- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.sebestyen
senior tag
válasz laszlolczka #27949 üzenetére
+1, nekem is ez a gondom vele
-
DeerDawe
tag
Azt meg lehet oldani, hogy a mostani állapotról egy olyan mentést csinálok, hogy 100%-ban minden megvan (telepített alkalmazások, beállítások) és azt az egyel régebbi leaken visszarakom?
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
Berci_98
csendes tag
Mi a véleményetek/tapasztalatotok az új szoftverfrissítéssel kapcsolatban? Ebben kijavították már a "Képes jelszó" hibáját (beállítás után inaktív) ?
BlackBerry 10 OS frissítése
Verzió 10.2.1.3062 - Méret 31MB -
spinkler
tag
Sziasztok! Eladóvá vált egy Fődarab cserés BB Z10. Tehát teljesen új 0 perces készülékről van szó. Bekapcsolva sem volt, jelenleg várja az új akkumulátorát mert a szerviz elfelejtette elküldeni.
STL100-1 | T-mobile. Gyári fólia elől hátul, minden tartozékával. Az akkumulátor a napokban érkezhet. Érdeklődni privátban.Elnézést az Off-ért.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Miért halott a BBM videó bnőmmel? Inaktív a gomb. Utolsó hivatalos szoft, de nekem lefrissítve, neki nem (az a 30mega pakk). Ez a baja?
Na már mással sem megy, csatlakozás a BBM videó szolgáltatáshoz és ennyi.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sutis
tag
válasz davidbence #27938 üzenetére
Szia! Nekem is ugyanilyen routerem van és ugyanez volt a gondom. Nálam a wireless advanced alatt lévő "enable WMM" elől kivett pipa megoldott minden ilyen gondot. Egy próbát megér
Ami nem öl meg az megerősít. Kivéve a medve, a medve az megöl.
-
félisten
Valamikor jó régen rendeltem egy minőségi 2A-es töltőt. Amiben van anyag meg bírja a dolgot. Na most tudtam kipróbálni. Még a gyári töltő limitálja 960mA-ben a max áramfelvételt, addig ez 1.12A-el tolja bele a kraftot. Nagyon megy.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
exchanger
tag
Valamit nem értek. Elméletileg a Z10 STL2 telefonomon az utolsó hivatalos 10.2.2 van fenn, ami a 10.2.2.932 számot viseli.
Viszont az autoloader válogatás szerint ilyen nem is létezik, csak 10.2.2.1531 / 1532 / 1609.
**
Ha az oprendszer verziószámát nézem, akkor pedig egyezik a 10.2.2.1531, de akkor a xx32 és a 1609 csak egy béta frissítés lenne a 10.2.2-n belül?!**
Oprendszer verzió stimmel, de ismét marad 2 ismeretlen verzió[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Hat ennek is eljott az ideje
-
Tóth Thamás
csendes tag
Hali!BarátnőmnekQ10-e van,készülékfigyelőben a pim szolgáltatások esszi a legtöbbet!Ötlet?Reggel 7-kor töltőről le 10-órára 70% az akku!
-
Coc@s
őstag
válasz Tóth Thamás #27968 üzenetére
Mennyi ideje volt az első indulása a telefonnak?
Az elején 1-2-3 napot sokat dolgozik/dolgozhat.18 éve itt
-
-
nagyúr
válasz laszlolczka #27971 üzenetére
Öööö... Ezt most nem értem. Miért is lenne bukta?
Azt akartam kifejezni, hogy Chen úgy szerzett "szövetségest", hogy nem harcolt ellene, hanem ép hogy segít neki! Ne feledjük, hogy a havi díjas szolgáltatásokat a droid rendszer is igénybe veheti. Ezzel a húzással ez lenne a cél. Erővel nem megy, akkor győzz azzal és győzz ott, ahol az ellenfél nem rúg labdába.
A Blekik meg várnak a rendszer update-re. De az más tészta.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
davidbence
csendes tag
Az új facebook frissítés óta nem tudom használni a facebook appot, nem frissíti a hírfolyamot, az üzeneteket sem mutatja, kb 23 órája áll az egész. Nektek jó? Hogy tudnám az egyel régebbi appot visszatenni?
-
nimrood
csendes tag
Heloo! Uj vagyok, de régóta olvasgatom a forumot. Egy Q5-öm van, de azert ide írok, mert ez a topic kicsit aktivabb es hat BB10...vegulis mindegy, nem?
Szoval az lenne a kerdesem, h a BBM Video miert nem mukodik vajon a telomon? Az kozrejatszik h egy bb-s partnerem sincs, hanem mindenki aki BBM partner, vagy iOS vagy Androidos? Meg persze a plusz hatrany a t-mobile...de wifin sem mukodik, csak a voice es a szoveg. :S
Jaa, es egy kis off:elado a Q5-öm ha vkit erdekel. kicsit tobb mint 2 honapja van meg, szeretem, de valtanek q10-re, mert hianyzik a premium BlackBerry feeling. A Q5 dizajn nagyon bejon, de zavar az anyaghasznalat kicsit...folyton osszetapizom a hatlapot es csuszik. egy elonye van: alig lehet rajta karcot ejteni. Nagyon nehezen serul meg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz davidbence #27974 üzenetére
Nekem pont az előzővel csinálta ezt, a legùjabb frissítéssel nincs gondom. Próbáld meg újra feltenni, bár gondolom már megtetted.
-
Coc@s
őstag
Ma volt a napja, hogy lemértem a Z10-em akkujának aktuális kapacitását.
Tegnap kikapcsolásig merítettem, ma délután föltettem töltőre.
Az eredmény 1760 mAh.
Azt hiszem, még elég jó.18 éve itt
-
aate
tag
válasz davidbence #27974 üzenetére
Nekem ,jó. Távolítsd el és rakd újra.
-
Coc@s
őstag
-
Coc@s
őstag
válasz Kolondrum #27981 üzenetére
Hát megjött nekem is az újabb USB-s kütyüke, ami már a mAh-t is méri.
Kikapcsolt állapotban töltöttem, így a működtetésre gyakorlatilag nem ment el csak egy kevés.
Mert azért nyilván ilyenkor is fogyaszt egy keveset a telefon is, de az nem számottevő ilyenkor.
A lényeg, hogy még valóban jó egészségnek örvend az akkum.
A következő mérés a Z30 akksija lesz, az holnap fog lemerülni valamikor nap közben.
Ma nem töltöttem a kocsiban, így a WAZE szívhatta, most van épp 50%-on.
Ezt is állandóan bekapcsolt WIFI-vel használom, de ennél a 4G eszi akkor, amikor nincs WIFI.
Valamikor délelőtt gondolom majd lemerül, most pont ezért kikapcsoltam a WIFI-t, hogy jobban fogyjon a töltés.18 éve itt
-
exchanger
tag
Fel tudom tenni a 10.2.2.1531 helyére a 10.2.2.1609 -et adatvesztés nélkül?
-
laszlolczka
őstag
A 10.3.1.1152 számu leak piszkos jóra sikeredett.A hibák javitva lettek.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
nagyúr
válasz laszlolczka #27986 üzenetére
Z-re raktad? Funkciók jók rajta, semmi sem akad?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Coc@s
őstag
Én is húzom le az új leaket a Z10-re és a Z30-ra is.
18 éve itt
-
warchef
tag
Én így raktam fel, eddig nincs vele gond, az adataim is megmaradtak.
[ Szerkesztve ]
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
kekkola
senior tag
-
turbulencia8
őstag
válasz kekkola #27990 üzenetére
Hétvégén azt hiszem én is nekiesek a 10.3-as leaked verziónak. A 10.3.1.1151-ben is megmaradt a külön némító gomb híváskor, azaz hívásfogadás előtt nem némul bármilyen érintéstől? Továbbá (zsebben) fejjel lefelé tényleg nem aktiválható swipe-pal a kijelző? Köszi előre is a válaszokat!
-
kekkola
senior tag
válasz laszlolczka #27992 üzenetére
a 1016 volt fent előtte?
turbulencia8: nem tudom, még csak szemezek vele
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
Coc@s
őstag
válasz turbulencia8 #27991 üzenetére
Én azt hiszem, hogy csak azért, mert nem hivatalos, senkinek nem érdemes tartani a 10.2-es verziókat, hacsak nagyon komoly ok nincs rá.
Ezek már majdnem kész rendszerek.18 éve itt
-
turbulencia8
őstag
Nem írtam, hogy tartanék a leaked romoktól, csak nagyon jól belaktam a 10.2.1-et, és csak akkor térnék át, ha a két lebosszantóbb dolgot végre kijavították. Korábban azt hiszem te írtad, hogy végre nem némul el híváskor bármilyen érintésre a 10.3.1. Ez már jó lenne, ha az új leaked verzióban is megvan, jelenleg ezt utálom a legjobban. A másik, hogy ígértek olyat a BB-sek szerintem, hogy fejjel lefelé nem kapcsol be a kijelző swipe-pal, hogy elkerüljük a teló zsebben való önállósodását. Nem tudom, hogy utóbbit tényleg megcsinálták-e. Ha igen, már raknám is föl a 10.3-at.
-
Coc@s
őstag
válasz laszlolczka #27997 üzenetére
Én - amióta csak BB-m van, mindig az aktuális hivatalos vagy legújabb leak-et használom.
A hivatalos sem tökéletes soha, a leak-ek is általában kevés hibával futnak, így mindig a legfrisebb van fönn nálam.18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz turbulencia8 #27998 üzenetére
A 10.3.1.1016-ban a híváskori némítás külön gombbon volt, de már az előzőn is úgy volt.
A fejjel lefele dolgot még sohasem néztem.
Amióta én kijelzővel kifele rakom zsebbe a telót, sohasem volt gondom, így ezzel a kérdéssel nem foglalkoztam.
De most kipróbáltam a Z10-en.
A telefon bárhogy is áll, fejjel lefelé, oldalt, stb..., a telefon aljáról (a tényleges aljáról, nem az ami épp alul van) swipe-ra nyílik.18 éve itt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest