- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz kalmanahos #31449 üzenetére
De akkor semmilyen értesítés nem fog jönni, nem igaz? Az meg nem jó
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
PHenis
senior tag
Valaki használta már a sideload.it weboldalt és alkalmazást? Kéri a development mode password-öt amit nem tudok...
-
sasa134
addikt
-
ddsteel
aktív tag
válasz lackok #31455 üzenetére
Nekem is ez van fenn, vibrálás bug megvan, csak egy hete vagyok tulaj, akkuidőm, ha nem nyomogatom, 3 nap, ha nyomogatom, 1,5. De semmi nem fut háttérben, mobilnetem nincs. Kérdés, érdemes-e ennél újabb ROMot felrakni, OTA szerint ez a legfrisebb. T-mobilnál legalábbis. Egyébként jókis teló, tetszik, play-t is raktam rá, de azért csínján bánok a robotos progikkal
[ Szerkesztve ]
-
lackok
csendes tag
válasz kalmanahos #31458 üzenetére
Nekem csak most jelezte ma. De a rendes 10.3.1-es nagy frissítés fent volt. Én se nagyon értettem....
-
Bati0501
őstag
válasz daczkó #31437 üzenetére
Azért kérdeztem,mert mi a telefonunkra nem teszünk olyat,ami nem erre lett tervezve,így minden gond nélkül ment fel a frissítés.Ettől függetlenül nálunk is vannak bugok,de majd úgy is javítják.
Am meg sztem,aki a telefonját "szerkesztgetni",mindenféle programmal/játékkal tele akarja rakni,az ne vegyen BB-t,hanem vmi androidos cuccot.Rögtön kevesebb negatív hsz lenne.
-
davidbence
csendes tag
A hivatalos 10.3 óta tapasztalom, hogy már rég felvettem a telefont és kb 3-4 másodperc múlva kezdenek el hallani engem a vonal másik végén. A T-mobile-ban vagy a telefonban van a hiba? Egyenlőre csak hátrányait élvezem a 10.3-nak, remélem jön valami frissítés ami javítja a sok bugot.
-
K e n y a
tag
Üdvözlet!
Segítsen valaki legyen szíves... Hol van az a beállítás, ahol állítani lehet, hogy ne kapcsolódjon be a képernyő, mikor felemelem a telefont?!Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
kárátékutyá
őstag
válasz davidbence #31466 üzenetére
Egyikben sem. A 10.3.1-ben. Úgy hallottam evenrus-tól, rebesgetik, hogy ma/vagy nem ma jön a frissítés 10.3.1.2558 személyében, és most már tuti frankó lesz, lagg, bug, hiba mentes, 3 napig megy állandóan nyúzva...eceterá.
-
DeusHun
őstag
válasz davidbence #31466 üzenetére
Ezt én tegnap tapasztaltam. Fogadtam a hívást, 3 másodperce hellózok aztán a túloldal megkérdezte, hogy "Hahó! Ott vagy?"
Rainforest Alliance Certified signature
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #31469 üzenetére
Elvileg holnap, bar szombat lesz. De johet 4xxx verzio is. 10.3.2 beta jovoheten.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
bnc_lc4
csendes tag
A telefonon beállított naptárbejegyzéseket hogyan lehet az outlookba szinkronizálni?
-
cris78
őstag
válasz kárátékutyá #31469 üzenetére
A telekom mikor adja ki majd az újat?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #31472 üzenetére
Nyalogatnak egy kis lollipoppot
-
DeusHun
őstag
Ha a Készülékfigyelő --> Memória résznél megjelenik 200 mega foglalt memóriával a Facebook, az gondolom azt jelenti, hogy az alkalmazás fut (tehát a háttérben eszi az akksit meg a mobilnetet, még akkor is, ha rá sem nézek).
Mi van, ha a Beállítások -> Fiókok résznél fel van véve egy fb-fiók, de mint alkalmazást letörlöm? Elvileg az üzenetek megjönnek a HUB-ba, ugye?Rainforest Alliance Certified signature
-
kárátékutyá
őstag
Kis elgondolkodtató:
Hivatalos 10.3.1.1565 no droid, no snap Egy bug és lagg halmaz, 1000 sebből vérzik
Hivatalos 10.2.2.1531 ( Németországban adták ki) no droid, no snap jó volt, de nem jelezte a LED ha értesítés/üzenet/nem fogadott hívás volt ...stb.
Hivatalos 10.2.1.3253 no droid, no snap hívnak, sötét képernyő, nem tudom felvenni (ez a 3. Z10 STL-2 telefonom, volt 1db Q10-em is, mind a 4 eszközön volt ilyen hibajelenség, ez a legbosszantóbb.
Hivatalos 10.2.0.1803 no droid, no snap A leggördülékenyebb, leggyorsabb rendszer, érződik az android runtime alacsony jelenléte. Leggyorsabb böngésző!
Azt veszem észre, hogy mikor visszaértem a "forráshoz", akkor kaptam azt a smooth érzést, amilyennek az összesnek kellene lennie...igaz, hiányzik pld az aksi százalék kijelzése, de stabilnak és bug mentesnek látom idáig a 10.2.0-át...és gyorsabbnak mint a feljebb említettek.
ciki...
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #31478 üzenetére
Tokeletes user error vagy.. Fejlettebb szoftverek mar bonyolultak neked
Orulok, hogy jo tippet adtam a 10.2-hoz[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #31480 üzenetére
Most playbook, de szeretem a regi modit, nincs ekezet.
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #31482 üzenetére
Azt soha
Érdemes elolvasni a hiba listát: [link]
-
KSparrow
őstag
Új sw: rezgés bug. Mellett nem tudom, valakinek elojott-e, hogy sms-nél megírja az üzenetet, és mikor elkuldi, akkor nincsenek ékezetek. Nekem most ezt kezdte el, és nagyon zavaró.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
ddsteel
aktív tag
Szerintetek a 3.1.1565 helyett érdemes felrakni a legújabb ROMot? Nekem csak a rezgés bug van meg eddig, ha azt megszünteti a legújabb, az jó lenne. Csak egy sor másik ne jöjjön mellé...
-
pranksta
tag
válasz KSparrow #31484 üzenetére
Ez csak beállítás kérdése. Nemtom 10.3-on hogy van, 10.2-n a HUB-on belül: More>Settings>Text Messages>Advanced. Itt tudod beállítani, hogy engedélyezve legyednek-e a speciális karakterek. Engedélyezheted, de akkor kevesebb karaktert fogsz tudni írni egy üzenetbe.
dubito ergo sum
-
ddsteel
aktív tag
válasz kalmanahos #31488 üzenetére
Lehet, hogy benéztem, de mintha délelőtt láttam volna 2-essel kezdődőt. Csak akkor raknám fel, ha van róla vélemény és nem rosszabb mint az előző... Meg persze ha létezik egyáltán
-
ddsteel
aktív tag
válasz kárátékutyá #31491 üzenetére
Igen, a kérdés az, hogy érdemes-e feltenni, mert nem szeretnék mást is mint rezgőbugot. Lehet, hogy várok még, fentebb írta valaki, hogy várható javítás.....
-
nagyúr
Ma kellene jönnie valami anti-bug frissítésnek.
Meglátjuk mi lesz.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ddsteel
aktív tag
válasz kárátékutyá #31494 üzenetére
Androidról nyergeltem át, ott nem mindig lehetett downgrade-lni. Itt simán lehet, ha nem tetszik az új?
-
ddsteel
aktív tag
válasz kárátékutyá #31497 üzenetére
Igen, hülyebiztosnak tűnik. Menni is fog az tuti, korábban magyarítottam már androidot leírás alapján, na az nem volt ilyen egyszerű.... Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest