Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
A toolkit megvan, de hiába nézegetem, nem birok rájönni, hogy mit kéne csinálnom, mit kéne pontosan letöltenem hozzá.
Az összefoglalóban sincs erről egy szó sem.Szerk;
Ahh, a root-toolkitet nézegettem...
A 9-es pont a nekem való?!
Elég hozzá a google oldaláról letöltött kb. 400megás .zip-file?
Tehát kernel, meg bootloader, nem kell hozzá semmi mást letöltenem?[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Kunsztler #7649 üzenetére
én megvettem,(annó akciós volt, fillérekért vásároltam) de az istenért nem tudok hozzá szokni,,,még az első napokban feldobtam a Nexusra is,,,de hamar töröltem,,valamiért számomra "utálatos",
Samun,HTC-n, és Nexuson is a gyári appokkal próbálom kihozni amit lehet...
"Zsebből tüzelve " eddig még egyik márkánál sem tapasztaltam szignifikáns különbséget a "gyári fotó " és a Zoom fx-el lőtt képek között....(#7654) RigoJancsi:
"trollJancsi",,miért van az az érzésem ,hogy te hiszel a reinkarnációban?Szerk:
Persze ha tényleg igaz amit mondasz,,elnézést,,és sajnálom, hogy egy pár napos készüléket így hazavágtál[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Kunsztler #7656 üzenetére
Talán, mert a lehetőségek tágabbak mint a gyári felületeken,,,
Lehet hogy valakinek az bejön,,,nem akarom leszólni az alkalmazást, mert tényleg "többet tud", mint bármely gyári,,,de részemről
Nem rosz,,nem rosz,,,(de nem is jó )de nem tapasztaltam azt a csodát amit vártam az infók alapján(#7658) crhis86 : Faja
És akkor jól értem, hogy ugyanezt a gyári alkalmazással nem tudtad elérni?
Ha ez így van,,akkor neked érdemes volt megvenned
Pont ezért hangsúlyoztam hogy "részemről",,,mert sokan szeretik....[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Én pedig az LG-t direktben, és van:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Amennyiben a Google Play-en keresztül vásárolta a készüléket, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a google-el, az alábbi oldalon keresztül:
http://support.google.com/nexus
Amennyiben a Telenornál származik, bármelyik Telenor üzletben le tudja adni javításra a készüléket.
Amennyiben a készülék hivatalos magyarországi LG jótállási jeggyel rendelkezik, bármilyek LG szervízben javítják a készüléket. Önhöz legközelebb az Orion Oktogon Szervíz található.
Cím: 1066, Teréz krt 24. Tel: 1/311-7660Ha EU országból származik a telefon, és hivatalos LG garanciával rendelkezik, a számla és a garanciajegy bemutatásával az LG szervízek javítanak.
Külföldi MediaMarkt-ból vásárolt telefon bármely hazai MediaMarkt üzletbe visszavihető, a garanciaviselő a MediaMarkt lesz.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE ÜgyfélszolgálatEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
zorromoto
senior tag
Azt szoktam mondani erre a kamera dologra is hogy ami jó az jó ez meg ilyen.Valjuk be ezek a fotók amiket készítűnk legtöbbször a telefonon leszenek pörgetve és kis százalékban az asztali gépen kinagyítva. Persze itt is ki így ki úgy ,de mint szinte minden telefon topikban itt is az a vége hogy akkor tessék venni egy fényképezőt oszt csókolom.Az előkapom azt lövök gyorsan meg már sztem vállalható itt is.
-
balazs8907
tag
Sziasztok. Valaki leírná nekem a bootloader nyitásnak az előnyeit, hátrányait?
Előre is köszi. -
FragMaster
addikt
válasz RigoJancsi #7654 üzenetére
Valóban jó, ha valami frissebb, de te konkrétan egy teljesen más készülékre való romot próbáltál rá felrakni. Ilyet nem lehet tenni, vagyis lehet de téglát gyárt a telefonból...
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
mcsabi84
senior tag
válasz FragMaster #7663 üzenetére
mini vágódeszkának, poháralátétnek esetleg kalapács helyett még jó lehet
-
Keeperv85
nagyúr
Semmi. Csak tele van hiányzó fordítással, meg még ki nem vett, de hibás módosítással...
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Én is tulajdonosa lettem egy ilyen csöppségnek.
1. kérdés:
Milyen tokot ajánlotok?
2. kérdés:
Gondolom felteszek valami ROM-ot is, holnap, vagy aztán. Ötletek?
Illetve különböző modok közül van valami ami ajánlott? Kamera, hang, ilyesmi?szerk:
óh heló twine[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Picco
addikt
válasz RigoJancsi #7654 üzenetére
SzuperVerda, is that you?
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Keeperv85
nagyúr
válasz RigoJancsi #7619 üzenetére
Szia!
A recovery-be még be tudsz lépni, vagy sikerült azt is lekapni az új romnak?
-
-
premete
veterán
válasz korpicschess #7666 üzenetére
Tok helyett fóliát a hátára, romokat próbálgasd, egyéb hasznos cuccok itt vannak.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
twine
veterán
Nézd "egy mentalista"....
Viszon'látásraLassan csak összefújja a szemetet a szél
Légy üdvözölve,,
És persze gratulálok az új szerzeményhez....[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
válasz balazs8907 #7662 üzenetére
előnye: tudsz ROMokat telepíteni, rootolni.
hátránya: nincs."I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
zorromoto
senior tag
üdvözlégy No nem mária
Bátorkodom kijelenteni hogy androidos pályafutásom óta ez a legjobb telefonom.Minőség érzetileg volt már jó (HTC desire ,LG optimus 2x),de megbízhatóságilag ez viszi a pálmát.
Ezt mint mellékesként írtam.
ROM-ok közűl tudom ajánlani a jól bevált AOKP-t. Engem meggyőzőtt.
Apropo : sonique : vetted -e az adást hogy a goomanager kiált hogy kijött Az aokp mr1 build 6 ?
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz korpicschess #7675 üzenetére
Ez nem S3,,ne félj nem pattog le,nem kopik
Nekem lassan két hónapja nincs rajta semmi, csak a hátlapon egy dbrand és az ég világon semmi baja...
Persze üres zsebbe rakom mindig,,,(#7678) korpicschess:
Ha a fekete műanyag keretre gondolsz,,azt meg aztán tényleg nem kell félteni,,,szerintem az főleg az "igénytelenebbik" fajtából való,,,és ezt a legnagyobb megelégedéssel mondom,,,Azon aztán tényleg nem látszik semmi szerintem, csak ha a flex beleszalad
Azt hittem a króm keretre gondolsz...mert az sem karcolódott nekem,,,pedig tényleg csak "normálisan" használom,,de közel sem úgy mint ha hímes tojás lenne[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Üres zseb nálam is alap. Csak félek lerakni. A keret ér le, nem? Az nem kopik?
Nagyon szép a háta egyébként, nem szívesen takarnám el. Egy bumper lesz az ideális, csak sokallom a 8 dodót.Úh de jól néz ki, amit linkeltél az is.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Màr csak egy dolog hiànyzik a boldogsàgomhoz. Ez előző Sony telefonom gyàri romjàban a beàllítàsoknàl volt olyan opció, hogy 'Helyalapú wifi' A mobilcellàk és/vagy gps alapjàn kapcsolgatta be vagy ki a wifit, ha olyan hekyre érte, ahol volt elmentett hàlózat. Akku időben ez nagyon jól jött. Ez valami Sony feature, vagy kihagytàk a nexus rom-jàból?
-
twine
veterán
válasz korpicschess #7678 üzenetére
Bumperre ne adj ki pénzt,,,,
De majd biztos kapsz ellenvéleményt is...
Aztán döntesz belátásod szerint...
Én a gyárival rendeltem aminek kifogástalan a minősége,,,a gombok is profik rajta,,,egy hónapig csak azzal használtam és azt hittem "az úgy jó..." aztán egy napig nem raktam rá,,,és soha többet nem volt szívem azzal használni,,,
voltunk még páran így a topicban....(meg vannak akik azóta is használják) ízlések és pofonok...
Szerintem felesleges,,,és kár annyira félteni,,,pedig ha valaki én aztán féltettem,,,két hónapot vártam rá egy butafonnal,,,mégis ezt mondom.... -
sonique
őstag
-
FearTomi
őstag
-
twine
veterán
Micsoooda 320*240,,,pengeéles megjelenítés...kagyló kialakítás,,,és sorolhatnám,,,
Amúgy az a telefonom "hőskorában", egy napot töltött szemerkélő esőben a kutyáim által megrágva, majd elkaparva a félig a föld alatt a kertben ...
És még mindig kihúz a pácból bármikor, és majd egy hétig megy egy aksival...
GX25 mmmájlávjú,,ájlávjú,,ájlávjúúúHúhh majnem kimaradt...bek*p6...
(#7684) FearTomi:
Na pont ezt mondtam,,,jön majd az ellenvélemény is,,,aztán dönt (ha tud) nehogymá' könnyeb legyen neki.....
[ Szerkesztve ]
-
Pőze
aktív tag
válasz kiraly.andra #7615 üzenetére
Én már nem bohóckodok ezzel. Nagyon felmérgelt ez a fólia mizéria. Ha karcos lesz akkor karcos lesz. Nem hinném hogy nagy baja lesz ha normálisan zsebbe hordom. S2-őn is csak kevés hajszálkarc volt amit nem is láttam használat közben.
[ Szerkesztve ]
-
-
manokaki
addikt
na felugrott a telefonra a Spigen folia , nem mondom igaz nem ér ki a széléig ugye a hajlitottkijelző miatt , de csodálatos rajta pedig nem vagyok egy folia barát , ja és most kezdődik a 4 óra keményedési idő ,de igy sincs alatta semmi buborék vagy porszemcse 100%-os !
Attila
-
zorromoto
senior tag
+1 keret és minden tok nélkűl .Fólia az van elő hátúl osz csókolom. Nekem úgy tetszik mint az éti csiga "csupaszon " A fogása ,abban a felállásban semmihez sem hasonlítható .Viszont nagyon vigyázok is rá ez tény.
#7682) sonique : nincs mit .
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Linket tudtok mutatni? Vagy csak olyan áron van, ahogy én láttam? 7,2$
-
FearTomi
őstag
válasz korpicschess #7697 üzenetére
Linket mihez?
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
gulb
senior tag
Sracok, stcok romnal hol lehet beallitani, hogy milyen szinu legyen a led riasztasok eseten? - most vettem eszre csak, hogy facebook bejegyzest keken villogva jelzi.. - hol tudnam allitani mail sms stb.. thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest