Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz madgie #5480 üzenetére

    összességében iphone van kevesebb ismerősi körben, de androidos telefonból szinte mind nfc képessel rendelkeznek; s6 és s4 különböző változatai, note 3, 4 és 5, xperia z3, z3c, z5 és z5c, g2 és g4...stb. nem is ugrik be hirtelen olyan, akiében nincs.

    Gsx-rr; nem adom meg, mert semmi köze hozzá, senkiben sem bízok meg - tudnék mesélni, hiszen wifi hálózatok konfigurálásával is foglalkozom szabadidőmben -, de nem csak rokonok járnak ide, sőt!
    járnak ide mondhatni idegenek is, eszközök telepítéséhez, frissítéséhez és konfiguráláshoz kell net, de szigorúan csak vendéghálón, azért van komoly routerem, hogy ilyen igényeket is kiszolgáljon, több, egymástól független 2.4 és 5 GHz vendégháló párhuzamosan, különböző szabályokkal, azokon az általam behatárolt kereteken belül azt csinálnak, amit csak akarnak, netezés és társai mehet ezerrel, de ennyi.
    van egy jól bekonfigurált saját hálózatom - normális router, (3d) multimédia lejátszó, házimozi, külső tár...stb. -, arra nem engedek rá idegen eszközt.

    B-L-A-C-K; semmi ilyesmi nincs.

    buvartacsko; az apple tv nem felel meg néhány elvárásomnak, illetve a kompatibilitása is korlátolt, használok helyette olyat, aminél nem feltétel az apple eszköz...stb.
    nem sajnálom én sem, kapnak wifi hálót, netezhetnek ezerrel a vendéghálózaton.
    iphone-om sincs mindig, most épp 6s plus van, de előzőleg voltak samsung és sony telefonok is néhány korábbi iphone típus (5s, 4s) mellett, később is lesznek még más gyártósak is, így jobb egy olyan eszköz, ami nincs gyártóra korlátozva.
    az iphone számomra csak akkor jön szóba zenehallgatásra, ha úton vagyok és más nincs nálam, itthon még a notiról is szívesebben teszem azt - van hozzá normális usb hangkártya is -, ha meg gyakorlással kötöm össze a szórakozást, akkor dj cd lejátszók + dj keverő + time code rendszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák