- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnsy24
csendes tag
-
kicsisean
tag
Én már nagyon türelmetlen vagyok (((((
-
s.Oliv3r
senior tag
Mindenki meg van elegedve a 8.1.1el vagy csak en tartom egy rakas kutyaszarnak?
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
veterán
válasz s.Oliv3r #1256 üzenetére
Én elégedett vagyok vele. Nem merül gyorsan a teló, nem késik az e-mail értesítő hang, és "csak" kb. 0.8-1 mp-cel csörög tovább, ha hívnak és felveszem. Nem akadozik, és fagyás, újraindulás sem volt, illetve az 5 GHz-es wifi is atomstabil Asus 802.11ac-s routerrel. (5s)
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz szabogabor10 #1259 üzenetére
igen, 5s-re eltalálták, de a 6 tulajok eléggé panaszkodnak külföldön, hogy egy szar, nekem a 6-omnál akku idő is romlott, meg az iránytű is bugos.
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz spawn21 #1257 üzenetére
Érdekes, általában a régi hardverekre az újabb és újabb frissítések mindig lassabbak szoktak lenni, nálam az i4s-en is és az ipad 2-n is az a tapasztalatom, hogy valamennyivel gyorsabb a 8.1.1, mint az előző volt. Igaz, mindkét cuccot alig használom már, bőven nem napi szinten, így lehet, hogy csak elnéztem.
-
spawn21
veterán
Nekem csak annyi gondom van mint pl. Safari egy rakat kula. Megnyitott vieókból sokszor nem lehet kilépni. Ezen az oldalon csak nálam tünnek el a megvett csengőhangok. De bezzeg a pénzt nem kapom vissza. Ipadon (Air) böngésző befagy, youtube,mctube használhatatlan. Facebook app sokszor csak egy fekete képet ad.
Ezért adom vagy cserélem el mindet.
s24U+15p
-
veterán
-
spawn21
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
Chrome foreva
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
erdoke
titán
válasz FIREBLADE78 #1271 üzenetére
Én az iCabre álltam át, előtte a Mercuryt használtam. Google termékeket leginkább kerülöm...
A legjobb aláírás a héten
-
rayoliviero
veterán
Találtam egy jó Cydiás tweaket, akit érdekel. Virtual Home a neve.
Home gomb érintésre és az ujjunkat rajta tartva elalszik a teló. Egy darab érintésre visszalép a főképernyőre. Van gyors felébresztés is, home gombon tartjuk az ujjunkat.
-
SkyFall
csendes tag
Sziasztok!
Születésnapomra szeretném meglepni magam egy 6-os iphone-nal.
Milyen tokot érdemes venni hozzá?
Nem nagyon szeretném bezárni, mert szép telefon, viszont nagyon szoktam védeni a telefonjaimat, a mostanin is van szilikon tok plusz beleteszem még egy másik tokba is ami teljesen védi.
Erre is érdemes szilikon tokot venni, nem dörzsöli ki sehol, vagy valami ilyesmi? Vagy elég csak egy pihe-puha belsejű sima tok is? Az Ozaki tokok jók szoktak lenni?
Még egy dologra lennék kíváncsi. Olvastam, hogy sokan akik már rég megrendelték még mindig nem kapták meg a telefont. Én szeretném a karácsonyi szabimat a teló nyomkodásával tölteni, akkor már érdemes lenne most megrendelni, vagy várhatok még egy kicsit (hátha lesz valami akció, bár nem remélem). A T-mobile-tól rendelném.
Előre is nagyon köszi a válaszokat!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz SkyFall #1276 üzenetére
Nem lesz itt akció,vis a független készülékeknél,mivel ugye hiány van állítólag. Tesóm 5s-én sima szilikon van és semmi baja,szerintem olyat veszek majd én is,mert hiába van elöl hátul fólia,rohadtul csúszik. Részegen biztosan elejteném.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
SkyFall
csendes tag
Köszi a segítséget!
-
kicsisean
tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de ha a Telekom kiszállítja a telót, akkor küldenek ahhoz nano simet is? Vagy be kell menni üzletbe?
-
Gadgetfan_
senior tag
-
rayoliviero
veterán
válasz Gadgetfan_ #1282 üzenetére
Én meglévő előfizetéshez vettem, de küldtek nano SIM kártyát, meg is lepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Gadgetfan_ #1282 üzenetére
Nem biztos, kb 1 hónapja rendeltem a T-nél nanosimes telefont és simán microsim volt hozzárakva, úgy kellett cseréltetni (legalább ingyen).
-
milan0422
csendes tag
válasz rayoliviero #1275 üzenetére
Itt van még pár hasznosabb tweak:
-stepper 2
-upnext
-cleverpin
-noslowanimations
-virtual home
-ringer& tones
-upscale
-ifile
-safari download manager
-weatherboard
-biolockdown"a rolling stone gathers no moss"
-
veterán
válasz rayoliviero #1283 üzenetére
Én kártyafüggetlenül vettem, bementem a vodafone boltba és a csaj ingyen kivágta a micro simet nanora...
-
SkyFall
csendes tag
válasz kicsisean #1280 üzenetére
Ez hol van kiírva a honlapjukon?
Az oldaluk most azt írja, hogy 1-2 nap a kiszállítás, és hogy át is vehetném 11 üzletben személyesen. Akkor ezek az infók csak így általánosan vannak kiírva, mert kell kiírni valamit?
Gondolom attól is függ, hogy hány GB-os. Én csak 16-at tróervezek venni, a mostani telóm is annyi és bőven elférek rajta.
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok ma fog érkezni hozzám egy i6, a kérdésem az lenne hogy mik az első benyomásotok a telefonról ?
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
veterán
Kérdés: Az I6-hoz szeretnék a kocsiba egy kábelt, mert usb-s szívartöltöm van. Az 5s és a 6 telefonba menőrésze ugyan az? Azért kérdem, mert lighting kábelt lehet kapni egy ezresért is, de ha úgy írom be I6 töltő kábel akkor 5-6 ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest