- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cantu99
csendes tag
Egy nagyon off topic kérdés az Árkádban kell átvennem az i6-ot van ott olyan üzlet ahol felteszik nekem a fóliát?
-
cantu99
csendes tag
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Tegnap jött meg a 2. i6om (az elsőnek jött fel a ragasztása a képernyő szélén). A problémám az lenne, hogy iszonyat lassú a wifi a telón kb. ma délutántól itthon. Egyenlőre csak itthon tudtam kipróbálni, de napközben tökéletesen működött ezzel, ill. másik wifi-vel is. Mi lehet a gond? 8.1.2
-
Pipikék
tag
Talalkoztatok olyan hibaval pl 100% aksi kijelzés ujraninditom akkor meg 97 %? De nem mindig van ez igy csak néha csinalja.
-
malphitee
senior tag
Sziasztok telefon rokonok . Egy olyan problémám lenne hogy a telefonnal készített képeket, mikor dlna programmal (imediashare) a full HD tv men meg szeretnem jeleníteni akkor nem a kép teljes egesze kerül ki a tv képernyőre hanem eléggé be van kicsinyített . A problémát nem értek mert elvileg a telefonnal fullhd bán lehet csakis fényképezni a tvm is az.. Hogy lehet megoldani hogy teljes méretben lássam az képet a tv-men?
-
dodoal9
csendes tag
Sziasztok.Szeretnék kérni segítséget.Vettem egy vodás függő i6-ot.Nem akar csatlakozni wifi-re.Mi lehet a probléma?Előre is köszi.
-
dodoal9
csendes tag
Köszönöm megoldódott.A router-rel volt gond.A másnaposság hatása
-
-
veterán
-
_Csaba_
senior tag
válasz szabogabor10 #1824 üzenetére
De vezetél nélkül airplay-en szépen átlehet küldeni egy hd filmet a tv-re?
Nekem volt anno apple tv-m, de nem támogatta a macbook alu az airplay-t.. Ezért külső programmal próbálkoztam. De az nem volt tökéletes, volt hogy hang nem volt, volt hogy a képarány nem volt a megfelelő. -
erdoke
titán
Nekem egy WD TV-m is van (médialejátszó), és az ahhoz való alkalmazással is teljes képernyősek a képek, videók, de még a TeCső is.
Lehet, hogy van jól működő szoftveres megoldás direktben is DLNA-s tévére, de az biztos, hogy nem tükrözni kell a telefon képét, mert akkor értelemszerűen nem lesz teljes képernyős. Kivéve talán a 6 Plust Full HD tévére tükrözve, de abban se vagyok biztos.A legjobb aláírás a héten
-
Punisher15
tag
Sziasztok
[link]itt néztem a telefon h innen veszem meg.Ha jól néztem 2év garit adnak alapból csak nem tudom hogyan.És "kicsi" pénzért lehet rá még 2-őt.Szerintetek itt vegyem meg vagy appstoreba?
Origin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
P00By
nagyúr
Fel kellet raknom új itunes-t, erre letörölte a régi telefonról készült mentéseimet
-
nokia6500s
csendes tag
Sziasztok!
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik Magyarországon hivatalos boltban vásároltak iPhone 5s-t vagy 6-ot. Én úgy tudtam, hogy a Magyarországon vásárolt készülékekre (Istyle,Icentre,Apple.hu,stb) újraindul a garancia (újra 1 év), ha valami okból meghibásodik a készülék és fődarab cserére szorul. Tegnap bementem az Icentre-be megkérdeztem, hogy a náluk vásárolt készülékekre újraindul e a gari, és azt a választ kaptam, hogy: "Már nem indul újra a garancia a csere után, mivel sokan visszaéltek ezzel." Így kb. ugyanannyit érne a hivatalos Magyar viszonteladónál vásárolt telefon, mint amit külföldről hoznak be, ugyanis tudomásom szerint a külföldön vásárolt telefonokra, ugyanis -tudtommal- azokra 90 nap garanciát vállal hivatalosan az Apple. Nektek mi a tapasztalatotok? iStyle-nál is ez a helyzet?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Tibee86
nagyúr
válasz nokia6500s #1838 üzenetére
Szeptemberben cserélték az 5S-t az iStyle-ba, újraindult a garancia.
Valaki majd biztos belinkeli, de tudtommal jogszabály, persze szóban azt hazudnak, amit csak akarnak. Ilyenkor célszerű megkérni emberünket, hogy akkor ezt a szöveget írásba is vállalja.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Mindig kavar van ezzel kapcsolatban, már én se tudom mi az igaz és mi nem. Ha újraindulósat akarsz vegyél szolgáltatósat, annál eddig is, és most is újraindul....
-
spawn21
veterán
Ezért kell szolgáltatótól venni, ahogy előttem is írtak. Ott mindíg újraindul.
s24U+15p
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #1842 üzenetére
Közbe kitudakoltam hogy akármilyen apple boltba viszel leadni szolgáltatós telefont, vinni kell a szolgáltatós garit, és le kell pecsételtetni azt is mikor átveszed az új telefont, és akkor a szolgáltatónál az 1 év újra indul...Ha ezt nem csinálod meg marad a 3 hónap apple gari, de ugye hallani olyat is aki 1 év apple garit kaptak...
[ Szerkesztve ]
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Valakinek 5let arra, hogy mitől lehet az, hogy egyszer jól megy a wi-fi és szupergyors máskor meg rohadt lassú? Ugyanarról a routerről használom (itthon). Nagyon idegesítő így. Köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
MÁS:
Srácok!
Nálatok nincs jelen a hívás fogadási bug?
Gondolom ismeritek, csöng a telefon, jön a bejövő hívás, elhúzzuk a csúszkát, és kb. 2-3 mp-ig még tovább csöng ...
Nálam, és minden ismerősömnél jelen van ez, viszont a másik - iphone általános- topicban egyesek szerint ez nincs jelen a 8.1.2-es szoftvernél, már kijavították.Nálatok mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest