Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Ezek azért durvább tünetek, szerintem is vidd szervizbe. Egyébként nekem a gyári visszaállítás sem segített, pedig kétszer is reseteltem.
Most 2 napig "tünetmentes" volt, erre ma este hallgatom rajta a zenét, megnyitottam egy appot, aztán belementem zenelejátszóba hogy váltsak zenét erre lefagyott. Zene elhallgatott, nem reagált megint semmire a program. Aztán appkezelőben bezártam, újra megnyitottam és ugyanúgy az a képernyő volt, mielőtt bezártam, szóval be sem zárta.. de még mindig semmi reakció. Másodszorra sem, megint csak többszöri próbálkozásra javult meg. Sőt utána a képernyőt sem tudtam lezárni. aztán pár másodpercre rá megjavult, azóta viszont megint semmi baja, tökéletesen működik. És most mondta egyik ismerősöm, neki 11.1.2 van, fent, igaz az SE, de neki is totál megőrült a telefonja, fura dolgokat csinál. Szóval kezdem azt hinni, hogy az iOS a ludas.
Az a baj, hogy félek szervizbe adni mert annyira szart hall manapság az ember, nem szívesen adnám le napokig, aztán ki tudja mit kapok vissza, milyen állapotban...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest