- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz Parallaxis #448 üzenetére
Szóval ha ios felhasználó linkel videót nincs ellenvetés, de ha droid felhasználó linkel, annak nincs értelme
Csupán azért linkeltem, mert így korrekt az összehasonlítás. iOS= iPhone, iPad, iTouch ; Android = Nexus
Amúgy igen, érdekes hogy Google+ nem frissít. Függetlenül hogy kilépek. Facebook akkor frissül, ha kilépek. Ha home gombbal memóriában tartok, akkor visszalépve ugyanonnan folytatódik, csupán kiírja hogy vannak új posztok.
-
Parallaxis
addikt
válasz bagkri01 #449 üzenetére
a nexus gyorsabb.....pedig a nexus 5-nek több pixelt kell megmozgatnia
Az iPhone 6 plus pont ugyanolyan sebességű a tesztek alapján, mint a sima, pedig annak ugyanannyi pixelt kell megmozgatnia, mint a Nexusnak (illetve, többet, mert iOS-en nincs ostoba virtuális gombsor alul).
Az, hogy egy alkalmazást ugyanolyan gyorsan nyit meg (főleg, úgy, hogy a droidos alkalmazások itt picit csalnak, ahogy fentebb már leírtam), nem jelent semmit.
A probléma ott fog komolyabban előjönni, mikor egyre több metálos játék lesz iOS-re, amiket egyáltalán nem fognak Androidra portolni, vagy ha igen, akkor csak gyengébb minőségben.
Felhasználói alkalmazásoknál most elég nagy a szórás, sok megvan mindkét platformon, de ezek zöme iOS-en komplexebb, nagyobb tudású, vagy csak gyorsabb.
Ami vicces, hogy a Google appjai is jobban működnek iOS-en, pl. az iPadre rendre jóval hamarabb megkapom a leveleimet a GMail kliensben, mint a mellette fekvő Note 3-ra.Hardveres tudásban meg egyáltalán nem ellenfél a Nexus 5, majd a Nexus 6 a S805-el már felzárkózik, de mivel Androidon nincs olyan, hogy adott készülékre optimalizálás, így mindig is hátrányban lesz, ha komolyabb alkalmazásokat kell futtatni.
Majd mit lépnek a nexus 6-ra azt nem tudom
Hát a jelenlegi Nexus tulajok is csak hörögni tudnak rá... nem tudom ki volt az a marha aki kitalálta, hogy egy ekkora tepsit adjanak ki referenciakészüléknek... már, ha igazak a hírek...
-
Parallaxis
addikt
Félreértettél, én globálisan értettem, hogy nincs értelme az ilyen tesztnek, függetlenül, hogy ki linkeli.
A másik kedvenc idióta tesztem meg a bootolási sebesség összevetése.. két teljesen eltérő rendszernél..
Amúgy igen, érdekes hogy Google+ nem frissít. Függetlenül hogy kilépek. Facebook akkor frissül, ha kilépek.
A lényegi különbség, hogy pl. a Facebook app betöltéskor Androidon rögtön megmutatja a cache-ben lévő tartalommal az UI-t, iOS-en, meg addig fehér az ablak, amíg le nem tölti a friss adatokat. De ez egyébként szinte minden ilyen appra igaz.
-
Neck
veterán
Szerintem nem túl jó az üzleti terved, mivel mindig az új iPhone-on lehet a legnagyobbat bukni, miután elmúlt a hype, mivel az a legdrágább induláskor. Százalékosan is, meg értékben is. Az is igaz, hogy miután zuhant egy nagyot, már csak lassan veszít az értékéből, így egy viszonylag drága telefon 3 évesen is "drága" marad, viszont ahhoz képest, ami az új ára volt, óriási a különbség. Egy olcsóbb, 120 ezres telefon egy év múlva is ér 80 - at, míg tuti, hogy egy 1 éves iPhone 6 nem 40 ezerrel lesz olcsóbb...
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Gicz
addikt
Az iphone 1 alkalomal veszít az értékéből, akkor amikor megjelenik az új.
Ha eddig nem figyelted, akkor most ird föl menniy lesz a nyitóára az iphone 6 nak az apple.hu-n, forintra annyi lesz 1 év múlva a kövi generáció megjelenése előtt 1 nappal. Amikor megjelenik a kövi, akkor esik 20-30 ezret és ennyi. Az s3 nyitott 180 ezer körül, 1-2 hónap múlva 140 volt, azán fél év múlva 120, aztán 1 év ulva már 90-ért is megkaptad újan....
-
GSPLR
senior tag
válasz Paarthurnax #450 üzenetére
Persze,csak nem ugyanazok a feltètelek mellett amiket írtam. De lènyegtelen mivel 13 rugó csak egy előfizetèsèrt...a lehetősègek országa. Ez itt nem az átlag,abból kène kiindulni mivel ez kint alapnak számít,ezèrt sem státusz szimbólum,csak egy a sok telefon közül. Persze nem várom hogy megèrtsd mit írtam.
Huawei
-
MODERÁTOR
Komolyan besírok rajtatok... Megy a farok méricskélés, hogy melyik atomgyors készülék, mennyi idő alatt nyit meg és tölt vissza memóriaból 20 appot, és pár tized mp/mp a differencia.
Mindkettő elég gyors ahhoz hogy a mindennapokban használjátok. Menjen már ki mindenki a szabadba, aztán sétáljon egy nagyot.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
407
tag
Semmiféle üzleti tervem nincs.Csupán szeretnék már egy viszonylag értéktartó telefont.Csiri biri android nálam lezárva.Tőlem meg is szünhet létezni.Besokaltam elég volt.Pénteken vehetem át az I6 ot,remélem egy jobb mobilos korszak kezdődik az életemben,habár melléteszem nehezen döntöttem,hogy vàltok.
-
törölt tag
Vastag bőr van azért az Apple képén, hogy 2014-ben egy 2magos, 5 coltol kisebb kijelzőméretű telefonért ~220-300-at kérnek.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
-
Csapoati
nagyúr
Az Alphánál szerintem más a helyzet, ott már a pszichológia is bejátszhat. Ugye azt az i6 közvetlen ellenfelének szánták. Na most ha lényegesen olcsóbb, akkor sok ember fejében ott lehet az, hogy "á, ez olcsóbb, akkor biztos szarabb is" (Levi's hatás). De aztán lehet, hogy szimplán nagyobb profithányadot akart vele a Samsung.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ToniSoprano
addikt
A másik nem tudom ki terjesztette el azt, a hülyeséget hogy egy 3 éves használt tökéletes állapotban lévő Iphone 4S 100 ezer Ft-ért eladható, nézzétek már meg az árakat kicsit: [link]
Itt egy 2 éves teló képek alapján kifogástalan állapotban lévő 4S, amit 60 ezerért árulnak és ebből még alkudni szoktak a vevők általában: [link] Számoljunk csak menyit is vesztett a csávó két év alatt?
De valószínűleg ennyiért sem fog elmenni, mert már 50-55 körül is árulnak 4S-t ugyanitt, erre példa, hogy a 64GB-os 4S augusztus 23-a óta Budapesten hirdetnek, most már 65 ezerért és nem kapkodnak utána:[link]Parallaxis:
Azért itt jellemzően gyorsabb a full HD-s nexus 5 az Iphone 6-nál, de az lenne a normális, ha FullHD-t Full HD-val hasonlítanának össze pl. Iphone 6 plussal. [link]A rokon 2 napig biztos nem tudott telefonálni a telefonnal, nem tudom azóta jó-e a telója majd megkérdezem. Itt a szuper javítás: [link] És a szuper IOS 8 [link], de lehet majd jön a 8.1 és megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz ToniSoprano #473 üzenetére
Az ios 8 eddig egy határ fos. Olyan hibákat hagytak benne amik elfogadhatatlanok, ezek nem kis bugok... Arra vagyok kíváncsi, hogy 8.1-ben képesek lesznek e mindent javítani.
-
Robertoq
őstag
válasz mondomén #474 üzenetére
Újabb iOS8 bénaság:
Vigyázz, az iOS 8 törli minden fájlodat!
Direkt csinálják bele ezeket -
őstag
Igazad van. Újonnan ennyi: [link]
-
szetib
tag
Igen, így van.
Azt azért vedd már hozzá a képletedhez, hogy ez egy olyan "előny" az apple-nek, és hátrány az összes más gyártónak, aminek semmi, de semmi köze a funkciókhoz, tudáshoz, felhasználói élményhez, innovációhoz. Ha lenne más gyártó, aki IOS-sel dobhat piacra telefont, igen hamar változna az ár egy éven belül... Pont mint egy droidnál. -
Gicz
addikt
Tegnap szó volt róla, hogy velünk menyire kicsesztek a szolgáltatók, pl a német árakhoz képest.
Németország: 50 eur havidíj, korlátlan perc, sms, és 1,5GB net. 0 euró a telefon - 2 év alatt ez 372.000Ft
Magyarország: 7 ezer havidíj korlátlan perc telekom irányban, 160 perc más irányba, korlátlan sms telekom irányba, 100 sms más irányba, 500MB net, és mellé kb 200.000 a telefon, ez 2 év alatt: 368.000Ftkicsit tényleg kevesebb a csomagunk mint a minden irányba korlátlan, de azért nem mondhatjuk azt, h 2-3x rosszabbul járunk. Ők a havídíjban fizetik a telefon árát is, ennyi a történet.
[ Szerkesztve ]
-
bagkri01
őstag
Ez teljes mértékben attól függ, hogy ki mennyit beszél, netezik, sms-ezik a telefonon. Akin nagyon sokat, az baromi sokat meg tud spórolni a kinti csomagon, mivel az 50 eurón felül semmi költsége nincs, a 4g meg 3g-re korlátozzák vissza, az meg na...mi csak örülhetnénk Magyarországon ha mindenhol lenne notmális 3G.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
legiaap
félisten
válasz mondomén #474 üzenetére
Vannak hibák igaz. Be is ismerték, de jött is rá frissítés és jön a 8.1 is. Azért azt se feledd el, hogy egyik rendszer sem tökéletes, csak az nem mindegy hogyan és milyen gyorsan reagálnak rá és javítják. Ebbe az apple a legjobb.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
bagkri01
őstag
Jogos Itt vidéken még korlátozás nélkül is elég sz@r a helyzet főleg a telenornál, a voda, t-mobile az rendben van.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
ToniSoprano
addikt
válasz Braddock #476 üzenetére
És azért tegyük hozzá, hogy amit linkeltél, az a 8 GB-os változat, amit meg nem is tudok értelmezni, sajnos.
Én egyébként már a 16GB-os változatokat sem tudom értelmezni, most ezt hogy lehet eladni pár év múlva.Meg van az a történtet, hogy Németországban 50 EUR havi előfizetésért elvihető az Iphone 6, gondolom az a 16 GB-os változat, amit én továbbra sem tudok értelmezni, úgyhogy szerintem inkább a 64GB-os változat árát kéne megadni.
Németország esete: Jójó tehát kifizet havi kb 16 ezer Ft-ot, és 380 ezer Ft-ot kifizet 24 nap alatt a szolgáltatónak, kap egy (szerintem erős kompromisszumokkal használható)16 GB-os 220 ezres telefont, és ingyenes a net, és a beszélgetés, de nem szabad elfelejteni hogy ez Németországon belül, és kap a mobilszolgáltató egy korrekt ügyfelet. Azért egy német csávó 2 év alatt azért jár külföldre ott a hívásokért, internetért, a külföldre történő hívásokért, SMS-ért már fizetni kell, valószínűleg ahogy itthon is, én sokat szívtam ezzel amikor a magán telefonom előfizetéses volt, maradt még keret de külföldre, külföldön nem tudtam használni. (Szóval én is sokat szívtam ezzel, mert külföldön él a nővérem. Tényleg egy kérdés a T-mobilon a mobil hálózaton korlátozták a skypot, ezeket, mert nem nagyon működnek már régóta, (korábban tök jól működött)? Azt tudom pl. hogy pl. Hollandiában ezeket a programok nem használhatók a mobilinternet a hálózaton.)
Itthon sajnos kicsi a piac, nem nagyon bővül, sok volt a lelépés, hamis személyis vásárlás stb. és nem olyan fizetőképes a kereslet, nem éri meg ilyet ajánlani. Van egy ismerősöm szolgáltatónál aki árazással foglalkozik, azt mondja itthon nagyon ráfizetés ez a buli sajnos.
Egyébként szerintem a 64GB-os Iphone 4S 65 ezerért, ha okés eléggé megéri szerintem jó telefon az, főleg ha IOS 6-tal lenne, az nekem sokkal jobban tetszett, egyszerű, letisztult volt, ami nekem bejön.
Tényleg az IOS-nél az ikonokat le lehet cserélni, valami egyszerűbb, letisztultabbra, mint ami az IOS 7-ten van?
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Hát az engem nem érdekel ki a leggyorsabb, meg az sem, hogy elismerték. Eddig nyugodtan lehetett frissíteni, nem kellett visszajelzésekre várni, hogy vajon mit szúrtak el. Akadtak bugok, de nem ilyen volumenűek. Én kénytelen voltam visszaváltani 7-re, mert használhatatlan volt a wifi. Vannak akik nem kapcsoltak elég gyorsan és ott ragadtak az új rendszeren, egy olyan rendszeren amin nem tudják használni a wifi-t. Most meg várhatnak a 8.1-re hó végéig (ki tudja abban javítják e). Aztán ez, hogy törölt minden adatot az iclod-ból... Most aztán végképp nem kell kiállni mellettük, elbaszták nagyon.
-
veterán
Mik a hibák az új ios-ben??
-
ToniSoprano
addikt
válasz bagkri01 #483 üzenetére
Ja fejlődik a T-mobile is vidéken, pl. Nógrád megyében, hatvantól 30 km-re lévő Mátra aljai 1500 fős faluban (Szurdokpüspöki) , eddig sima GSM-n lehetett netezni!!! Pár hónapja jött az Edge, ami teljes felüdülés.
Bár azért tegyük hozzá a korrektség valószínűleg, hogy a mostani tender alapján 800-as frekvenciák megnyitásával nekik gazdaságosabb lesz a falukban is széles sáv bővítés: [link]Ami a legnagyobb szívás, itthonról mobilról-mobilról telefonálnék Hollandiába, akkor 180 Ft a hívás percdíja továbbra is és 1 perces egységekben mérnek, és akkor is ennyi ha 16 ezres a havi díjam. De ha Hollandiában vagyok ugyanezzel a magyar sim kártáyval és bárhová Eu-ba telefonálok akkor csak 74,4 Ft a percdíj!!!
Miért csak a roaminggal foglalkozik az EU, a saját hálózatból külföldre indított hívás
díjával miért nem? -
őstag
válasz ToniSoprano #484 üzenetére
+ Úgy hallottam németben a telefonokat függetlenül kötelesek árulni a szolgáltatók. Talán ezért jelennek meg elég hamar az itthoni gsm boltokban... Szerintem, 3 év múlva veszek egy 6-ost 100-ért, hogy kipróbáljam a rendszert
-
legiaap
félisten
válasz mondomén #486 üzenetére
Amiket te felsoroltál hibákat nem mindenkinél jelentkeztek. Nálam pl nem. Amúgy meg igen is fontos milyen gyorsan javítanak. Vagy téged nem érdekel ha sokáig bugos szofttal kell együtt élned?
Nyilván mondhatod volt egy évük a 8-ra és így adták ki. Igaz, de ha már ilyen lett EGYESEKNÉL, akkor azt díjazom, hogy gyorsan javítják. Van olyan rendszer ahol hónapokig javítják a hibákat, van ahol nem is foglalkoznak vele. Ilyen itt nincs.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Parallaxis
addikt
Itt egy 2 éves teló képek alapján kifogástalan állapotban lévő 4S, amit 60 ezerért árulnak és ebből még alkudni szoktak a vevők általában:
Egy 2 éves Androidos készülék ennél sokkal többet veszít az árából, főleg, hogy a 4s egy 3 éves modell
Azért itt jellemzően gyorsabb a full HD-s nexus 5 az Iphone 6-nál
Szerintem nem figyeltél arra, mait írtam. Az ilyen megnyitogatós videók értelmetlenek, mert nem azonosak az alkalmazások, még akkor sem, ha ugyanaz a nevük. Más a kód és sok esetben a tudásukban is eltérnek az iOS-es változat javára. Az már csak apróság, amit már szintén fentebb írtam, hogy a droidos verziók a cache-el játszanak, hogy gyorsabbnak tűnjenek.
A rokon 2 napig biztos nem tudott telefonálni a telefonnal
Ha a rokon béna, arról nem az Apple tehet.
Az elrontott frissítés után rögtön visszarakhatta volna az előző verziót, szóval max pár percig nem tudott volna telefonálni. A javított verzió meg másnap már elérhető volt.Itt a szuper javítás:
Ugye a kedves rokon nem ausztrál? Mert ha nem, akkor őt nem érinti.
-
Parallaxis
addikt
válasz ToniSoprano #484 üzenetére
a IOS 6-tal lenne, az nekem sokkal jobban tetszett, egyszerű, letisztult volt, ami nekem bejön.
Tényleg az IOS-nél az ikonokat le lehet cserélni, valami egyszerűbb, letisztultabbra, mint ami az IOS 7-ten van?Szerintem olvass utána, hogy mit jelent az, hogy letisztult az iOS7 pont, hogy sokkal letisztultabb, mint az előd.
Egyébként le lehet jb után bármire. -
mondomén
őstag
Legjobb duma a fórumon 'semmi ilyet nem tapasztaltam'. Hát attól még van és sokan szívnak vele, ergó szar a rendszer. Az nem érdekel, hogy mások mit és milyen gyorsan csinálnak, nekem attól nem lesz jobb. Nyilván mondom is, hogy volt 1 évük. Azt díjaztam volna, ha nem adnak ki ilyen hulladékot. Wifi fixre 1 hónapot kell előreláthatólag várni, tök gyors... Kiadnak valamit rosszul, jön rá egy még rosszabb frissítés, aztán egy újabb ami javít valamit, de elront valami mást és ezeken felül is vannak még problémák. Eddig kijött valami, felraktad és használtad. Most meg tesztelgetheted, vissza rakhatod, lesheted a fórumokat, szívhatsz az egésszel. Nem is értem ezek után hogyan lehet őket védeni. Kurva nagy fekete pont nekik.
-
ToniSoprano
addikt
válasz Parallaxis #491 üzenetére
Ha a rokon béna, arról nem az Apple tehet.
Sajnos tényleg béna, a rokon, és elég sokat dolgozik, és nem ér rá különböző leírásokkal, visszaállításokkal sz.ar.kodni, de pont ezért vett Iphone-t, drágán, most meg nagyot szívott. Mondta is a következő teló biztos nem Iphone lesz!Ugye a kedves rokon nem ausztrál? Mert ha nem, akkor őt nem érinti.
Olvasd el a cikket mégegyszer kérlek: [link]
"Utóbbiak eredetileg csak az ausztrál felhasználókat sújtották, azóta azonban kiderült egy olyan probléma is a frissítéssel kapcsolatban, ami minden felhasználó esetében jelentkezhet. Ennek lényegét az képezi, hogy a rendszer a gyári beállításokra történő visszaállás részeként törli az iCloud dokumentumokat, annak ellenére, hogy a folyamat megkezdése előtt kifejezetten azt mondja, hogy semmilyen felhasználói adatot nem fog megsemmisíteni."Egy 2 éves Androidos készülék ennél sokkal többet veszít az árából, főleg, hogy a 4s egy 3 éves modell:
Ez nem igaz, ugyanis az emberek többsége, ha nem függő, vár egy két, hónapot, amíg kijönnek a telefon esetleges hibái, és nézi az árakat pl. szab egy határ pl. ha az új S5 drága még, legfeljebb megveszi az S4-et ennyi. Annyit azért nem veszít a mindennapi használat során. Azok a telefon őrültek, akinek azonnal kell, mert villogni akarnak, megérdemlik! Ezek veszítenek sokat, de ez néhány ember! Te meg a legdrágább csúcskészülékben tudsz gondolkozni a csúcskészülékeken tényleg sokat lehet veszíteni. De az emberek többsége nem csúcskészüléket vásárol, hanem 30-70 ezer körül, mint az ismerőseim. Pl. kollégám lánya 26 ezerért vett Nokia 520-at MM akcióban, másik kollégám kétkártyás Samu Duos-t 40-50 között, és szeretik, amire kell nekik jók ezek a 4 colos telefonok! [link] -
veterán
Eddig nem is figyeltem fel rá, hogy a safari az oldalakat mindig újra tölti, ez gondolom zabálja az amúgy sem sok (500) mb-os mobil netem. Ha új 5s-t, vagy 6-ot veszek nagyobb csomagra kell váltanom... Nem elég, hogy vehetek nano sim kártyát, a mikro helyett...
-
ToniSoprano
addikt
válasz Parallaxis #491 üzenetére
Egy 2 éves Androidos készülék ennél sokkal többet veszít az árából, főleg, hogy a 4s egy 3 éves modell.
Az kiadás után vásárolt csúcskészüléknél azért természetesnek veszi az ember, hogy sokat veszít a teló 2-3 év alatt, de itt mások a szempontok pl. BMW, Audi esetén is sokat veszít az ember az árából, de nyilván itt is mások a szempontok, nem az értékvesztés. De az emberek többsége nem csúcskészüléket, csúcsautót vesz, Magyarországon. Mondjuk az igaz pl. Németországban nem feltűnő az Audi, BMW, szinte átlagosnak számít, de pl. Hollandiában ez nem jellemző, elég sokszor 6-8 éves autókat látni, pedig Hollandiában magasabb az egy főre jutó GDP, mint Németországban.Bocs kifutottam az időből, S Duos helyett, a utódot az S 2 Duost akartam írni, két procis és két kártyás és pl. az E-digitalban is 35 ezerért árulják. Olvasd el a véleményeket az emberek többsége elégedett a telóval:
[link]De ha több memória kell és 4,3 -as kijelző akkor megkapod 10-essel többért a szintén kétkártyás Core 2 Duost.
Sok embernek pl. a 2 kártya fontosabb mint a csúcskészülék, mert legtöbb embernek van egy céges, sokszor csak a cégen belüli ingyenes telefonálás miatt adott teló + a saját telefon. Két telefont tölteni, hordozgatni macera a legtöbb embernek.[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz ToniSoprano #494 üzenetére
ha az új S5 drága még, legfeljebb megveszi az S4-et ennyi. Annyit azért nem veszít a mindennapi használat során.
Mondjuk elmesélhetnéd, hogy ez miképpen kapcsolódik a 4s-hez, ami nem tavalyi, hanem 3 éves modell
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest