- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Az azért meglepett, hogy a speedtest.net rendben lefutott. Nem hittem volna. Gyári szoft utolsó hivatalos FPlayer ON.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
eventus
veterán
Eddig jó. Szép az új T boot logo Sok új okosság van benne, ikonok is normál méretűek. Láttam olyan képeket, hogy a szolgáltató neve látható volt a felső sorban, lehúzás nélkül. Nekem nem
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
CloZee
aktív tag
Remek. Én a 10.3.1 -et sem tudom feltenni. Beragad 99%-on.
-
hericstamas
tag
Eladom a Z10-et, ha valakit érdekel keressen privátban. Fehér STL100-2.
Kaptam céges másikat.Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
r00r1
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy az official op rendszerről csináltam BB Linkkel teljes mentést. Ha visszarakom, akkor újból a 10.2.1.xxxx lesz a rendszerem? Mert ezt szeretném végeredményben.
Tegnap megpróbáltam a visszaállítást Linkkel, valami errorral kilépett a folyamat közban és a 10.3.1.821 újratöltött a nulláról. -
consono
nagyúr
Nem, a Link csak az adatokról csinál mentést, magáról az oprendszerről nem. Fel kell tenned autoladerrel egy 10.2.1-et és utána a mentésből visszaállítani a telót, hogy ott legyél ahol a 10.3.1 előtt voltál.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Kingfisher79
tag
Volt már egy párszor ez a pletyka.... Hozzáteszem (részvényesként) remélem nem veszik meg...
BlackBerry has interested Lenovo for some time, and it seems like the Chinese company is gearing up once more to attempt an acquisition
BlackBerry Ltd (NASDAQBRY) (TSEB) could be an acquisition target for Lenovo, says a report from Benzinga, citing a source familiar with the news. According to the report, the Chinese group will make an offer of $15 per share to the BlackBerry as early as this week, with the deal finally getting done at around $18 per share.
The RIMpire fights back!
-
margithid
veterán
válasz Kingfisher79 #27122 üzenetére
Lenovo minek akarja megvenni még bb-t is?
Ott van nekik motorola.
Vagy lehet szoftver miatt és teljesen maguk csinálnák a szoftvert is és a hardvert is mint apple? -
Mészike
aktív tag
-
anyucika
tag
jobb felső sarokban a blackberry logó jelent valamit vagy csak úgy van?
-
Coc@s
őstag
Ma autóztam Dunakesziről Balatonkenesére pda-vissza.
Délután, mikor jöttem haza, egyszer csak lemerült a telefon (igaz, előtte jelezte, hogy energiatakarékosba vált).
Oda-vissza WAZE-ztam. itthon megnéztem, és amellett, hogy a WAZE és a Helymeghatározás természetesen fogyasztott, egy csomó akksit megevett az "Android lejátszó" vagy mi a franc.
Ezt a 10.3.1-el hozták be, vagy csak korábban nem vettem észre, és most valamilyen bug előhozta?
Leak esetén bármi előfordulhat, de ezt eddig nem tapasztaltam.
Keneséről kb. 60%-al indultam, szivargyújtós töltő bedugva, és így kikapcsolt kb. 10 %-nál.
Holnap újra megteszem ezt az utat, meglátjuk mit csinál.
Igaz, ma napközben játszadoztam a TVGO-val (ez is droidos ugye), lehet, hogy emiatt jelent meg ez az android lejátszó? Bár a TVGO-t is használtam már korábban is.
Sőt! Most látom, hogy megjelent olyan is, hogy Android média.
Kell nekem a droidos WAZE, meg a TVGO, ...[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
slashing
senior tag
A BeBuzz 27%13óra alatt nem magas egy kicsit? Mi a teendő ilyenkor? Restart?
Többet fogyasztott egymaga mint minden más összesen enélkül 73%-on állnék 13 óra alatt ami elég jó lenne pedig volt benne egy óra telefon is...
-
boken
senior tag
Sracok,Z30 10.3.1 leak,valakinek megy rajta a Blend?
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
zolion01
tag
Egy érdekesség:
Vettem egy Z30-at is, amin 10.3-as volt már telepítve, a gazdája is kíváncsi volt, milyen.
Én visszaraktam a gyárit, és érdekes módon a IMEI szám utolsó száma megváltozott 4-ről 3-ra. -
Coc@s
őstag
válasz lovace #27138 üzenetére
Igen, olvastam róla, azért is kerestem a leakban, de majd megjön a hivatalossal.
Addig is tökéletes a BeBuzz.
Utána meg majd jól összehasonlítom a kettő működését és eldöntöm, melyiket használjam.Más:
Tegnap írtam a WAZE-s lemerülést.
Ma - igaz nem Bkenesére csak a X.kerületbe jöttem,- végig ment a WAZE úgy mint tegnap, töltő bedugva, és az akkuszint maradt végig 100%-on, nem zabált most semmi.
És egyébként is mintha a 10.3.1 jobb lenne akkuidő szempontjából, csak hát ezek a droidok keményen be tudnak zavarni.18 éve itt
-
-
CloZee
aktív tag
Melyik droidos gtalkra képes programot ajánljátok Q5-re? 10.3.1 van fenn és a Im+ baromira zabálja az akksit.
-
d3kk
senior tag
STL100-1 # 10.3.1.821:
Tényleg jobb akuidőben, viszont én ilyen bugokat észleltem:
- billentyűzet véletlenszerűen előugrik egy két appban pedig nincs szövegbeviteli lehetőség,
- headset nem mindig működik, (ez 10.3 leakben ment itt nem mindig)
- kamerában ha orientációt váltok "duplán forgat" (portrait -> landscape) és úgy érzékeli mintha landscape-ből landscape-be váltanék (mintha 180° -ot fordítanék)
- videók alkalmazásban ha elindítok egy videót az első 2-3 mp-ben durván akadozik a lejátszás
- slim line megjelenítéső a hangerő sáv hangerő módosításkor
- jobb android ap válaszidő (megnyitáskor legalábbis nekem szembetűnő)
- kamera jobban "megbecsüli" a fényviszonyokat fókuszáláskor mint a 10.3 leakben.
- új ikonok (a filekezelőben is)
- átrendezhető active frame-ek
- nekem bugos volt a hangerő gombok használata 10.3 leakben itt már tökélyViszont jó hogy most már van:
- egy helyen vannak az usb connection opciói,
- charge only usb connection,
- led config "minden apphoz"
- powersave mód
- gyorsabban reagál a teló a gesztúrákra
- gyorsabban telepít appokat (BBW-ből)
- password keeper gyárilag fent van és gyors, stabil működésű
- új menüpont a gyorstárcsázásnak a beállításokban
- az interakciók nálam tökéletesen mennek(#27144) CloZee
BBW-ben elvileg még ott van a GoogleTalk "gyári" app-ja
(#27147) Coc@s szerintem 10.3.1.821 nem?
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz lezerpiramis #27145 üzenetére
Nekem is ez van fönn ( Z10 STL 100-1, most 10.3.1.841 ).
Ezzel a rendszerrel még nem próbáltam, de korábban egyikkel sem működött tökéletesen, esetlegesen jöttek ki a beszélgetések.18 éve itt
-
consono
nagyúr
válasz margithid #27142 üzenetére
Ugyan olyan használat mellett mellet nem 20% maradt tegnap estére a telóban, hanem 50 Fél hatkor vettem le a töltőről és most 81% (1 nap 6 óra)-t mond, ez nálam több mint jó
Simán lehet, hogy valami ami eddig beakadt és szívta le az akksit, az most még nem volt elindítva, vagy megjavult...[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest