Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
a gyakorlati tapasztalatok szerint a Z10-nél stl100-1 vagy stl100-2 jobb akkuidőben?
este 10 körül levettem töltőről, reggel 8-ra leszívta valami 32%-ra, meleg is volt a telefon. újraindítottam, megnéztem a maileket, fb-check, ph-check és 22%... mindez volt kb 10 perc, max 15. Szóval erősen gondolkodom rajta, hogy megy szervizbe a teló, egy hete kb 12-16 órás üzemideje van úgy, hogy legtöbb idejét az asztalon fekve tölti.
ripla: új router... bár nekem tp link van, 841-es, azzal tökéletesen műxik.
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz hericstamas #14198 üzenetére
A beszéd vagy a csengő?
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
zorromoto
senior tag
Srácok.
Milyen megoldás van mkv,webm típusú file-k lejátszására? -
LÁZ
addikt
ha a jóisten is úgy akarja, délután elhozok egy Z10et én is , használt-garis készülék, mire figyeljek?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz kárátékutyá #14206 üzenetére
azt vágom, hogy 1es, de nem voltak akku problémái, nekem jó az 1es is
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz kárátékutyá #14208 üzenetére
a garancia szempont volt, és jelen helyzetemben 45öt megér nekem
-
danolopeti
tag
válasz kárátékutyá #14206 üzenetére
Honnan veszitek hogy ez 1-es? Persze lehet hogy az csak kíváncsi vagyok.
Black Berry Q10 & Z10 The king...
-
LÁZ
addikt
válasz danolopeti #14211 üzenetére
1es, már mondta nekem az eladó
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz danolopeti #14211 üzenetére
Fehér, Telekom, innen.
-
Danny750
őstag
válasz danolopeti #14214 üzenetére
+ fehérben nincs 2-es a telekomnál, bár nem értem miért..
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
dave74
tag
Sziasztok,
használ valaki spotifyt Z10-en?
Nekem problémáim vannak az androidos apk-val telepített változattal, mert egy idő után elkezd szaggatniés ha felélesztem a képernyőt, akkor lesz ismét jó! -
Látnok
aktív tag
válasz zorromoto #14204 üzenetére
Nekem itt a VLC-t javasolták, és valóban használható.
Simán számítógépre letöltöttem a googleplay-ről, felmásol telefonra, indít, és már települt is. Még nekem is sikerül elsőre felrakni, pedig nagyon analfabéta vagyok az ilyen dolgokhoz.
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
sasa134
addikt
talán közismert, de BBM csoportban most előjött a Z10 billentyűzet "shortcut"-ok témája, szóval gondoltam beírom ide is őket...(nem kizárt, hogy van még jópár)
Billentyűzeten üsd be, hogy:lt - megjelenik a space-en a Local time (ugyanúgy hi - helyi idő)
ld - local date ( hd - helyi dátum)
myver - kiírja az OS verziód
mynumber - kiírja a telszámod
bb - BlackBerry
mypin - BBM Pin-edLétrehozhatók egyedi shortcutok is (Beállítások / Nyelv és bevitel / Prediktív bevitel.../ Szavak cseréje --> itt adhatunk hozzá új helyettesítést)
Ugyanígy vannak 'okosságok' az Universal search-ben, amik hasznosak lehetnek: tehát irány a nagyító ikon
írjuk be: text 'XY' (XY = illető neve a telefonkönyvből) és már mehet is az sms
vagy mail XY (XY= mail cím) - már mehet is az email
call XY (XY = illető neve a telefonkönyvből)
BBM XY (XY = BBM partner )továbbiak: fb - Facebook állapot frissítést végezhetünk gyorsan
li - Linkedin frissítés
tweet vagy tw - Twitter üzenet
note vagy memo - Remember jegyzet hozzáadás
task vagy todo - Remember feladat hozzáadás[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
rbalint88
addikt
-
istnag
addikt
válasz sasa134 #14220 üzenetére
Én hiába ütelegelem...Pontosan mikor kell ennek működni? Amikor üzentet írsz,vagy bármikor?
(#14221) rbalint88
Ezt nehéz megmondani,egy nap talán. Most így áll:
3G és GPS, WIF egyfolytában bekapcsolva. wifi nincs a közelben már reggeltől fogva,de akkor sem kapcsolom ki. 3 e-mail cím van üzemben órás/fél órás szinkronnal. Volt benne kis böngészés,kis fb, pár telefon,pár e-mail.
Éjjelente kb ~2% ot merül óránként.[ Szerkesztve ]
-
Backrau
aktív tag
Két kérdésem lenne:
- A FB ha elindítom miért össze vissza rakja az idővonalon az eseményket? Gépen oké, hogy be tudom állítani hogyan rendezze. A telefonon ezt hol lehet beállítani?
- Valaki tud ingyenes lépésszámláló programot?
-
kbyte1024
veterán
Hölgyek,Urak kérdés.
BB-készülök venni.A kérdédem hogy a Telekomnál kapható Z10 és Z10 LTE csak az LTE hálozatban külömbözik?Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
SzimiPeti83
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Z10hez dbrand skinnel kapcsolatban?
Nagyon szemezgetek vele,ha igen akkor előre is köszönöm a véleményt róla!Üdv.
SzimiPeti
-
gretzky77
veterán
-
-
Backrau
aktív tag
válasz kárátékutyá #14238 üzenetére
Hát nem tudom, én mindkettőt használom (Z10, Z30) és sokkal jobb a Z30! Szóval egy dolog hogy fogtad, nekem egy éve van meg a Z10 és igaz nem rég óta a Z30 de sokkal jobb!
-
kárátékutyá
őstag
válasz Backrau #14239 üzenetére
és egy dolog hogy van a technológia, és hogy Pro munkákhoz használnak IPS monitorokat, de gondolom,
meggyőzhetetlen vagy, se a technológia, se semmi nem érdekel, csak jobb és kész.Ha tudnád mi az hogy valósághoz közeli szín, hogy milyenek a színek, ha normális környezet kalibrálva van, akkor (talán) más lenne a véleményed.
-
sasa134
addikt
válasz Backrau #14237 üzenetére
Azért írom, mert ez tény (sajnos).
Z10 - IPS LCD 355ppi vs Z30 S-AMOLED 294ppi
fényerő: 575cd/m2 vs 301cd/m2Miben lenne jobb és szebb az utóbbi?? Egyedül a kontrasztja jobb valamivel a Z30-nak, de ez önmagában kevés, mert a színvilága, felbontása ill. fényereje jóval gyengébb. Tűző Napfényben próbáld ki a kettőt...ugyanazon fényerőn.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
rbalint88
addikt
válasz istnag #14223 üzenetére
Köszi!
Kapott még egy esélyt a BB, nagyon rendesek voltak a Telekomnál, így a fehér STL100-1 helyett egy fekete STL100-2 lett Az a vicc, hogy még a doboza is más a két cuccnak.
aki a jövőben Telekomnál tervezi a vásárlást: csak és kizárólag LTE verziót vegyen! Két külön világ az STL100-1 és -2. azt a 10E ft különbözetet 3x is megéri az LTE verzió, de tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz Blackmirror #14243 üzenetére
nem független, de a fehérnél se az volt a szempont, egyszerűen az volt készleten.
-
ripla
addikt
válasz rbalint88 #14201 üzenetére
az enyém: tp-link wr741nd
újat biztos hogy nem fogok venni, mert ez se régi, kb. 4 hónapos lehet. illetve mint mondtam mind az android, mint az iphone tökéletesen ment vele hónapokig.
ma pl. eddig a pillanatig folyamatosan ment a z10-en a wifi, egyszer sem dobta el. szóval tényleg nem értem.
a linksys router-al, a lakás másik végében, azzal tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest