- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3kk
senior tag
Ki szeretném cserélni az alsó hangszórómat, tudna valaki segítséget nyújtani (esetleg linket) hogy honnan szerezzem be a cseredarabot? (Írországban élek szóval ha van ír kirendeltségük az sem lenne gond )
-
d3kk
senior tag
Ja azt elfelejtettem hogy STL100-1 az érintett
-
joelke HU
senior tag
Hali. Úgy hallottam, hogy a 10.3-ban már lehet állítani a led színét. Igaz ez? És ezt, hogy kell elképzelni? Lehet külön színe a hívásnak, SMS-nek? És az alkalmazások hozzáférhetnek?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
nagyúr
Ma a BlackBerry.com/classic portálon megkezdték az érdeklődőket gyüjteni.
Én már regisztráltam.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
félisten
Számológép nálatok is megzakkant? Végtelenbe frissít. Rábökök hogy frissítés, felmegy és azonnal újra lehet frissíteni akárhányszor.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Viccces. Természetesen utolsó hivatalos szoftver. STL100-2 - Z10.
Menni nekem is megy, de a worldben amikor frissít olyan mintha semmi sem történne. Ugyan úgy a 1.2-es van fent az 1.3 helyett. Nektek nem frissült ez meg a whatsapp? Restart volt, pedig nem szoktam csak havonta ha eszembe jut.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Orgi
addikt
Örüljetek hogy nem frissít a számológép, szerintem leszedték, mivel szar... nálam is frissítés után eltűntek a számok, viccesen néz ki: elindul a program és hiányoznak a számológépből a szám gombok. Utolsó hivatalos szoft és a véleményeket olvasva sokaknál van ez...
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Hat ha nem tudtok segiteni hangszoro temaban akkor kenytelen leszek lecserelni a telot mert iszonyat hogy recseg magasabb hangeron plane csorgeskor... Pedig bejott ez a BB azert csak kibirt nalam kb 1 evet..
Nade ha ennyire lehetetlen alkatresz a MAIN Speaker akkor igy jartam.. majd megtartom pot telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
DeerDawe
tag
Aki a legújabb leaket használja, nem tapasztalt olyat, hogy a billentyűzet egy idő után az írásjeleket nem teszi közvetlenül a szó után? Most egy újraindítás sem oldotta meg.
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
tresh
veterán
vagy innen veszel valamités magad cseréled vagy beviszed egy bb szervizbe és kicserélik.
[ Szerkesztve ]
-
CloZee
aktív tag
-
nagyúr
Amúgy nem hiszem el, hogy olyan alkatrész nem kapható. Biztos van, csak keresni kell. (minden sz.r kapható a neten, miért ne lenne hangszóró.) Én mondjuk bízom a kedvenc szervíz-karbantartónkban, a Dr.Mobilban, így nem állnék neki szétszedni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
CloZee
aktív tag
10.2.2 vel egyszer figyelmeztetett, hogy van update, rámentem a megnyitásra, üres volt. Többet nem is szólt
-
Lenovox
újonc
Sziasztok!
Két dolgot szeretnék kérdezni azoktól akik már régebb óta nyomogatják BB10-es készülékeiket.
Az első a HUB-ra és az üzenetkezelésre vonatkozna: Be lehet állítani valahogy, hogy Gmail-es üzenetek esetében a Közösségi és Promóció mappákat ne szinkronizálja?
A másik pedig, hogy létezik-e megoldás arra, hogy az e-mailek esetében sablon válaszüzeneteket készítsünk? Így a hasonló jelelegű kérdésekre nem kellene mindig külön választ írni hanem csak egyszerűen bemásolni a megfelelő választ..
Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
MIFtIli
aktív tag
Impozáns helyen áll a Z10 a SAR toplistán
Nem túlzottan örülök ennek. -
eventus
veterán
Új leak: 10.3.1.1016
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
r00r1
aktív tag
válasz l.sebestyen #27495 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Classiccal együtt fogják kiadni a 10.3.1-et. Az meg decemberre várható
-
eventus
veterán
válasz l.sebestyen #27495 üzenetére
Passportra ez official
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest