- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRQD
csendes tag
válasz turbulencia8 #28353 üzenetére
turbulencia8!
akkor most megprobalom azt letolteni es meglatjuk mi lesz. koszi.Coc@s!
igen. uninstall volt mindenfele egyeb torlesevel egyutt. meg a backup file-okat is leszedtem a geprol (persze elotte egy masolatot eltettem USB-re..). szoval elvileg semmi BB nem maradt a gepen. -
BRQD
csendes tag
válasz turbulencia8 #28356 üzenetére
rakerestem a linkre amit kuldtel de a fajl mar nem elerheto.. nezek masikat.
-
félisten
Fiúk, nekem ez a passport tetszik. Látok fantáziát az új dolgokba. Pl a blendbe, pl a lediktálom és legépeli. stb.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
BRQD
csendes tag
válasz turbulencia8 #28360 üzenetére
megprobaltam. az oldal eloszor kerte h. toltsem le a Megat. megtettem.
eljutottam vele kb 65%ig majd leallt a toltes. "temporary error. retrying"
ujrakezdtem. igy 70%-nal allt le. de nem adtam fel.
ujrakezdtem ismet. es vegre meglett a 100% letoltes. most eppen kicsomagolom majd rakanocolom a telefonra es kiderul mi lesz..[ Szerkesztve ]
-
BRQD
csendes tag
válasz DJosef #28366 üzenetére
pont mostanra fejezodott be a muvelet. ez olyan backup volt amit joval a multkori szoftverfrissites elott csinaltam. szoval kb 1 honappal ezelotti. igy most ugy tunik rendesen mukodik a telefon de kesobb meg visszajelzek a biztonsag kedveert.
osszefoglalva tehat ami tortent:
- mult penteken egy ujrainditas utan nem bootolt be a telefonmegoldas:
- ujra installalni a BB linket
- autoloaderrel felrakni egy gyari OS-t
- security wipe
- software frissites
- regebbi backup (nem a legutolso hanem azelotti)koszonet mindenkinek aki segitett.
PS: mar csak az a koltoi kerdes maradt h.vajon mi okozta ezt a gubancot..?
-
törölt tag
hello.
Ma vagy holnap vennék ilyen telefont. Itt olvasom, hogy érdemesebb lenne az lte-s verzió. Két napja telefonálok és sehol nincs.Vagy ha van akkor fehér, az meg nem kell. Igazából nincs szükségem a 4-g re, belevághatok bátran a 3g-s be vagy legyek türelemmel, mert tényleg stabilabb, megbízhatóbb az lte-s?
Vagy ha tud valaki valahol, az kérem jelezze.
-
nagyúr
Tegnap ismerősöm átruccant Csehoszlovenszkába.
Megnézte nagy kíváncsian, hogy az ottani telekom tart-e BlackBerryt?
Nos, van! Z10 (maradékok) Q5-10 kapható hivatalosan.Miért csak velünk kivételeznek?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Cannabis7
senior tag
válasz #01758976 #28369 üzenetére
Nekem 3g-s van lassan 9 hónapja , és semmi olyan bajom nincs vele amit mások tapasztaltak, viszont sokan panaszkodnak.
Szóval így tűnik, hogy lutri.
Nekem egyedül a hangszóró romlott el,de ez nem stl100-1 specifikus probléma, szakács vagyok, lehet a pára tett be neki.Viszont a 4g-s meg nem annyival drágább szvsz, h ne azt vedd, azon túladni is könnyebb lehet, ha úgy alakul.
-
törölt tag
köszi, mindenkinek
-
anyucika
tag
válasz #01758976 #28369 üzenetére
Nekem is 1es van, haveromnak 2es és épp ő panaszkodik az akksira pl. ami egy napot alig bír ki neki, nekem 1,5et röhögve. A fehér meg iszonyat jól néz ki, akár srácnak is... Aki eddig a baráti körömbe vett Z10et mindenki fehéret akart, engem is bele értve de hát csak feketét találtam.
-
kekkola
senior tag
+1 sztem is a fehér a legszebb.
O+8T
-
Orgi
addikt
+1 nekem is fehér van és szerintem tök szép
(előző más telóim is fehérek voltak) -
törölt tag
Eu-s rendelésnél milyen garancia van?
-
törölt tag
válasz l.sebestyen #28381 üzenetére
fehér
nekem fekete kell -
nagyúr
Egyet kell értenem veled!
A sok frekvencia ugrást megette a fene!
Kezembe fogom és látható a H+ és 3G csikicsuki játéka fent jobbra.
Masszívan 2G-n van, ha kell, átteszem magasabbra.
Így aztán nem csodálkozom, hogy a csodás háromgén úgy lezabálja az akksit, hogy csak lesek!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Coc@s
őstag
Z10-ben nekem fekete 100-1-es van.
Egy ideig nekem is akksi baja volt, aztán cserélték a telefon, meg új leakek vannak, azóta nincs problémám, de 100-2-est kell venni.
A Z30-am fehér szebb, mint a fekete, sztem a Z10-nél is így lehet.SymbianOS; hagel:
Hála égnek nekem általában stabil a "térerőm", legtöbb helyen a 4G is OK, a 3G (H+) szintén.
Viszont kocsiban menet közben többször szakadozik a Z30-al 4G-s beállításon.
Egyébként mióta a Z30 van és 4G-n tudom használni, nagyon megtetszett ez a 4G dolog, holott tudom, hogy általában bőven elég a 3G is, ha az legalább jó.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
DeerDawe
tag
Új leak: Készülékfigyelő továbbra is Töltés-t ír, de Setuppal indult a telefon.
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
törölt tag
válasz DeerDawe #28390 üzenetére
erről olvastam én is hogy egy külföldi fórumos emberke megcsinálta a teljes google szolgáltatást blackberry os 10-re, play áruház,szolgáltatások,login stb.... kíváncsi lennék mükszik-e rendesen bár mondjuk jó lenne ha futna rajta, nagyon nem szeretnék megválni az OMSZ Meteora alkalmazástól nagyon jó és hasznos! csak hát kell neki kötelezően a google play szolgáltatás
-
törölt tag
válasz DeerDawe #28398 üzenetére
maga a játék fut-e rendesen....anno én külső weboldalról töltöttem le a play áruház linkje alapján, sikerült a telepítés is, de a játék elindulás után kiírta hogy kéne neki a google play service, ha nincs fent telepítsem fel és próbáljam meg utána megint :/ hát mondtam magamban, ez k**** gáz de emberek, iOS-ra ingyenes,Androidra ingyenes, akkor a Blackberry miért kér érte pénzt, bár nem tudom hogy azóta ingyenes lett-e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest