Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebyke7
csendes tag
Engem is érdekelne szintén telenor stl-102, még nekem se jelzi :S
-
boardrider
csendes tag
Sziasztok. Töltök le androidos appokat az 1mobil market-el de van 1-2 app amit nem tudok letölteni, konkrétan el sem indul a letöltés. Valaki tud segíteni?
-
Frigo
őstag
-
DJosef
őstag
Coc@s el ne felejtsd a frissítést megkérdezni.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Polllen
nagyúr
válasz boardrider #12403 üzenetére
Szia, ha ingyenes appokról van szó, este leszedem neked & priviben megkapod az apk fileokat.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
boardrider
csendes tag
Üdv. Hogyan tudom z10 hívásnál a számomat letiltani hogy ne lássák?
-
kárátékutyá
őstag
válasz boardrider #12409 üzenetére
Hívás opciónál fentről lefele húzod, ott a beállítások menü, abban.
-
sasa134
addikt
válasz boardrider #12409 üzenetére
bemész a telefon alkalmazásba (telefon ikon), fentről swipe, Beállítások --> saját szám megjelenítése
Avanti Roma
-
Alwares
aktív tag
Most ez halál komoly hogy nem lehet beállítani hogy a hívás csengőhangja folyamatosan emelkedjen? Mert így hagyom a fenébe és marad mindig rezgőn inkább....
-
Backrau
aktív tag
A Z30-ból is több fajta van mint a Z10-ből, hogy STL-1...2..3..4? Vagy egy verzió készült és kész? Ha esetleg több tudnátok adni leírást miben különböznek?
-
sasa134
addikt
Meglátjuk.
Fontos, hogy elérhető, az emberekhez széles körben eljutó cucc legyen. 5", Ázsiában a nagy kijelzőre izgulnak (felbontás most nem annyira lényeg), hát ezt hozza bőven, az akksija bika lesz, a teljesítménnyel nem lesz különösebb gond, a kamera gyengus, de sztem ez egy korrekt belépő szintű BB10 cucc lesz.Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz l.sebestyen #12419 üzenetére
hol írják ezt?
sztem ez a cucc mindenben (kivéve ugye a kijelző méretét) a Z10 alá van lőve bőven.Z10 fölé nem lőhetnek egy erős 5" körüli gépet mert azt úgy hívják, hogy Z30
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz Blackmirror #12422 üzenetére
Arról volt szó, hogy egy foxconnos (akkor ez lesz ez az 5" Z3) és egy "BB"-s high-end qwerty fog jönni idén.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz l.sebestyen #12424 üzenetére
"A készülék valahol a Z10 és a low-end Z5 közt fog elhelyezkedni helyezkedik el az adatok alapján... "
Magyarul: Z10 alatt. De hát ez nyilvánvaló a hw speckóból is. Ez nem egy liga a Z10-zel, főleg nem a Z30-al.
Aztán, hogy ez a Z5 micsoda, na, az jó kérdés, én erről még az égvilágon nem is hallottam.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
nagyúr
A renderelt képen miért van mindenhol levágva az alja? Csak nem takargatják a Nokia logót?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lezerpiramis
őstag
Most néhány nap S4-ezés következik - szigorúan csak azért, hogy utána jogosan fikázhassam a konkurens rendszert
-
csenor
senior tag
Most UK O2 (234,10) van a telómon, de nem akar befrissülni a dolog, ezért ráakarom rakni sachesivel a Vodafone UK (234,15). A sima BBWorld-ös dolgaimat mentésekkel együtt gondolom visszapakolja normálisan, de vajon az androidos alkalmazásokra is igaz ugyanez!?
-
MODERÁTOR
Igazatok van, én rontottam el. Valóban nem teszi vissza. Elnézést!
20 éve a Prohardveren
-
nagyúr
Tündérbabák!
A készülékem független! Ha belekarok egy vodkás kártyát, akkor a gépem fog frissíteni?
-
hericstamas
tag
Direkt nem válaszban a megszólítás miatt.
Szóval jó kérdés, nem tudom. De érdekel, hogy úgy látod-e.Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
teo77
őstag
válasz Polarstar #12435 üzenetére
Tunderbaba! Elvileg igen! Nekem nem frissitett egy Nevenincs simmel Londonban, de ahogy beleraktam a Trémobilost, egybol csinalta. Amugy melyik frissitesre ahitozol? 10.2.1? Eetleg van ujabb is?
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Coc@s
őstag
-
nagyúr
Arra a 10.2.1 30 megás update-re vagyok kiváncsi, amit a többiek már megkaptak. Telekomnál lófax a kedves klienseknek??
Ez lenne az a picike izé, ami gyorsítja a gép működését érezhetően.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest