Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz Totheground #6301 üzenetére
A goal csak 800cal mert 1-1 lusta napom van . De a napi átlagom kb 1200/nap.
Üdv: Csabee.
-
Endless
aktív tag
Mitől van az hogy amikor nem hallgatok semmit sem az itunes-ban és a watch néha gondol egyet és a zene könyvtáramat mutatja mikor csak az időt szeretném megnézni. Vagy ritkán az emlékeztetőt is szokta mutatni...
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
_Petya_
őstag
válasz Endless #6303 üzenetére
Igen ahogy fentebb is írták, benyomod véletlenül a digital crown-t és azért történnek ezek. Ha ez rendszeres, akkor az a megoldás, hogy fejjel lefelé kell hordani az órát, és akkor a gombok balra kerülnek, nem nyomod meg a csuklód hajlításakor.
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok,
Találtam egy Apple watch 3 -.at, nike editiont. Viszont nem tudom feloldani, ez így ösze van párosodva a telefonnal, vagy, hogy kell ezt elképzelni ? A telefon közelsége oldja fel ? (bluetoot-os kapcsolattal)
Van valami mód rá, hogy factory reseteljem órát, és csatizzak rá telómmal ? Ezeket csak iPhona-al lehet használni, vagy android - os telóval is ?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
IntelKiller7
veterán
Hali. Jövő héten megyek Horvátba. Watch 3-am van, szerintetek nyugodtan hordhatom pancsolás közben vagy vegyem le? Árthat neki a tenger víz? Erről nem igazán találok sehol sem információt.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Csabee.
nagyúr
válasz IntelKiller7 #6313 üzenetére
Szerintem kell bírnia. Gondold el az amcsikat, ott az óceánban lubickolnak. Én bemennék vele én csak alvás előtt veszem le.
Üdv: Csabee.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
A párom egy S2-őt (WOS 3.X.Y) használt 5s-sel (IOS 10.x.y)
Most kapott egy új telefont, amin már 11.4 van.
Az órát nem tudom vele párosítani, mert párosítás előtt frissíteni kell szoftverét,
Egyszerűen nem megy rá 681MB, egész éjszaka csak pörgött, most is 1 napot ír.
Internet 100/50, wifi stabil.
Mi lehet a gond? (a wifi kikapcsolással nem megy a gyorsítás, mert még nem ismeri azt a hálózatot)5s-sel simán párosodik. Frissítsem azon keresztül?
Köszönöm
-
Ragnar95
félisten
Én fürödtem vele tengerben is, semmi baja nem lett az órának, hivatalosan is bírnia kell, tehát nyugodtan mehetsz vele tengerbe.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
atees
őstag
Majd írd mrg kérlek mi lett a tapasztalat, én 2 hét mulva megyek, és pont ezen filozok😀
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
kispéé
senior tag
szerintem vedd le inkább, fölösleges kockáztatni, vagy szeretnéd, hogy a tengerben is online legyél?
-
kchris78
veterán
válasz Ragnar95 #6319 üzenetére
Én termálvízben is, de csak 26-326fokosban, olyan igazán melegben nem (S2). És azért óvatosan merítettem, csuklómat kint tartottam míg áztattam magam hosszú ideig. Ez még talán ok - viszont akik mellettem ugyanezt csinálták egy samu S8-S9-el na az szerintem elég necces.
-
kchris78
veterán
BTW szerintem az LTE-s óra nagyon nagy találmány, nekem kellene. Egyszerűen akkor meg tudnám tenni hogy usziban a szekrényben hagyom a telefont és ha jön egy fontos SMS/hívás (üzemeltetek, nem a haveri smsekről van szó...) megkapom. Nem kellene letennem a telefont strandon/akárhol a padon kockáztatva hogy ellopják, hogy pár m-en belül megkapjam az üzeneteket... Aminek ráadásul meglehetősen szar a hatókörzete, ha alacsonyan van a talajhoz a telefon is és az úszás is ugye alacsonyan van, szinte azonnal szakad a BT kapcsolat (még akkor is ha nincs az óra a vízben). Ennél az LTE csak jobb lehet...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #6326 üzenetére
Vajon S1 is bírna szaunát/termálfürdőt?
-
izmike
tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy Series 1-est. Akksi reggel fullon volt délután kettőkor 58% Ez normális? A Messenger és a Viber üzenetek nem jeleznek csak a WhatsApp és a hívások...mi lehet az oka? Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Audio PC-Core Audio Spdif transport-Core Audio Dac-Stax
-
Amarton
tag
válasz kchris78 #6331 üzenetére
Nyáron, ha süti a nap bőven fel tud melegedni 60 fokra.
Mi a cégnél az akksis termékeket -25 és 70 fok között teszteljük.
Bírnia kell.
Ha a kézen van, akkor pedig a bőr az egyik oldalát nem engedi felmelegedni, így az akkumulátor sem kap akkora terhelést.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
kchris78
veterán
válasz Amarton #6332 üzenetére
persze hogy birnia kell. azt is teljes mertekben elfogadom hogy a teszteles alatt a szamokat hozzak az aksik -25 - 70 kozott / alatt is tesztelgetve, de szerintem odafigyelve amit birni fog az aksi meg annal is jobb lesz. lipol liion aksiknal mindenhol a homersekletet es a meritest huzzak ala mint ket erzekeny pontjat. persze van aki ugy gondolkodik hogy nem az ember van az ora vagy barmi masert, van aki kicsit jobban odafigyel.
-
tmskvcs
tag
Üdv!
Arra lennék kiváncsi, hogy 38mm vagy 42mm kényelmesebb?
Boltba ma megnyomkodtam és használat szempontjából 42mm lenne célszerűbb, de felpróbálni nem tudtam.
Nem vagyok egy vastag alkat -
Ragnar95
félisten
válasz tmskvcs #6336 üzenetére
Ezt mindenképp neked kell eldöntened, hogy a te csuklódhoz melyik passzol jobban. Használati élményben a 42mm-es mindenképp többet ad, egyrészt a nagyobb kijelző főleg ekkora méretnél nagyob sokat számít, másrészt az akkuja is tovább bírja.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
hszilard666
veterán
Húúúú, ma sikerült szereznem gyári fekete leather loopot, full jó basszus
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
A múlt héten beszereztem egy 3-as modellt.
Sportolásra/futásra hogy használjátok: Eddig telefonnal futottam, Stravával vagy Runstastic-kal. Ezek az appok beépültek az iPhone egészség adataiba. Minden minden app összeahangolva az iOS-el.
Na most tegnap futottam egyet csak az órával. Az óra saját sport funkciójával használtam. Az adatokat nem tudtam átküldeni a Stravába utánna.
Ti hogy használjátok? Stravával esetleg Runtastic-kal? Ezek átküldik az adatokat az egészség appba?
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Ragnar95
félisten
-
kchris78
veterán
válasz galaxys80 #6345 üzenetére
hát igen. én annyira nem szeretem mostanság hogy akármi jöjjön a watchhoz a telefon helyett (viber, messenger, etc) hogy fogtam és legtöbbször a watch repülőgépét bekapcsoltam . arra használom kb hogy nézem mennyi az idő, illetve hogy hogyan vagyok éjszaka (pulzus, etc).
-
Titi76
aktív tag
Szia. Igaz nem iWatchal de vízálló órákkal már voltam tengerbe. Volt ami bírta volt ami nem. A vizet egyik se eresztette be -rögtön-.
A legnagyobb baj nem is a vízzel van hanem a víz sótartalmával. A kis lyukakból kiszáradt a víz, a só ott maradt. Idővel szépen elkezdte a só “megenni” a tömítéseket majd az alkatrészeket. Pár hónapon belül kukába landolt az óra.
Volt olyan is ami csak a gombok mögé férkőzött be és addig nem lehetett benyomni őket amíg szétszedve ki lett takarítva.Én biztos leteszem ha tengerbe megyek.
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés