az is.
2,) legfrissebb kernel: Kedd, Január 29 11:41:33 PST 2013 (v3.4.0) - customból lehet van újabb.
3,) A korai kiadásoknál (rev10) srágult a kijelző a ragasztó miatt (elmúlik idővel), meg cicergett töltő állítólag. Rev11 perfekt. De ettől függetlenül úgyanúgy kifoghatsz egy hibás készüléket mint bármilyen más kütyüből.
4,) Nem lesz 32gb-s modell szerintem, de Google I/O-n kerül, de sztem ott is csak egy fehér jön.
5,) Magyarországon csak a telenor forgalmazza LG garanciával a készüléket, mert csak ők forgalmazzák idehaza. Ha bárhol máshol látod, szürekimport, bolti garanciával.[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
crhis86
tag
válasz ADAM1337 #7237 üzenetére
Minden esetben nyitható.
Elvileg a Telenornál is függetlent adnak, legalábbis még nem tudunk olyanról, akinek nem olyat adtak volna.
A stock rom kernel verziója: 3.4.0
Nincsenek ismert hibák, sőt általában véve még garanciás hiba is kb. 2 embernél fordult elő ezen a fórumon.
Szerintem nem várható 32 GB-os modell, bár még az is lehet h bejelentik az Googel I/O-n, ha így lesz, akkor szerintem minimum júniusig-júliusig várnod kell rá.
Egyelőre LG garanciásat M.o-on csak a Telenornál kapsz.Úgy látom leírtam kb. ugyanazt amit Killborn, nem baj
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz szponzor #7238 üzenetére
hasonlon gondolkodom,de olyan utemben jelennek meg az ujak h varok meg par hetet.
olvasom xda-n a topicocat, eleg sok embernek van problemaja a vezetekmentes toltessel, nem csak a kinaiakkal hanem a gyari orbbal is.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
crhis86
tag
Meg fog újulni a Play: [link]
-
Bilux
veterán
Idén mikor lesz a google I/O?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
zorromoto
senior tag
Tisztelettel jelentem hogy az otg funkció tökéletesen működik.
Legalább is az öcsém telefonján. Az enyémen még mindig nem ismeri fel a pendrive-t .A két telefon közt a ROM-ba van különbség tehát erre tudok gondolni csak.
Na lényeg a légyeg működik akit érdekel.
-
ADAM1337
nagyúr
Köszönöm a válaszokat.
-
szponzor
senior tag
FastTech-en is napi kb. 30 új termék jelenik meg, néha akad közte 1-2 töltő is. Nekem nincs semmi problémám az enyémmel a LED-et leszámítva, de azt egyrészt úgyis eltakarja a monitorom, másrészt meg a kisebbik verzión nincs is LED. A kupont meg érdemes használni, még ha nem is nagy összeget lehet vele spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest