- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Hahahaha!!!!
Ami igaz - az igaz, nekem sem a "kártyától áll fel", itt most a mobil rendszerre gondoltam. Minden már opcionális.
Jaj, istenem, tegnap volt nálam egy vendég, és észrevette a asztalom hagyott 9700-est.
"Ezmiez?, de cuki!!" - Így most kell neki is egy gombos Blackberry... Soha nem látott még élőben ilyen telefont, de nagyon bejön neki!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Mitől lehet hogy nem ismeri fel a gép a telót? rákötjük egyik gépen rögtön kidobja hogy nem ismerhető fel nem is keres drivereket másikon meg semmi a gépet ami a tulajé akié a teló is már újrahúztuk teljesen tehát win reinstall és így sem lehet hozzákötni .. Valakinek valami ötlete?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
cris78
őstag
válasz beloadjoker #27607 üzenetére
Nekem volt már kétszer ilyen. A gép ujrarakás segített csak.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Coc@s
őstag
Valaki a T-nél a belső hirdetőtáblán árul egy fél éves, garanciás, fóliás STL 100-2-es Z10-et 40-ért. A gyári dolgokon kívül egy valamilyen tokot ad mellé.
Nem ismerem, ...., de ha esetleg érdekel valakit, tudok kontaktot adni magánban.18 éve itt
-
beloadjoker
őstag
-
Coc@s
őstag
Ma előjött egy bug, amit korábban nem tapasztaltam.
Amikor felugrott egy naptár értesítő, hiában nyomkodtam bármelyik "gombját", nem reagált semmire.
Miután a laptopon lekezeltem, eltűnt a telefonról is.
(Bár lehet, hogy magától is eltűnt volna, de nem tudom.)[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
zolee0307
őstag
Sziasztok! Valami miatt megkergült a telóm. Ha ki van kapcsolva a mobilnet/wifi akkor a helymeghatározás fogyassza az akksit, folyamatosan valami miatt mindig bekapcsol.
Legutoljára a foursquare, instavenue lett feltelepítve, de akkor nem volt ilyen gond. A bbm volt frissítve, meg a számológép még, ezek után vettem észre ezt a problémát.
Valakinek van ilyen gondja?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Galahed
senior tag
válasz beloadjoker #27607 üzenetére
Én kb 1 hétig vesződtem vele, két gépen is a windows, egyfolytában drivereket keresett hozzá,én is próbáltam manuálisan megadni, de nem segített semmi. Utána ez segített:
A rendszerbeállításokban a tárolás -elérés menüben nézzél körül. Ott lehet beállítani, hogy milyen géphez csatlakozol. 10.2 alatt három opció volt: MAC, Windows, Automatikus. Hiába volt jó megadva, mégis át kellett állítanom másik opcióra (pl window- automatikus vagy fordítva) - Mellesleg a MAC gépem szépen felismerte...
Szóval ott nézz körül, utána menni fog. ( Most a 10.3 -ban már másképp néz ki az a menü igy nem tudom pontosan az útvonalat odáig)
-
zolee0307
őstag
Egyedül az instavenue, ami új és hozzáférése van a helyhez, de eddig nem volt vele gond. Az alkalmazások között nem is fut, semmi olyan alkalmazás nem fut, ami a helyhez hozzáférne.
A bbm-ben kikapcsoltam a hozzáférést a helyhez, azóta érdekes módon nem megy a helymeghatározási szolgáltatás. Szóval a bbm kavarhat be.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok.
Annyit szeretnék kérdezni,hogy Linux alatt a BB link jól müködik,vagy esetleg kell valami anomáliától tartanom?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
anyucika
tag
Ha egy telekomos telefonnak nincs meg a garancialevele online kilehet kerni valahogy?
-
ClioRS
őstag
válasz anyucika #27620 üzenetére
Számlát biztos lehet kérni, ha belépsz a t-mobile.hu-n, a Dokumentumok között találod meg. Garilevelet nem hiszem, de lehet adnak a boltban másikat, kérdezz rá.
Megnéztem közben, van garilevél is, csak ugye nincs lepecsételve, de szerintem azt a boltban megcsinálják.
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
Most visszakapcsoltam a helyet a bbm-ben, adtam neki egy kis netet, most jó. Szóval nem tudom mi lehet a gubanc. Esetleg a BlackBerrynek van valami support elérhetősége?
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémát tapasztaltam. Ugye a Z10 párosítja a telefonszámot a facebook profillal, ami jó dolog és meg is engedtem neki, mert berakja rögtön a képet a hívóhoz, adatokat meg tudok nézni stb. De az történt nemrég, hogy egyik ismerősöm letörölte magát a facebookról és így az én telefonkönyvemből is eltűnt abban a pillanatban. Amikor hívott már nem jelenített meg semmit róla a telefon és a kapcsolataim között sem szerepelt már az ő neve, így új partnerként kellett felvennem. Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?
-
eventus
veterán
válasz davidbence #27629 üzenetére
Ezért nem kell 86 listával fésülni a kontaktokat, pláne facebook. Bocsi
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
hampidampi
senior tag
Akciós a KalemSoft Media player. 40% mínusz, így $3.59.
-
Coc@s
őstag
válasz zolee0307 #27627 üzenetére
Nem tudom.
Viszont ha az én telefonomnál néha van egy kis Annamária (anomália no! ), akkor vagy körbenézek, eszi-e valami a procit, megpróbálok kilőni és esetleg újraindítani appokat, stb..., vagy egyszerűen újraindítom a telefont. (Erre hál'istennek korábbi droidos készülékeimhez képest ritkán van szükség! )
Mi az, hogy adtam neki egy kis netet?
Éhezett? Enni kért?
Nem megy állandóan a neted?18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz eventus #27630 üzenetére
Az fb kapcsolatot én is tiltom, bár van fb a Z10-emen.
Viszont minden egyes újrarakáskor ( és minden új leak esetén ez történik) - annak ellenére, hogy nem engedem az fb felhasználói szinkronját - azon kontaktjaimnál, akinek szintén van fb-ja, a telefonomon behúzza az ő fb-s adataikat is, azokat minden ilyen alkalommal meg kell szüntetnem.Dehát kell nekem a Z10-en (sőt, egyáltalán) fb!
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
nagyúr
Nagyon kacifántosan javít a szójavítód!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lovace
aktív tag
válasz davidbence #27629 üzenetére
Esetleg ha valakinek használható tanácsa lenne erre a valós problémára azon kívül, hogy ne használjak facebookot, használjak BBM-et (mert őszintén szólva ez már kezd nagyon unalmas lenni) szívesen venném, mert nálam is előfordul a probléma!
(Megjegyzem, nálam sincs beállítva a facebook-os kontaktok szinkronizálása, facebook profil viszont van beállítva a telefonon, de így is előjön a kontaktok eltűnésének problémája.)[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
-
Coc@s
őstag
válasz kekkola #27642 üzenetére
Nemek volt 10.3.0.x, most 10.3.1.x, ugyanúgy ki vannak kapcsolva mint írod, de a telefon újrarakásakor mindig megjelennek az FB kapcsolatok a névjegyeknél, de csak azoknál, akik eleve benne vannak a kontaktjaimban és még FB ismerősök is
De ez csak kb 5-6 kontakt, az összekapcsolást kikapcsolom és a következő újrarakásig ok minden.
Én egyébként a céges Exchange-hoz szinkronizálok, semmi máshoz.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
lackok
csendes tag
Evernote appban miért nem lehet notification-t beállítani az elemekhez?
Desktopon, Weben, Androidos appban is van... -
lovace
aktív tag
Gmailen tárolom a kontaktjaimat!
Más.
Most jelzett az appstalker, hogy ingyenes a news for duolingo alkalmazás. Már más programmal is jártam így -pl. shazam -, hogy van hozzá news for shazam alkalmazás, de maga a program nincs fent BBW-n. A kérdésem csak annyi lenne, hogy ennek így mi értelme? Nem lenne sokkal logikusabb, ha a program jelenne meg először és utána a hírek róla? Vagy amikor meg jelenik egy news for xy várható, hogy néhány héten/hónapon belül megjelenik maga a program is? 1 mobile market-ból letöltöttem nemrég a Duolingot, szóval nem is azért írom, mert annyira hiányolnám, csupán csak érdekelne a dolog miértje.[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
Az újraindítás megvolt, ahogy néztem a bbm a ludas. A legutolsó töltés, újraindítás óta jobb. A net (mobil/wifi) nincs mindig bekapcsolva, csak ha kell. Furcsa, hogy kikapcsolt netnél sokáig látszik a hely ikonja, de ahogy bekapcsolom a netet, akkor egyből eltűnik. Ugyanez van, ha kikapcsolt netnél a bbm-ben kikapcsolom a helyet. Ill. az is érdekes, hogy amikor a net be van kapcsolva akkor a helymeghatározási szolgáltatás rendben van. Kikapcsolt netnél csak akkor, ha bbm-ben ki van kapcsolva a hely.
-
nagyúr
válasz zolee0307 #27649 üzenetére
Megjegyzem, a BBM mostanság szokatlan, fura dolgokat csinál nálam is.
Ennek csak egy szelete az össze-vissza megjelenő helyzetmeghatározás. Akksi zabálás 1% proci használatnál. Ismétlődő üzenetek... stb...[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest