- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrdavid
aktív tag
Nos... Nem vált be a új kamera app se, ugyanúgy kifagy és újra indul... :-$ vissza teszem a Stock romot és megy a Media Marktba... Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt javítják meg, illetve, hogy lehet e javítani vagy cserélni kell... Majd infozok itt
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
válasz Cseri0058 #6954 üzenetére
mi kellene a dobozba? +5000 forint felárért egy 40 forintos fülhallgató?
+2000-ért egy 30 forintos cd, amin a driverek vannak, amiket automatikusan leszed minden oprendszer a netről?
+1000-ért egy 10 forintos törlőkendő?
vagy mi?A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
mcsabi84
senior tag
Én nem tudom, hogy a ti dobozotokban mi volt, az enyémben csak töltő meg a kis sim kártya nyitó
-
mcsabi84
senior tag
válasz Darth_Revan #6959 üzenetére
jó, a fóliákról és a telefont tartó kis kartonról se feledkezzünk akkor már meg
-
-
Cseri0058
őstag
De viccesek vagytok.
-
FearTomi
őstag
A SIM tálca pöcköt elfelejtettétek!
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
animoo
senior tag
válasz Endless #6948 üzenetére
Nekem eleg jo, kb 14 orat elmegy ugy, hogy 1-1 ora zenehallgatas, kb 4 ora kijelzo bekapcsolt wifivel. Szerintem hozza az atlag uzemidot, ami nem olyan rossz.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Picco
addikt
rom+kernel?
illetve le tudnad irni h hogy hasznalod?
(ertem ezalatt h miket hogy kapcsolgatsz, van e 3g, greenify, UV vagy akarmi ami relevans)van egy logitech mini boombox-om, amit 1-3 orat hasznalok naponta, de nagyon szivja az akksim
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Pityukaka
tag
Meg tudjátok mondani, hogy Amerikában a Google-nél vásárolt Nexus 4 esetében hogyan lehet magyarra állítani a menüt? Köszönöm!
-
animoo
senior tag
válasz Endless #6971 üzenetére
Igen, franco kernelt hasznalok a testreszabhato gamma beallitasai miatt.
szuper ez a rom, mar kb egy honapja ezt hasznalom, elotte volt paranoid, de ez jobban bejon.
Picco: annyit szoktam csinalni, hogy munka kozben kikapcsolom a 3gt mert a melohelyen rossz a terero es ugyis csak 2g van, inkabb ne keresgesse feleslegesen. De semmi Oc vagy uv nincs.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
jacis
nagyúr
-
-
FearTomi
őstag
válasz zorromoto #6970 üzenetére
Én pl. 90%-ban 2G-vel használom, mert nem látom szükségét annak, hogy folyamatosan 3G-n pörögjön, és így össze szokott jönni nap végére egy 4 óra kijelzőhasználatnál 40% aksi. Szóval én is elégedett vagyok Ja és nekem egyáltalán nem hiányzik az LTE
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Picco
addikt
Nalatok a kijelzo hasznalat mit jelent? Mert se chrome se semmi applikacio nem tunik fel a battery stat-nal.
Enyem faux kernellel vagy anelkul, max 3 orat bir, de akkor max10% kornyeken van az akksim. Altalaban netezek vagy appy geek-en keresztul olvasgatok. Teny h egesz nap 3g/wifi van nalam, illetve sokat vagyok motoron, tehat tuti ugral toronyrol-totonyra, de akkor is...Mos: auto fenyeron vagyok.
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Gabesz11
tag
Sziasztok! Most vettem egy ilEn telcsit. Nagyon tetszik. Kettő dolog amiben kèrnèk segitsèget. Valami jo kis időjárás app ès ennek a szoftverèbe gyárilag nem lehet beállítani hogy az akksi hány %-os?Ha igen hol találom vagy melyik az a progi ami jò
-
Picco
addikt
-
Endless
aktív tag
Valaki használ a telefonhoz Samsung S3 heasetet? Mert nekem a hangerő szabályzó nem nagyon működik
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
Cseri0058
őstag
Honnan vetted, ha szabad kérdeznem?
-
zorromoto
senior tag
Most egy visszatérő téma . Jutott már valaki érdemileg valamire az otg témában?
Én most itt kutakodok. Ha valakit tud valami okosat akkor ne tartsa magában
thx
[ Szerkesztve ]
-
-
zorromoto
senior tag
válasz sonique #6987 üzenetére
Minden adott ,kábel ,usbhub .Egyszerűen szeretném hogy működjön.
Ha jól látom franco kernel ami ebbe kavar?
Még jó hogy faux van fenn..
Szóval egy amilyan utasítás kellene lépésről lépésre,de nem vagyok biztos magamba.
Szeretnék rákötni egy gamepad-ot. Most feltettem egy játékot és ezért. ne kérdezd miért pont ezen a kis szaron .Ez olyan hogy megint érdekel és azért.
Szóval innen az apropó
thx
-
sonique
őstag
válasz zorromoto #6988 üzenetére
franco 102es kernel amibe belraktak ahogy latom és valami framework modisitas is van gondolom hogy ne kelljen terminal bol csinalni
de sztem a framework nem mindenromhoz jo mindig az adott rom ét kell modositani szal amig ez nem kerül bele alapbol addig marad a manuális mod
itt a video benne hogy mit kell beütni és utána már lehet egerészniprobald ki ... azt kérünk beszámolot
nekem csak sima otg kábelem van
és hub om sincs hozzade nem is cserélném most le a faux kernelt mert a 11es kezd nagyon jo lenni ...
a faux display ben pedig frissitették hogy mindenkinek válágos legyen melyik opcioval mit állit igy már nem olyan nehéz belöni a szineketezt rakd bele ide
/system/etc/vold.fstab
és elvileg müködik automatikus mount
mount -o remount,rw /system
cd /system/etc
echo dev_mount usbdisk /storage/usbdisk0 auto /devices/platform/msm_hsusb_host/usb2 > vold.fstab
chmod 644 vold.fstabés ehez a romhoz van framework megcsinalva
CM10.1 20130305 nightly[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz zorromoto #6992 üzenetére
na végig olvastam
a framwroek ot is meglehet csinalni
itt van hozza a toolaz aktualis /system/framework/framework-res.apk be ezt kell behelyezzni
ezen belül pedig ebbe a file bares/xml/storage_list.xml
<!-- external USB OTG drive -->
<storage android:mountPoint="/storage/usbdisk0"
android:storageDescription="@string/storage_usb"
android:removable="true" />ugye lértre kell hozni is ezt a filet
/system/etc/vold.fstab
dev_mount usbdisk /storage/usbdisk0 auto /devices/platform/msm_hsusb_host/usb2ezt a annyira nem értem
But /storage/usbdisk0 does not exist, so it will fail to mount. We will be using /init.mako.rc to create this directory and symlink associated legacy ones. This file resides in a ramdisk (which combines with the kernel to form boot.img), so we need to modify that instead of /init.mako.rc on the device itself (since it wouldn't be able to persist through a reboot). Below the analogous /storage/sdcard0 lines, add:
mkdir /storage/usbdisk0 0000 system system
symlink /storage/usbdisk0 /usbdisk
symlink /storage/usbdisk0 /mnt/usbdisk[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Nexus 4 tulaj lettem! Hol talàlok hasznos olvasnivalót, mielőtt elàrasztanàm a fórumot kérdésekkel? Xperia Ion-ról vàltottam, egy hónapig bírtam együtt élni vele.
-
sonique
őstag
válasz zorromoto #6997 üzenetére
valami linux guru kell hozza
én nem vagyok azaszembe jutott a hogy a dell monitorban van usb hub de nem muxik vele kiprobaltam
a framework re-compiling pedig nem akart menni pedig megprobaltam ..
mindig hibat irt a progi és kilépett
vissza is raktam mindentvan egy ilyen http://www.mediafire.com/?9u72uby7pa1re
APKutility-ver.1.50 de ez meg szintugy hibával elszáll nem kompatibilisazt lehet ment volna csak a dell passziv usb hub
[ Szerkesztve ]
-
campi
csendes tag
Gyári rommal nálam ilyen a fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
válasz sonique #6998 üzenetére
picsóba .pedig jó lenne ha működne ,és működik is ha az ember fia meg tudja mokolni.
Sajnos vagy nem ugy látom hogy itt a nexus mókolhatósága ellenére sem van nagy számban lévő user.
Nem bántásképp puszta tényként mondom.
Én személyszerint imádom ha valamit okosítani lehet .A sikerélmény az ami hajt.
márpedig nem nyugszom míg meg nem oldom ezt a helyzetet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest