- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
én meg sem néztem a cpu gyártóját, jobb nem tudni, javaslom mindenkinek
-
Signum04
tag
Sziasztok,
egyre közelebb állok egy 6s vásárlásához.
Érdeklődnék, hogy hol éri meg megvenni? Lehet e számítani bármilyen karácsonyi akcióra az elmúlt évek tapasztalata alapján? Még annyi, hogy mindenképpen szeretnék biztosítást is kötni rá, gondolom ez egy kicsit redukálja a boltok listáját
Köszi szépen
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kajmika0510 #3252 üzenetére
Igen.
-
legenda
válasz Signum04 #3255 üzenetére
szia,
a biztosítás meghatározott apr (például istyle) vagy szolgáltató (a telekom és a vodafone biztos, a telenor passz, nem találok rá infót) esetén jellemző, így valóban jól leszűkült a kör.
az új típusokra nem jellemző akciózás, apr esetén pláne nem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Szobby.G
csendes újonc
-
tylerddd
veterán
válasz Szobby.G #3265 üzenetére
Épp írtam kicsivel korábban erről, az enyém TechGear márkájú és hasonlóan a szélein nem tapadt meg, igaz nálam ennél sokkal keskenyebb a bubis csík, de zavaró vizuálisan.
Szintén védelem téma: utóbbi napokban az Apple szilikon tok volt a telón, ráment a nem keretes üvegre. Baromi jó a tapintása, mérete sem gáz, szerintem leejtéskor is tompítana az ütésen, DE: úgy kell beletuszkolni a zsebekbe, mert ez a szilikon matt és egyszerűen nem csúszik. Ez fogáskor jó, de amikor el akarom rakni szörnyen zavaró. Ha valaki ilyet akarna venni, akkor ezt tartsa szem előtt.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Laca1212
őstag
válasz B-L-A-C-K #3229 üzenetére
"Az üvegfólia alá nem megy be, csak a széléhez, ezt meg könnyű orvosolni...1-2 hetente leveszem, végig megyek rajta szöszleszedővel"
Na ez az a kompromisszum ami számomra vállalhatatlan. 1-2 hetente leszedni, leszöszölni? Nemááár... De biztos én vagyok béna...hogy nem sikerülne olyan gyakran felrakni tökéletesen az üvegfóliát.
-
Gnar
csendes tag
Olvasgattam a tokokról és fóliákról , de most egy ténymegállapítást szeretnék kérni hogy milyen fóliát/üveget és/vagy milyen tokot vegyek friss i6s-re? kacérkodok egy apple bőr tokkal is , de tényleg huzos egy tok árához képest , nem mintha 250k telefon vettem akkor egy 15k tokért hisztizek , csak hát elvek. ha tudnátok segíteni azt megköszönném
-
Szobby.G
csendes újonc
-
Viszlát
addikt
Egyebkent mi ez az uveg para? Elkepzelheto, hogy a 6S-nek gyengebb az uvege mint az 5S-e volt? Csak mert azt ket evig hasznaltam mindenfele tok meg folia nelkul es az uvegen nem keletkezett serules, csak olyan hajszalkarcok amiket kizarolag feny fele forditva lehetett latni, de ki a rak nezegeti ugy a telefonjat?
Nekem pl kifejezetten tetszik, hogy latvanyosan kevesbe gyujti az ujjlenyomatokat mint az 5S.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Viszlát #3281 üzenetére
Elvileg jobb, viszont láttam 2 napos karcos 6S-t is, és ha most azt mérlegelem hogy egy fólián nézem a karcot amit letudok cserélni egyből, vagy a kijelzőn ami elég költséges, akkor inkább az fóliás megoldást választom. Plusz ha leejtem nagyobb eséllyel törik be az elsőnek mint a kijelző, így szintén nem kell nagy összegeket kifizetnem, illetve a garanciát sem bukom (biztosításom nincs).
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Rendeltem ma egy fehér 64gb-os modellt, jövő hét közepe felé tudom átvenni, ha minden jól megy. Addig szeretnék érdeklődni. Az iOS-t elég jól ismerem, lassan három éve iPadezek, inkább kiegészítőkkel kapcsolatban érdeklődnék:
-kijelzővédő fólia: mennyire sérülékeny nélküle a kijelző? Van olyan fólia, ami valóban jól véd mondjuk leejtéskor, de szinte észrevehetetlen a telefonon (nem megy a szélei alá szösz, nem ront a kijelző láthatóságán és tapintásra is közel van az üveghez?)?
-tok: ezen még gondolkodom, lehet, hogy egy belecsúsztatós bőrtokot veszek, amiből a hátulján lógó kis "pöcökkel" tudom kihúzni a telefont - alapvetően nem kedvelem, ha egy prémium anyaghasználatú terméket elfedek egy műanyag vagy szilikon cuccal
-autós töltő: eddig csak microusb-s eszközeim voltak, a töltőm is olyan. Mit javasoltok? Microusb-lightning átalakítót, egy fix lightningos töltőt vagy egy olyat, amire usb kábel dugható, és én döntöm el, hogy lightning vagy musb végűt dugok bele? Van valakinek bevált márkája?Autós tartóból biztosan Broditot veszek, ez nem kérdés.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szőröscica #3285 üzenetére
Fóliáról tokról elég sokat van szó, szóval keress rá, ezt a kört most kihagyom...
Autós töltő az általad említett mind2 megoldás jó, nekünk USB-s van, amibe mint írtad olyan kábelt raksz amit akarsz, teljesen jól működik.
-
-
Astery
senior tag
válasz szőröscica #3287 üzenetére
Légy férfi és ne hagyd magad befolyásolni - vagy ha hagyod akkor a feketétől sem leszel macsóbb
-
mrkorooo
aktív tag
Urak!
Van értelme kibontani a töltött vagy pöröghet a iPad Air 2 töltővel? Nem lesz baja? Vagy lassabban tölt illetve gyorsabban?Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
szőröscica
addikt
Figyelj, 2 és fél éven át egy liláskék HTC 8X-et használtam, majd pénteken vettem át a piros Lenovo X2-t, amit ma vittem vissza a boltba a siralmas GPS teljesítménye miatt. Felhúztam magam, és megrendeltem az iPhone-t, remélve hogy 2-3 évig hű társam lesz.
Szóval engem aztán nagyon nem izgat, hogy ki milyen színt tart férfiasnak. Csupán kíváncsiságból kérdeztem.
-
legenda
szia,
nem annyira csajos a fehér, a rozé inkább az.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
Ha engem kérdezel nekem csajos (amúgy még határeset), viszont úgy vegyél telefont hogy neked tetsszen, elvégre te fogod használni nem pedig más. Azt már viszont nem tudom hova tenni ha egy férfi Rose Gold-ba vesz...
-
tylerddd
veterán
Habár nekem szürke van és nem is vennék más színben, szerintem nem csajos a fehér, tök jól néz ki az ezüst hátlap. Az aranyat egészen addig tartottam femininnek, amíg nem láttam élőben, teljesen diszkrét, nem kirívó. A rozéhoz viszont tényleg bevállalósnak kell lenni, azt abszolút női színnek tartom.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bylow
senior tag
Úgy alakult, hogy egy darabig még zaklatni foglak benneteket, mert 6S tulaj lettem én is
Ám mivel 1. IOS rendszerű készülékem, ezért sok kérdésem lesz még biztos. (androidról váltottam)
2nap nyomkodás után, úgy tudnám fogalmazni: "Ez egy letisztult rendszer", nincs túlcsicsázva, (nem is kell, nem hátránynak mondom) . Sok furi dologvan így "droid"után, és hirtelen sok hiányérzetem is, bár ezeket még lehet csak nem találom a beállításokban, és lehet később rá jövök hol lehet bekapcsolni.
1. kérdés:
Mp3 zenéimet a notimról hogyan tudom gyorsan/egyszerűen a telcsire varázsolni? (talán iTunes -ban kell)
2.: Galaxy S4-ről pár fotóra és videóra is szükségem lenne, ezeket mi módon tudom álmásolni? NFC, Wifi Direct, vagy valami app -el megoldható?
3.: Fotó és videó készítésnél nem találom hol lehet kép mérete felbontást, 16:9 v. 4:3 arányt állítani, ill. videó minőség. ( kamera módba össze vissza nyomkodtam már mindent, de nem találomFentebbi fóliás témát olvastam! :
Én is azonnal rakattam rá üveg fóliát, (márkát nem tudom) és nekem is körben marad 1 "káva, légréteg",
ami ugye a kerekített forma miatt van. Plusz 1 olcsó terep mintás szilikon tokot, így azonnal, aminek a fogása szerintem az 5S-ére hasonlíthat, mert az élei kicsit ferdén vannak vágva. (később lehet teszek fel képet)Tok: Igazábol nekem is a már említett Mujjo tetszene, de az ára (na majd látjuk, még nézelődöm)
Üveg fólián én is gondolkoztam, egyáltalán kell e a szuper erős üvegre de gondolom előbb utóbb úgy is lennének hajszál karcok rajta mert óhatatlan nálam is hogy néha pénz, kulcs mellé teszem a zsebembe...
ByLow #
-
törölt tag
Helló. Na vettem egyet én is, a hatost meg asszonykának adtam, mert bedöglött a Nexusa.
Igazából alig veszek észre változást, talán az ujjnyomatérzékelő gyorsabb. A jobbklikket nem használom, a kamerát meg még nem teszteltem. Sebesség? A hatos is gyors volt nekem -
NavySeal
senior tag
Lehet már volt...
Ha szolgáltató függő a készülék az iOS frissítések itt is késve érkeznek?Több valamit, kevesebb semmit!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Napelem
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.