- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz Ferenczi Áko #11700 üzenetére
Létezik ember, akinek ez fontos...?
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz Ferenczi Áko #11702 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #11700 üzenetére
És ha lejjebb teker egy kicsit? Nekem néha olyan 10 chatfej alatt szokta kirakni.
-
herczeg145
tag
Sziasztok! Amerikában vagyok és szeretnék venni egy Iphone 6ost. Szerintetek függetlenítés után működne otthon? Itt a link:
https://www.walmart.com/ip/Straight-Talk-Apple-Iphone-6-with-32GB-4G-LTE-Prepaid-Gray/329264833?action=product_interest&action_type=title&beacon_version=1.0.2&bucket_id=irsbucketdefault&client_guid=66703e0c-c73e-4833-8d68-8361fc785bf1&config_id=2&customer_id_enc&findingMethod=p13n&guid=66703e0c-c73e-4833-8d68-8361fc785bf1&item_id=329264833&parent_anchor_item_id=725315245&parent_item_id=725315245&placement_id=irs-2-m2&reporter=recommendations&source=new_site&strategy=PWVAV&visitor_id=Yxy-Luy4gftBu3PLRG5YvsElőre is köszönöm a segítséget!
-
batai15
félisten
sziasztok! a touch id halála mennyire jellemző ? és mennyi a javítása?
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
A 1,5 eves I6S em feltünően gyorsab kezdett merülni. A hattér progikat mostanaban mindig kilovom , van hogy lehuzom a toltőről és kikapcsolt kijelzőnél is úgy merül mintha full fényerőn világítana . Nem több a progi mint korábban. Pl ha lehuzom a telom a toltőről , fel óra alatt 92% esik vissza visszana toltottség. Kilottem a helyzethasznalatot , a hatterben feissitest de semmi javulás..Egy éjszaka kikapcsolt allapotban, kepes 35-40 % ot esni. Ez régen 3-4 volt nincs tippetek mi lehet? Le tudom tesztelni valahogy?koszi, M
K.M.
-
bjergerking
tag
válasz Mályki #11708 üzenetére
Masfel eves telefonnal azert figyelembe kell mar venni a korat es hogy mennyit hasznaltad, lehet az akksi kezdi megadni magat. Toltsd le a Battery Life Doctor nevu progit es nezd meg hany %-ot ir a wear levelnel. Hogyha 70% alatt van akkor lehet idoszeru lenne mar egy csere.
-
Mályki
aktív tag
válasz bjergerking #11709 üzenetére
Koszi a gyors valaszt! Kozben en is tesztelgettem .. kikapcsolt bluetotth , wifi es monilnetnel hozza az esti 3% ot. Olyan helyen vagyok ahol wifi nijcs , mobilnet is nagyon gyér es folyamat fel akar kapaszkodni a bűngyenge halozatra.. ezert merulhetett gyorsan. Koszi az appot , edddig nem ismertem de a peogi szerint 83 % os az alksim 1400/1715. Szoval meg nem kuka. Koszi megegyszer!
K.M.
-
kocka88
tag
Sziasztok! Hozzám került javitásra egy 16gbos i6, eredetileg kijelzo cserés lett volna , de mielött kézhez kaptam megúsztatták a budiba... ultrahangos tisztitóval átmostam az alaplapját , illetve cseréltem az usb csatlakozót is. Jelenleg ha töltöre dugom beadja az alma logót , majd feketére vált a kijelzö, (világit) itunes felismeri hogy dfu módba lépett a telefon , de nem hajtja vérge a visszaállítást... külsö programmal is probáltam (3utools) 17%nál megáll Unable to load RestoreRamdisk. Valakinek valami ötlet véletlen? Van egy sejtésem hogy a Flash memória szállt el benne...
|iPhone 15 Pro Max | Samsung Galaxy S21 Ultra | Apple watch Ultra II | Airpods pro II
-
-
csabi94
őstag
Elkezdte egy ideje a telefonom azt, hogy időnként 5%-okat esik az akksi töltöttség. Lassan akksit kéne cserélnem. Valaki rendelt már bele Ebay-ről akksit? Melyiket érdemes? Ilyen 2-3 ezer Ft-os vackokban nem bízok, viszont szerintem ha elmegyek Magyarországon egy szervizbe, ott is ugyanez kerül bele.
-
Kicsirics77
veterán
Fagyálló mennyiért cserél touch screent sima 6-ban?
Sikeresen leesett a teraszon a betonra, kissé pókhálós lett a drágám.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok!
Már lehet kérdeztem régebben is, de nem jött válasz.
Elég régóta van egy olyan problémám az Iphone 6-os 128GB-os készülékemmel, hogy videózásnál nem vesz fel hangot csak sistergés halható. Teljesen kiszámíthatatlan, van amikor teljesen tökéletesen felveszi a hangot, míg máskor meg semmi.
Találkozott már valaki ilyen jellegű problémával?
Szoftver frissítéseket mindig megkapja, az apple-nél azt javasolták, hogy csináljak egy készülék törlést.
Az is megvolt, de nincs változás. -
Kicsirics77
veterán
válasz Kicsirics77 #11715 üzenetére
na akkor a választ is megadom magamnak,kicseréltem a kijelzőt önköltségi áron.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
rumos XIII
aktív tag
válasz Kicsirics77 #11717 üzenetére
És mennyi volt?
-
Kicsirics77
veterán
válasz rumos XIII #11718 üzenetére
nem kínábol vettem hanem UK így 11k,de sajnos egy szenzor kábel is kell mert bármennyire is finoman szedtem ki az előlapi kamera nem működik az meg majd ugyanonnan 800 ft lesz.
addig meg pihen szétszedve az irodában kicsit..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Themes
aktív tag
10.3.3 valaki tapasztalat??
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Themes
aktív tag
válasz univerzita #11721 üzenetére
Mondjuk az eddig is elég jó volt. És azonkívül esetleg valami?
-
swoody
senior tag
válasz Runner_fxr #11716 üzenetére
Szia,
Ugyan ez a hiba all fent nalam is, csak nekem ez front kameraval is elo szokott fordulni, rettento idegesito. Kiszamithatatlan, hogy egy emlekezetes pillanat hanggal lesz meg vagy sem......
A kihangositas funkcio neha mulodik neha nem..... en mindig hallom a masik felet viszont teljesen random, hogy engem hallanak-e.
Telefonalas kozben hiaba van maxon a hangero, akkor is halk a masik fel, neha meg rendesen hallani.
Foggalmam sincs mit csinaljak.
[ Szerkesztve ]
-
amdboy
senior tag
sziasztok! Bocsi, hogy itt teszem fel a kérdést, de az "eredeti" topikban sokkal kevesebben vannak, hátha itt segítségre lelek. Néhány napja vásároltam a feleségemnek 1 iphone 6 plus készüléket. Az a gondom vele, hogy töltőre dugva nem érzékeli az érintést. Ha lehúzza utána sem, ha vár vele pár percet akkor ismét érzékel. ios 10 van rajta, tegnap frissítettünk erre, előtte 9-es volt, azzal nem volt ilyen gond. Esetleg valakinek tapasztalat vagy ötlet? vagy lehet vissza kellene térni a 9-re? ezt házilag meglehet oldani, úgy,hogy nem nagyon értek az iphone-hoz? válaszokat köszi
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
-
swoody
senior tag
válasz Runner_fxr #11730 üzenetére
Az lemaradt multkor, hogy szinten i6 128gb.
Sajnos nem Pesti vagyok es markaszervizen kivul nem nagyon bizok a tobbiben.
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Bocsánat ha kicsit off, de egy Mi band 2-vel küzdök ès a hívó nevènek kijelzèsèt próbálnám beállítani, de nem sikerül. Lehetsèges, hogy nem tudja már az MI fit app? Hol ronthatom el? Köszönöm előre is!
-
univerzita
addikt
válasz Little Hulk #11732 üzenetére
Nem tudja,csak jelez.
-
N.otorious
senior tag
válasz Little Hulk #11732 üzenetére
Ha angol nyelvű a telefon akkor mutatja, be is lehet állítani, ha magyar akkor nem....nem értem én se, androidon is így volt....
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Little Hulk
tag
válasz N.otorious #11734 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Átállítottam a telefont angolra ès megy! Nem értem mièrt csak így jelzi ki a nevet!? Hagyom angol nyelven a telefont azt hiszem....
-
Themes
aktív tag
válasz Little Hulk #11735 üzenetére
Valyon érdemes lesz felrakni majd a 11 et vagy nagyon belassítja majd?
Valaki próbálta már a bétát?Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
zombinyul
addikt
válasz Little Hulk #11738 üzenetére
A 11-et még az 5s is megkapja, nem hiszem, hogy a 6-ot tönkretennék vele. Max a 12-vel.
-
trobi28
addikt
Szándékosan nem vágják oda a régi készülékeket, max már a hardver nem bírkózik meg az új szoftverrel.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
California1
őstag
Üdv urak !
Szeretnék érdeklődni 10.3.3ról i6 készüléken hogy s mint muzsikál. Sebesség változott valamit ? Akku?
Előre is köszönöm ! -
szezso15
addikt
válasz California1 #11742 üzenetére
Én semmi különbséget nem veszek észre a 10.3.2 után, nyugodtan frissíthetsz!
*Hajrá Loki!* i15+
-
Zsoltee1
csendes tag
Sziasztok
Avval a problémával szembesültem, hogy az iPhone 6-om Wifi és Bluetooth jele szinte nullára csökkent. Nincs kiszürkülés, viszont a Wifi 1 m-es, a Bluetooth 10 cm-es hatókörben működik csak.
Mi lehet a probléma? Wifi antenna csere kellene, vagy Wifi flex kábel csere, esetleg mindkettő?
Pécs környékéről tudtok valakit ajánlani aki szakszerűen meg tudná nézni?
A GPS-el úgy tűnik nincs probléma, bár nagyon nem próbálgattam.
Remélem nem alaplapi hiba... -
-
Themes
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #11745 üzenetére
-
-
Zsoltee1
csendes tag
válasz st3v3np3t3r #11745 üzenetére
10.3.3, ez is lehet gond? Egy ugyanilyen telefonon is ez van és kutya baja...
[ Szerkesztve ]
-
-
Zsoltee1
csendes tag
válasz st3v3np3t3r #11749 üzenetére
Köszi.
Lehet megnézetem Pesten a Smart Clinicben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest