Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz varsam #5667 üzenetére

    Azon túl, amit Runner írt, másban se egy nagy üzlet ez a gép. Előző generációsból is a kisebb teljesítményű motor, számomra érthetetlen az elől 38T lánctányért, valószínű a max sebesség növelésére lehetett a speed box miatt, egyébként ha terepen használják, akkor 34T-nél többet shimano rendszerre rakni nincs sok értelme egy 12-es rendszer esetén. Ez vagy valami beragadt készlet lehet, vagy kamu a 2022-es vásárlás, mert már 2021-ben se ilyen konfigok voltak.
    Aktív trail felhasználásra a motion controll-os villa… hagyjuk, élből csere. A hátsó tagon nincs tartalék olajtartály, így erős felhasználásnál a bringa hátulja túlcsillapítottá válhat és elkezdhet felkeményedni.
    Aktív trail felhasználásra egy teljes felfüggeszés cserével érdemes kedzni, amit 500k alatt nehéz megúszni, úgy meg már nem olyan jó deal.
    Kirándulni, erdei mtb túra némi bolondozással persze jól lehet ezzel is. Amit nem bír az a célzott és intezív pálya használat, sziklakertek (akár itthoni pályákon is), gyökeres, köves részek, ahol sok magas frekvenciás mozgást kéne elviselni, ahhoz ez a felfüggesztés nem való.

Új hozzászólás Aktív témák