- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
Sajna a kamera eléggé középszerű, külön csalódás, hogy állványról sem készít 20-30mp-es képeket éjszakai módban (mint a Huawei telefonok, mikor érzékelik hogy állványon vannak).
Kézből az éjszakai felvételek még ilyenek sem... Árához képest jó teló, de a kamera is annyi benne, a Mate 20 Pro után nagy visszalépés :/Gondoltam, teszek egy próbát vele, nem jött be. De semmi baj... Februárban állok vissza Huawei-re, ez meg jó lesz a zasszonynak
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz Kis Tigris #4502 üzenetére
Próbáltad a csillagoség üzemmódot az 30mp-es fényképet csinál, de csak állványról !!
Vagy a Csillag nyomvonalat az minimum 30 percig fényképez.[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
A kamera szerintem sem nagy durranás, bár én tisztában voltam vele, hogy erős közép szint. Így tud annyiba kerülni amennyi. Nekem pl maximálisan megfelel 🙂 számomra a bivaly hardver,aksi és amoled kijelző a fontos, az erős közepes kamera meg bőven oké. Bár igazából én is inkább este vagy gyengébb fényviszonyok mellett tartom középkategóriás szintnek. Nappal szerintem abszolút rendben van. Az tény, hogy akinek viszont hobbija a fotózás, vagy legalábbis fontos szempont a kamera az találhatja kevésnek a telefon kamerás képességeit.
-
mgTerminator
veterán
Nem tudom mi bajotok van vele, szerintem egész jó
-
Toth_Jani
őstag
válasz mgTerminator #4505 üzenetére
Sokan elvárják hogy egy 120 ezer forintos mobil hozza a szintén ezen az áron kapható Canon EOS 4000D (digitális tükörreflexes) gép minőségét.
Csak éppen azt felejtik el hogy az a Profi fotósoknak készült, ez meg hobbi fotózásra való.
Persze egy Profi ezzel is lő művészi képeket, ami nem az eszközön múlik.[ Szerkesztve ]
-
Soleco
tag
Nem tudom, hogy volt-e itt már téma, visszafele próbáltam keresgélni, de nem nagyon találtam: mi a helyzet az 5G-vel?
Rengeteg helyen azt olvastam, hogy csak az n77 és n78-at támogatja a Poco f2 pro.
Magyarországon n1-et ("b1"), n78-at ("B42-43") és n28-at ("B28") fognak használni ( [link] ).
Illetve találtam még itt egy témát erről [link] , itt viszont van screenshot arról a 6.-ik oldalon, hogy valaki Poco f2 pro-val a specifikációban nem szereplő n28-at használ.BP-n a Telekom n78-at használ, ami elv. működik a Poco f2 pro-val. De mi lesz ~1 év múlva, amikor jobban elterjed az 5G? Redmi k30 pro az összes szükséges bandet támogatja. Lehet, hogy Poco f2 pro is igazából, csak rosszul írták le mindenhol? Elég érdekes, hogy a drágább, global modell nem teljesen képes az európai piacon használt 5G-re, viszont a Poco f2 pro-ra mindenhova felpleccsintették az 5G feliratot, még bootolásnál is fontosnak érezték, hogy emlékeztessenek arra, hogy ez egy 5G-s mobil .
-
szaszimi
tag
en szeptember vegen vettem at a telot, elso gyari hibas volt, bootloop out of the box, a masodiknak december elejere elromlott a type c csatija. probaltam tobb kabelt, tobb toltofejet, minden mindent tolt, kiveve ezt. dec 10 ota szervizben van a telo... mostmar inkabb arra varok, hogy kicsusszunk a 30 napos hataridobol es visszakapjam a teljes vetelarat (hivatalos amazon.co.uk xiaomi shopos vasarlas)
mondjuk, legalabb az android 11 bugokkal nem gyult meg a bajom...
(mostmar, teljes kijelzo ide vagy oda, OP8T-t vennek :/[ Szerkesztve ]
-
szaszimi
tag
válasz ZoltayA #4512 üzenetére
magat a telot imadom. a kameraja szar, teny, viszont bitang az uzemideje, jol felepitett telo, es egy alapos tisztitas utan nincs rajta bloatware (root meg romolas nelkul is muxik, persze). de a minosegbiztositassal vannak gondjaik. az elozo telom egy redmi note 8pro, azt hasznalom most backupnak. azt gondolna az ember, ha cegen belul kategoriat lepek, akkor jobb minoseget kapok, kb dupla arert. ezzel szemben a rn8pro meg esesek, zuzas utan is mukodik, a poco toltocsatlakozoja meg siman azt mondta, hogy koszi, ennyi volt. remelem visszakapom az arat, aztan nezek mast helyette. pedig a teli kijelzo fo szempont volt a vasarlaskor a telo mellett, de ugy latszik ezt el kell engedni
-
snakebait
senior tag
-
gattolino
senior tag
-
klaya86
senior tag
válasz CoolBoy323 #4514 üzenetére
Szar kamera? 🙂😂 Hagyjuk már... Ha ennek szar, akkor a redmi széria vagy a lite modellek milyenek? Nem csúcskategóriás az tény, de az erős közép szint bőven megvan. Átlag felhasználónak több, mint elég. Tudom ajánlani a note 20 ultrát, iPhone 12 max. Nagyon jók a kamerák. Ja , fél milla közel...
-
Soleco
tag
válasz szaszimi #4513 üzenetére
Milyen kamerát kellett volna ebbe a készülékbe tenni? Xiaomi felső-közép kategóriában ennyit ad.
Samsungnál ez a 120k-160k-s árkategória nem is létezik, olcsóbban az A71 van, de annak gyengébbek a kamerás képességei. OnePlus nord szintén rosszabb fotókat lő. Iphone SE kb. ugyanennyi pénzért egy fokkal jobb főkamerát nyújt, cserébe minden más területen mérföldekkel gyengébb és ugyanez elmondható a Pixel 4A-ról is. Mi note 10 pedig drágább egy kicsivel, de ott is más területen nagyobb kompromisszumokat kell kötni... -
szaszimi
tag
válasz CoolBoy323 #4514 üzenetére
barmihez kepest szar a kamera elozo telom is xiaomi volt, tudtam, mit veszek, nem panasz, csak megjegyzes volt. barmihez kepest fos a kameraja
-
Toth_Jani
őstag
Hát igen 130 ezer forintért én elvárnám hogy tudjon igaz krumpli chipset sütni, de persze kinek mi az igénye.
-
tomboy0013
veterán
Nekem az a furcsa, hogy akinek fontosak a fotós képességek miért nem tesz rá egy Gcam-ot? Pont ott javít a kamerán ahol el is kell neki: gyengébb fényviszonyok között, ráadásul nem is keveset javít.
Pont az a jó a Xiaomi-ba, hogyha kontár a gyártó akkor egyszerűen lehet javítani rajta.
Gcam-mal azért igen kevés kompromisszumot kell kötni ezzel a telóval.
50%-kkal többért se nagyon talál ilyet az ember. -
darvinya
titán
válasz ZoltayA #4528 üzenetére
Ez garancia mizériát imádom. Ja…nem.
3/14 m./napig vételár vissza, utána szervizbe dekkolás 29 napig, amit visszakap a leadó 45 napon belül.
Aztán viheti egyből vissza, mert rosszabb állapotba kapja vissza, mint, ahogy bevitte.
Másodjára már 10 napon belül visszakapja az agyon karcolt készüléket, aminél megállapítják, hogy hiba náluk nem jelentkezet.Összességben többet lesz garanciális szervizben, mint használójánál használatban.
Ez tényleg jó, Ja…nem.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ZoltayA
aktív tag
Szokásos Xiaomi szoftver gondok. [link]
-
ZoltayA
aktív tag
-
darvinya
titán
válasz ZoltayA #4530 üzenetére
Annyira sokat változott, hogy ez semmi sem vonatkozik mobil telefonra.
Persze ezek eddig is megvoltak, csak most új § alá rakták.
És, a többi kivételek, ami a link-en nincs feltüntetve.
Szóval szavatosággal kapcsolatos jogszabály nem egy sajtcetlire van írva.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kinder93
aktív tag
Őhm, hát ez? Poco F2...
link -
TheProb
veterán
12.5 óta más nem tapasztalt olyat, hogy app-ok mint ha nem indulnának el automat/bezáródnának/nem küldenének noti-t?
Konkrétan a Zepp és a Microporsche-s Authenticator app nem csinál semmit, egészen addig, amíg kézzel meg nem nyitom. Előbbi az órával nem sync-el, utóbbi nem küldi a push message-eket az MFA jóváhagyásról. Ez eddig tökéletesen működött. (autostart, battery mgmt beállítva.)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
vore
csendes tag
Üdv mindenkinek. Egy kérdésem lenne mindenkinek. Feloldottam a Bootloader-t, a play áruház miért írja ki hogy az eszköz nem tanúsított? A választ előre is köszönöm.
-
félisten
Valaki tud infót a javított droid 11 EEA-rol? Minden nap nézem, de semmi. Katasztrófa ez az állapot... Tudom nyissam ki.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
dfilpo
csendes tag
Segítsetek pls!
Szeretném felrakni az új EU romot, viszont nem fogadja el a TWRP jelszót, amit korábban igen.(TWRP: 3.4.1b-0328).
Ez pontosan melyik jelszó? Hol tudom vajon megváltoztatni? Lehet megváltoztattam, csak nem emlékszem rá.köszi!
-
-
félisten
válasz tomboy0013 #4548 üzenetére
Nekem be van kapcsolva.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #4548 üzenetére
Ja és még a 3 ujjas képernyő fotó is visszatért.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest