Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
amperaki
tag
Sziasztok
gondolkozok egy Z10 es telón, (vagy Z30)
lenne pár kérdésem:
mennyire mennek jól az androidos progik
skype használható teljes értékűen? fájlok küldése, hanghívás, videóhívás?
viber megy rajta ?
flash weboldalakat tudja kezelni? a rajtuk lévő videókat le tudja játszani?
köszi előre is
amperaki
-
LÁZ
addikt
sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt lecsúsztam a piros blekiről, kicsit bosszant is, de mind1 már, a kérdés az, hogy a bb mennyi garanciát vállal gyárilag a készülékre, egy távolabbi ismerősnek van egy angliából kapott független telója, ezért érdekelne.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
xiidavid
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hónapja vettem egy Z10est és most letöltöttem ezt a 30 MB-os frissítést. Azonban azóta a készülék kb 20%os energiaszintnél kikapcsol :/ Van vkinek hasonló problémja? -
-
Sly Bp.
addikt
Sziasztok!
Nem tudom volt e már ilyen kérdés... BBM-re hogyan veszek fel valakit? Hiába küldöm el a PIN-t vagy más küld nekem egyszerűen soha nem tudok senkit felvenni! Se androidost de IOS-os-t! Hogyan lehetne megoldani?
Köszönöm
-
xiidavid
csendes tag
válasz kárátékutyá #13161 üzenetére
Igen, T-s. Ha utána felrakom töltőre, egyből olyan 17%-os töltöttséget mutat. Most a legutóbbi bekapcsoláskor viszont alul lefutott egy kék csík, ami nem szokott. Ezt megvárom, hátha megoldást jelent.
A másik probléma, hogy a kamera néha nem indul el. Ennek köze lehet vmi androidos apphoz, mondjuk a Snapchatnek?
-
sneerq
csendes tag
Az elmúlt egy hétben legalább annyi ilyen cinikus, ironikus megjegyzést láttam, hogy a srác kommentje talán nem is nyom a latba. Az jó, hogy offba írtad, de ez kevés embert szórakoztat, mint látod haszna sincs. Talán észrevetted, de ez így elég szegényes...
Örülök, hogy egy falkába tartoztok, fantasztikus insider poénok repkednek, mindenki észrevette, gratulálok hozzá.BlackBerry Z10
-
danolopeti
tag
Én ne tudom az enyémmel mi lehet a baja stl-2 három hónapos de reggeltől 100%-ról délután 3-4 fele már töltőre kell rakni, van benne net kis játék telefonálás de nem egyfolytában. Ha feltöltöm 100% nál 6 órát ír ki, szerintem ez elég gáz. Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Black Berry Q10 & Z10 The king...
-
Gzolo
senior tag
válasz danolopeti #13166 üzenetére
Mindig az aktuális használat alapján írja ki. Ha töltés közben nyomkodod, ez reális. Tedd le 15 percre nyugalmiba, utána vagy 2 napot fog írni.
-
veterán
Nah megjött a fehér Z10. Slt-100-2-es szerencsére. Amit nem értek, hogy most nicns benne sim, de a wifi beállításnál meg áll a történet, mert hiába adom meg a wifim adatait , szürkén marad a gomb "csatlakozás" lehet csak, akkor tudok itt tovább lépni, ha van benne SIM ?
THX!
3njoy the Lif3
-
Kingfisher79
tag
Carphone Warehouse-ban a fehér Q5 £99,95!!!
The RIMpire fights back!
-
veterán
válasz Blackmirror #13171 üzenetére
Ez csodás :/ Már a routert is újra indítottam, de nem tudok csatlakozni szürkén van továbbra is a gomb , hiába írom be a jelszót... ://
Ráadásul első bekapcsolás után , ami egyből bejön a wifi hálózatok ott meg nem tudok tovább lépni se , mert nincs , olyan, hogy kihagyás...
5let valakinek?
Én telefonom gond nélkül fent van a wifin , semmit nem kellett hozzá állítanom első használatnál
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz kárátékutyá #13173 üzenetére
Tp-Link- TL-WR740N a routerem. Vodás kártyával lesz használva, de SIM még nincs a telefonba. Igen neten megnéztem 150 mbps
Esetleg a router beállításában kéne valamit állítanom ?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
kárátékutyá
őstag
A blekiknél előfordul, hogy nem szeretik a 150-es TP-Link routereket. Enyém sem szerette, le is cseréltem. Tegnap eladtam a z10-emet (Q10 lett helyette, szóval hivatalosan lehetek még itt ), és a srác T-Mobile kártyájánál is ez volt wipe után, az én Telenoros kártyámmal kapcsoltam be, mert a közeli free wi-fire nem akart csatlakozni. Utána kikapcs, T-Mobile kártya bele, és minden rendben volt.
-
veterán
Akkor most vegyek ezert egy új wifi routert ?? Hát grat BB....
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz kárátékutyá #13175 üzenetére
Hogy, ha holnap belerakjuk a SIM-et, akkor sem lehet átugrani a wifi kapcsolatokat ??
Milyen routert vegyek, mit szeret ?
3njoy the Lif3
-
colomano
csendes tag
Le a kalappal a T előtt, csak úgy jönnek a frissítések
-
veterán
Na meg annyit sikeult kideritenem, hogy a hazba lat tobb kapcsolatot is es pl az egyikre ami WPA/WPA2 oda engedne csatlakozni. Az en kapcsolatom viszont WEP , oda meg nem...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
gabor72
aktív tag
És mi a véleményed a Q-ról, Z-ről így a friss váltás közepén?
-
nagyúr
Nem tudom, észrevettem e már a nagyérdemű publikum, hogy erősen lecsökkent a hozzászólások száma - mióta a topik összefoglaló teljes update megjött.
Alig van kérdés, amihez hozzá kell szólni jelentősen.
Ezek szerint elére a célját az összefoglaló.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
veterán
Milyen összefüggés van a szolgáltatói SIM és a wifi között?
Sn00k:
Egyébként lehet szidni a BB-t amiatt, hogy első induláskor kell neki net, de nem ez az egyetlen telefon. iPhone is követeli például. Én az enyémet egy bevásárlóközpont egyik free wifijével állítottam be. lol.
WPA2 mindenképp (általánosan is, erősen ajánlott) vagy esetleg free, amíg a telefont beindítod. Nem hiszem, hogy azonnal ezren szívnák a neted, ha fél órára free lenne.
odrif:
Bocs, közben még szerkesztettem.[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz gabor72 #13185 üzenetére
Hi! Én is pár hete váltottam Q10re. Leszogezem igen jó volt a Z10 nekem semmibajom nem volt vele! Csak azért váltottam mert régebben is qwertys bb-ket használtam és hiányzott nagyon a qwerty.Amugy akksiban igen jó a Q10, én gyorsabbnak is érzem! A kijelzotol nem kell parazni full fenyeron használom, a fehéregyensúly be van állítva és okes is :-) szerintem rendben van
-
veterán
Köszönöm mindenkinek Nem voltam vele tisztáva a WEP az ennyire sérülékeny bevallom férfiasan fogalmam sem volt róla. Már csak, arra kell rájönnöm , hogy kell át állítani WPA-ra...
3njoy the Lif3
-
veterán
Igen googli a barátom , közbe megtaláltam és át is állítottam , már minden jó... Párom egyedüli nagy szívfájdalma, hogy a bb world-be szinte semmit nem talál meg , amiket használt droidon. Viber, mydating stb... de ezeket androidról le lehet tölteni , ha jól tudom , csak valami progit kell feltenni hozzá...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Polllen
nagyúr
válasz California1 #13191 üzenetére
Eredetileg q10-t néztem magamnak, de a z10 árával meggyőzött. (+a biztosabb android-s kompatibilitás a kijelző méret miatt)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
room303
tag
Feleségemnek (Q5) és nekem (Z10) is megjött a 10.2.1.2141 frissítés OTA. T-mobile, az enyém függő, az övé nem.
Sn00k: Topiknyitóban megtalálod, hogy hogyan lehet feltenni a Snap-et (=Play Store)
Amúgy meg tessék áttérni a viber helyett a most már teljesen cross-platform BBM-re (igen, WinMo is). Nemrég írta itt is valaki, hogy aki fontos, az úgyis megtalál FB chaten, vagy leszedi a BBM-et. Utóbbin meg legalább nem zaklatnak a vadidegenek Ráadásul a hang- és videohívás minősége mindent ver, beleértve a skypeot is.[ Szerkesztve ]
-
szeky81
tag
Üdv! Én is hasonlóképp jártam az elő resetem után, azt hittem megőrülök, míg rá nem jöttem arra, hogy:
próbálsz csatlakozni wifi-re. Ha kódos, nem tudsz csatlakozni, vagy nem talál semmit akkor MÉGSE-re nyomsz, majd alul kiírja, hogy "húzd balra a képernyőd/ újjadat" és tovább tudsz lépni!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv F.szerk.: látom azóta meg lett...
[ Szerkesztve ]
szódabikarbabónábó'
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest