Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imike_80

    aktív tag

    Sziasztok!

    Örülök, hogy rátaláltam erre a Topicra! Nem olvastam teljesen végig, de bele lapozgattam. Azért kérdeznék, mert kicsit speciális az esetem.
    Van 2 autónk. Egy kis régi Swift, utcán áll többnyire, rövid távokra használjuk leginkább, vagy ilyen 15-20 km-re. Télen előfordul, hogy picit nehezen indul, ha nem használjuk mondjuk 1 hétig. Nyáron pöcc-röff.
    A másik egy nagyobb autó, az garázsban áll, de azt meg csak hosszabb távokra használjuk - többnyire nyáron. Azzal is volt olyan tavaly, hogy nem indult be 3 hét után. Bebikáztam a Swiftről, azóta is tökéletesen pöccre indul. Csak hát, ugye jön a tél, s lehet, hogy megint eljátssza ezt, hogy 1-2 hét pihenés után nem indul. A Suziban 40Ah-s az akksi, a Toyotában 60Ah, 600A.
    Olvastam dicséreteket a Lidl akksitöltőről. Szerintetek nekem jó lenne ez? Mert akkor csütörtökön vennék egyet. Megér 5500 Ft-ot?
    A másik a nemcsak LED-es, hanem LCD kijelzős - általában Aldiban kapható Auto XS nevű cucc. Azt nem tudom mikor lesz kapható és mennyiért. De érdemes egyáltalán várni arra? Vagy megfelelő a Lidl-ben kapható sima LED visszajelzős változat is?
    Motorom most nincsen, de tervezek venni egy robogót, ahhoz is használnám a töltőt! Jó lenne, ha ezen töltők elegendők lennének, mert valami jó lenne, ha lenne és nem akarok túl sokat költeni most rá.
    Köszönöm, hogy elolvastátok! Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák