- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bylow
senior tag
válasz szőröscica #3499 üzenetére
Keretes fólia = full ( ez a gömbölyű szélét is takarja a telefonnak)
ami nem keretes/nem full, csak sima azt meg ide próbálom be illeszteni:[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
catroot
veterán
válasz szőröscica #3499 üzenetére
Igaz előttem leírták, de azért csak berakom
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
bylow
senior tag
válasz catroot #3502 üzenetére
Na most még én sem láttam élőben keretest fel rakva, és a képek meg kicsit csalnak, és lehet 1 kicsit tévhitben vagyok !?
A keretes az most rá illeszkedik a gömbölyű részére a telefonnak , vagy csak olyan széles, és így viszont marad 1 perem ami bármikor be tud akadni bármibe?ByLow #
-
bylow
senior tag
Szó volt itt nem rég arról is hogy kell fólia/üveg a telcsire vagy sem.
Igaz ez csak a sima 6-nak a tesztje, mert 6S-ről nem találtam ilyet, de szerintem érdemes megnézniByLow #
-
FIREBLADE78
addikt
Istenem de szenvedtek ezzel a fóliával. Nekem a nem full van és tökéletes. Keret nem karcos,sima 6 sem volt karcos. Felesleges ez a rinyálás
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
catroot
veterán
A szélei jobban takarnak, mint a nem full keretesé. De nem illeszkedik teljesen rá, mivel maga a keret síkban van, a telefon széle pedig gömbölyű.
A full keretesnek annyi hátránya van - azon kívül, amit fentebb írtam -, hogy egyes, nagyon passzentos tokoknál már magának a tok szélébe bele tud "lógni" a fólia.
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
winhate
őstag
Hali
Kérnék szépen segítséget.
Ismerősöm szeretne venni iphone6s 64gb.Mennyire megbízható stabil a teló ?
Mit bír az akksija ?
Strapát mennyire bírja ?IGO -t legálisan lehet-e rakni rá ?
Köszönöm a segítségeteket.
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
Laca1212
őstag
válasz FIREBLADE78 #3506 üzenetére
+1
-
legenda
válasz kajmika0510 #3495 üzenetére
szia,
semmi sem reális, ha nem teljesen azonos feltételek mellett hasonlítod össze, márpedig az általad leírtak alapján nem így történt.
ember legye a talpán, aki így kimutatja a samsung különbözetét.
ideális esetben nem gyengébb összességében a 6s akkumulátoros üzemideje a 6 ellenében, sőt!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tylerddd
veterán
Az iPhone topikban nem kaptam választ, hátha itt! Safariban ha törlöm az előzményeket, miért törli a webhelyadatokat és a kukikat is?! Ilyenkor pl. minden oldalon, ahol be voltam jelentkezve, újra be kell, ami idegesítő. Szerintem ez iOS9 óta van így, mert korábban egyszerűen töröltem az előzményeket, csak azokat és kész. Van erre valami beállítás?!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
legenda
-
SonyNex7
senior tag
Újabb fólia,tok ajánlások képek hétfőn vagy kedden.
Fólia: Ugye ez [link] hiába full keretes nem volt hézag meg buborék ,nem vált be mert a carbon kompozit keverék matt szürke így keretet kapott a előlap.
Rendeltem egy full keretes Nuglas üveget. Full keret,színben is passzol, a srácot hardveraprón megtaláljátok,csak ő árul Nuglas üveget [link]. 3200 Ft-ért házhoz küldi 1-2 nap alatt.
Nem tettem fel csak rá próbáltam de jól néz ki rajta. Tök ugyanolyan mint a Nillkin csak nem akartam 2-3 hetet várni 500-1000Ft-ért.Tok: Ez [link] nem vált be mert nagyon csúszós.
Rendeltem egy ilyet
Ez szinten nem vált be mert : a gumi színe matt fekete,túl vastag,de a fő probléma hogy a kijelző fölé nyúlik kb 1 mm-vel és így a full keretes üveg pont nem fér be.
Rendeltem egy ilyet (L:http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00XONG0EA/ref=s9_simh_gw_p23_d2_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=desktop-2&pf_rd_r=13ZBY8WJJSXCJKY8GZKM&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=577048407&pf_rd_i=desktop)[link](/L)(/L)A végeredmény hasonló lesz ahhoz amit Black kolléga ajánlott a Nillkin üveggel és az I3C tokkal.
Azt hiszem ez a legjobb es legolcsóbb 5-6000Ft megoldás.
Nem vastagit,nem csúszik,keretet védi,üveg védi az elő lapot,a hátulját is védi(az alma jelet látni hátul,mert nem mind1 mit csapsz elő egy Nokiát (L:http://youtu.be/vc9bMY6lGw0)[link](/L) 1:58-tól.(/L)[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
-
felsál
tag
Sziasztok! Iphone 6-t tegnap elloptak. Mit kell csinaljak? Toroltem a telot a Find my iphone progin belul.
De hogy kell imei alpjan letiltani?Várom mielobbi valaszotokat!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
nem tudod imei alapján letiltani, azt csak a szolgáltató teheti meg, hogy kitiltja a hálózatából (rendőrségi jegyzőkönyv kell hozzá).
gondolom, a telefonon tárolt adatokat törölted távolról, követni tudod még - ha nem kapcsolják ki, kap netet...stb. -, mást nem nagyon tehetsz fizikailag, a szükséges adatok hiányában aktiválni és más fiókkal használni nem tudják majd.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mrkorooo
aktív tag
Hogy lehet olyan screenshotot csinálni amin rajta van a full akku használata?
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
SonyNex7
senior tag
Spigen ami rossz de csak akkor ha kell rá teljes keretes fólia.
Kedves spigen nem írja a toknál hogy nem megy rá a teljes keretes fólia.
Ha a spigen fóliát megnézed ott mar ír kb 8 fajta amit nem lehet használni együtt a fóliával.
Nyilván ez utólag derült ki.(nyilván ez minden fóliára igaz mert ahogy eddig kiderült egyforma a legtöbb)
(nekem meló miatt kell a fólia,más nagyobb gond nincs vele ,eladó megegyezés szerint)[ Szerkesztve ]
-
bylow
senior tag
Nekem ami biztosítás van az lopasra is van. De erőszakos cselekmény következtében él csak. Betörés , rablás stb. Rendőrségi jegyző könyv. És 72oran belül jelenteni kell. De ezek mellett van még sok kobúvó a biztosítónak. Érdemes át olvasni ezeket a részeket akinek van!
SonyNex7:
Akkor Spigen kihúzva.[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
tylerddd
veterán
válasz spawn21 #3532 üzenetére
Nálam is egy 0.3mm-es Ozaki O!Coat Solid (6k) van fent egy ebay-es full előlapos üveggel (1,6k), nagyon bejön. Próbálkoztam nem keretessel, de nálam is volt pár tizedmilliméter légrés és összességében szerintem tré, ahogy kinéz azokkal a készülék, olyan bóvli hangulata lesz tőle a telefonnak. Jelenleg ilyen az enyém.
-
szőröscica
addikt
válasz tylerddd #3533 üzenetére
Én is ezeket a 0.3-as Ozakikat néztem, meg még van egy-két Laut tok, ami nagyon tetszik, pl ez: link
Szerintem az lesz a vége, hogy bemegyek az istyleba az autós tartómmal együtt, és belepróbálom a tokot. Ha belefér, megveszem ezt, ha nem, akkor marad az Ozaki vagy valamelyik vékonyabb Laut.
-
madgie
titán
válasz szőröscica #3534 üzenetére
A 0.3-as vékony kis TPU tokokról jut eszembe: eszméletlen, mekkora minőségi szórás van az olcsó párszázas ebay/ali 0.3 millis tokoknál. Nekem is van most két darab, látszólag ugyanaz, gyakorlatilag meg az egyik sorjás és szorul, a másik meg tökéletesen passzol és szépen meg van csinálva.
Ezeknél szerintem úgyvan, hogy lerendelsz egy fél tucattal és jó esetben két darab jó lesz
-
tylerddd
veterán
válasz szőröscica #3534 üzenetére
Ha jól emlékszem a gyári szilikont is nézted, h belefér-e a tartódba. Megmértem, 1mm híján 1cm vastag a tok.
@ madgie Én vettem anno i5s-re valami 1500 forintosat MM-ban és akkor jöttem rá, h miért az árkülönbség. Kis lelógó műanyag szálak, darabok, oldalaknál néhol eláll stb. Biztosan ki lehet fogni olcsón, jót, de nekem ez zsákbamacska. Inkább egyszeri biztos 6k, mint hogy bevásároljak csomó gány minőségűt, amiket dobhatok ki.
[ Szerkesztve ]
-
Szobby.G
csendes újonc
Sziasztok!
A naptarba letrehoztam egy esemenyt es szeretnek kontaktokat meghivni. Nah mar most a kontaktokon belul szinte egyet se tudok kijelolni. Tudtok errolvalamit? Esetleg milyen beallitast keressek vagy hasonlok... -
Lefty
addikt
Vodanal amugy van lehetoseg valamilyen biztositasra a telefon melle?
-
zsoli0510
újonc
Sziasztok.Segítsetek
Újratettem a Pcn a rendszert. Feltettem az itunest és gondoltam csinálok egy bizt mentést. De csak 590 mb lett. Ha rámegyek hogy bizt mentés gépre akkor csinál mindenről beleértve az alkalmazásokról is? Vagy ezt külön be kell állítani? Köszi a válaszokat előre is. -
törölt tag
Tok témához:
1. Ebből van több is, nem jött be sajnos. kép1 kép2 kép3
Puha, nagyon könnyen lejön a telefonról, illetve időves sárgul az anyaga kissé.2. Ez vékonyabb is, keményebb, szorosabb, jobban kezelhetőek a gombok is. Rápattintom, nem nyeklik-nyaklik ha kézbeveszem, nem takarja a csatlakozókat, stabilan ül rajta, mintha egy lenne a telefonnal. Másik előnye, hogy matt, nem marad ujjlenyomatos. Nekem jobban bevált.
kép1 kép2 kép3Most rendeltem ezt. Nyilván gagyi, de kíváncsi vagyok, mert küllemre bejön.
Meg ezt az üveget. Nem vagyok nagy híve, de ilyenem se volt még, majd írok ha megvan.[ Szerkesztve ]
-
mrkorooo
aktív tag
válasz #27813376 #3543 üzenetére
Az ilyen tokok mi ellen vedenek? Mert se a kamera lencset, se a kijelzot, se a keretet nem vedi..
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
törölt tag
válasz mrkorooo #3544 üzenetére
Mondjuk ha berakom a zsebembe napi 30x, vagy lerakom az asztalra, netán becsúsztatom az autós tartóba, akkor a keret jó eséllyel nem kopik. A kijelzőt minek védje, ott a fólia. Pont felér addig a tok széle. Sose tennék rá olyan tokot amitől minimum egy harckocsinak néz ki a telefon. A kameralencse meg nem az a fajta, hogy karcolódjon. Ja igen, nem rakom le betonra, salakos pályára, maximum asztalra. Meg kulcs mellé se a zsebembe. Persze a felhasználói szokások némiképp eltérhetnek az enyémtől, de az sose lesz az én gondom.
-
mrkorooo
aktív tag
Esetleg valaki tudna sugni valami jo progit amiben meg lehet nezni az aku hasznalatot?
34534534 fele van...[ Szerkesztve ]
-
bylow
senior tag
Újra indítottam a rendszerem, beállítottam új készüléknek, és adatok át mentése Android készülékről...
Meg is csinálta frankón, de pl a telefonkönyben lévő csoportjaim nem jöttek át, pedig a Gmail fiókomis hozzá van adva, és abban is el van mentve...
Gondolom akkor ezt már nem is fogja le frissíteni... Vagy el játszom magam egyessével, vagyByLow #
-
SonyNex7
senior tag
válasz #27813376 #3543 üzenetére
Úgy néz ki akkor hogy átlátszó szilikon tokot nem érdemes venni semmilyen márkaból mert mindegyik besárgul.
Enyhe szürke vagy füst színű jó csak.
Van Nillkinnek is,de tetszik a Rock is [link]. Ultra thin tpu grey színben. Lehet beszerzek majd egy ilyet.
Holnap meg lesz a Rock pure series kíváncsi leszek az milyen.
Az a spigen pedig nem sokat véd annyira vékony,max tényleg csak karcok ellen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Hálózati / IP kamera
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest