Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hát nem tudom, mitől jobb ez a passport mint a Z10?
Merthogy nem szebb az már biztos.
Én tuti nem adnék a világ legjobb és legszebb telefonjáért sem 200 ezer magyar forintot.20 éve a Prohardveren
-
lezerpiramis
őstag
-Van fizikai QWERTY (nem is akármilyen!)
-Gyorsabb
-Munkához/kommunikációra sokkal inkább alkalmasabb
-Sokkal jobb az üzemideje
-Hardveresen sokkal jobbMondom ezt úgy, hogy nagy megelégedéssel használom már több mint egy éve a Z10-emet, és nem nagyon akarok cserélni - legfeljebb egy az egyben egy Q10-re
-
eventus
veterán
Én sem kötözködöm, de nem látsz túl a kinézeten? Ez nem ékszer, vagy játék... Munkaeszköz. Egy csőfogó sem éppen szép, de hasznos. Szerencsére csak az veszi meg, akinek kell és szüksége van rá. Mintha egy Droid fórumban lennénk...
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
margithid
veterán
válasz eventus #26258 üzenetére
Ár miatt?
Amúgy a tudását én is elismerem a passportnak, de nem kellene, nekem a q5 is határeset méretben, szűk farmerzsebben még pont elfér.
Másik meg persze az ára, 200k-t nem fizetek egy telefonért, egyszerűen nem reális számomra.
Ha lemegy másfél év múlva 50k-ra akkor ebszélhetünk róla
Amúgy miért akarsz váltani Q10-re? Akkor már miért nem Q5-re? Olcsóbb és tesztek alapján jobb a kijelzője. -
MODERÁTOR
Köszönöm a megtisztelő válaszokat.
20 éve a Prohardveren
-
lezerpiramis
őstag
Nem jobb mindenben - legalábbis számomra. Összehasonlítva a negatívumok (vegyesen, tehát Q10 és Z10 esetén):
-Házilag nem cserélhető az akksi
-Cserélhetem a SIM-emet megint (nünüSIM, ugyebár...)
-Talán egy picit nagy, de erről tényleg akkor tudnék nyilatkozni, ha a kezemben lenne (7290 is nagy volt anno, mégis mekkora király )margithid
A Q5 a kijelzőn kívül semmiben sem jobb a Q10-nél, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz lezerpiramis #26262 üzenetére
Fix akkus a passport? ÓÓó ááá!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
margithid
veterán
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Van nálam egy Z10 (STL100-01), amin a nagyon ügyes tulaja véletlenül (!?) átment autóval - pontosabb részleteket én sem tudok, de tavasszal ezen a készüléken én cseréltem kijelzőt, szóval öröm látni, hogy mennyire becsülik kezem munkáját. A kijelző törött, viszont a ház meglepően egyben van (nem deformálódott el). Töltőre téve nem ad életjelet (piros LED sem világít) - igaz, kb. 1-2 órányi időre tettük csak töltőre. Van rá valamilyen voodoo medzsik, amivel meg lehet próbálni életre kelteni, vagy kukaérett sajnos így a telefon? Ja igen, PC (Windows 7-tel) sem látja, ha micro USB-n rádugom.
Ilyen állapotban van:
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz eventus #26270 üzenetére
Köszönöm, megnézem vele.
Én is arra tippelek, de megígértem a tulajnak, hogy megnézem, mit tehetek. Halovány esély van rá, hogy csak azért nem kapcsol be, mert ki tudja, mennyi idő telt el a baleset után addig, hogy kézhez kaptam a telefont és esetleg csontra lemerült az amúgy sértetlennek kinéző akku.
Alaplapot eddig csak horror áron láttam, annyiért már inkább "új" Z10-et érdemes venni.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Günther
tag
válasz margithid #26259 üzenetére
Épp ez az: a Passport nem a szűk farmerzsebeseknek készült elsősorban. Lehet itt mondogatni mi mennyit ér, de felesleges. Nem elsősorban a magyar átlagember jövedelméhez pozícionálták az árat. Azt mondják minden és mindenki annyit ér, amennyit adnak érte. C. Ronaldo ér 100 millió eurót? Nem. De mégis, mert adtak érte annyit. Megérte? Meg, mert olyan mértékű a reklám értéke, hogy már rég visszahozta a vételárát.
Attól, hogy itt néhányan leírják: "nem fér el a farzsebemben", még lehet jó készülék. Ezeket pedig sokadjára felesleges leírni, fárasztó olvasni. -
zolion01
tag
10.3 esetén csak azt nem értem, hogy miért nem lehet megoldani a tárácsázóban a smart dialler funkciót. Elég vicces, hogy a passport demo oldalán is az van, hogy bár több lehetőség is van hívás indításra, pl. ha tudod a hívandó fél számát akkor kikeresi neked a kapcsolatok közül a tárcsázó. Nem lehetne azt megoldani, mint más rendszernél, hogy ne a számra, hanem névre keressen? Rendszerint nem tudom fejből a partnereim számát, sokkal inkább a nevüket. És a név sokkal stabilabb, mint egy telefonszám, azt lényegesebben könnyebb cserélni
-
sasa134
addikt
-
embe
nagyúr
Hali!
A legújabb 10.3.1 dev. rom van fenn.
Kérdésem, hogy az. un. "Továbbfejlesztett kapcsolat" nálatok működik? Ez már korábbi romban is benne volt, de ott sem működött nekem. Vagy be kell kapcsolni valamit még máshol?
Köszi a választ előre is! -
embe
nagyúr
válasz SteveBeard #26282 üzenetére
Jó nektek! Nekem vajon miért nem? Tuti valami user error. Nekem egyik sem működik.
[ Szerkesztve ]
-
vakqaag
tag
Köszömöm mindenkinek a véleményeket,csatlakozom a bb táborhoz egy z30 al.
-
Coc@s
őstag
-
aate
tag
Telekomos ismerősöm most írta nem fogják forgalmazni a passportot, csak a klasszik került fel a listára.
-
aate
tag
Szerintem a Z 3 sem lesz sikeres, és ha a Z 10 vonalat nem viszik tovább akkor megint nem jutnak sokkal előbbre .
-
vakqaag
tag
lenne egy olyan kérdésem,hogy z30 ra 10.2.2977 a legújabb(t mobileos,a bb pc szoftvere is ezt adja ki legfrissebbnek.)
Kérdésem az h a 10.3.x az még leak?
hogyan lehet esetleg felvarázsolni,kinek mi vele a tapasztalata?sasa134:Megjöttem
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Túra és kirándulás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest