- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruarua
tag
Frissítéskor nem fog behalni a telefon, ha nem az eredeti touch id van benne? Youtube-on terjeng ilyen ERROR 53 hiba emiatt.
-
zeg74
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a telefonom a hét elején nagyon gyorsan elkezdett merülni, aznap 3x töltöttem, majd másnap reggel már nem is tudtam tölteni, nem töltött, bármilyen töltővel próbáltam (természetesencsak iPhone). iDokinál akkut cseréltek, viszont ma is már másodszorra töltöttem úgy, hogy nem használtam ma kevésbé sem intenzíven, a kijelző ~1.5 órát ment.
Természetesen restore meg volt a gyári beállításokra.Istmételten: fél órája vettem le töltőről, ebből 20 percet nyomkodtam, és 87%-on vagyok.
Köszönöm a válaszokat, kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
nagyfejü
őstag
hali!
Azt hogy lehet megcsinálni hogy a rátöltött zene hallgatásakor a telon megjelenjen a zeneszám boritója?ödv
-
TheMarci
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kisapa #11347 üzenetére
"Egyébként meg ha jól tudom a 6s méretben is nagyobb ezért szóba sem jöhetett."
Nagyobb bizony, nem is akármennyivel:
i6: 138.1 x 67 x 6.9 mm
i6S: 138.3 x 67.1 x 7.1 mmAzaz annyival nagyobb hogy észre se lehet venni, ezt jól igazolja az is, hogy minden i6 tok rámegy 6S-re szépen.
[ Szerkesztve ]
-
kkkk99
csendes tag
Volt már valakinek olyan,hogy hivatalos függetlenítés után visszazárt a telefon és szolgáltató függő lett ismét?Telenor kifizetve és 3 hónap után.
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Az ismerősöm most kapott egy Iphone 6-os készüléket és amikor megmutatta akkor szembesültem vele,hogy neki van rajta gyári videó ikon nekem pedig nincs,pedig a T-től vettem.
Mondjuk az is lehet,hogy véletlenül töröltem és ha ez történt akkor hogy tudom vissza állítani?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
UHT09
tag
Sziasztok!
Először is Buék mindenkinek!Azt szeretném kérdezni , hogy érdemes Iphone-t venni Android után?
Most jelenleg egy P8 Lite telefonom van , és ha ezt a "Lite"-ot sikerül elcserélnem akkor godolkoztam ebben az Iphone 6-ban az Iphone SE-ben vagy pedig ha azt mondjátok , hogy nem az igazi akkor P9
Mi a véleményetek a 6-os Iphonról? -
B-L-A-C-K
titán
Ezt neked el kell döntened, van aki androidot szereti, van aki iOS-t. Viszont aki még nem használt ilyet 10ből kb 8 mondja miért nem jött át hamarabb. A legfontosabb hogy itt nincs közel sem annyi személyre szabhatóság mint Androidnál, sokkal zártabb a rendszer.
iPhone 6 meg még a mai napig nagyon jó használható készülék, talán a ha hosszabb távra tervezel akkor érdemes az SE vagy 6S-t nézegetned.
-
-
barrasz
aktív tag
Annak idején én is eléggé elgondolkoztam,hogy érdemes-e váltani akkoriban egy Iphone 4S-re váltottam de azt kell mondanom,hogy teljesen megérte és akkor döbbentem rá,hogy előbb kellett volna.
Az igaz,hogy nem lehet annyira testre szabni mint egy androidos telefont és nincs is rá sok hülye alkalmazás viszont maga a rendszer stabil és ha sikerül megszoknod akkor már nem akarsz majd mást.
Zenéket és csengőhangot valóban meg kell tanulni,hogy kell feltenni a telefonra de nem lehetetlen.
Sokan azt mondják,hogy aki Iphone telefont használ az sznob meg nagyzási kényszere van,de aki ezt mondja az még nem használt iost.
A családban van egy iphone 6 és egy iphone SE meg két androidos telefon és azért van összehasonlítási alapom. -
zombinyul
addikt
-
SzPeti87
tag
Én augusztusban váltottam sony z1-ről i6s-re. Igaz, hogy 2,5 évesen se volt gond vele, de régóta olvasgattam itt az iphone topikokat és kíváncsi voltam, hogy milyen egy iphone-t használni. Nekem nagyon tetszik, egyáltalán nem bántam meg. Utána párom cserélte le az LG L65 telefonját egy SE-re (neki azért nagyobb volt az ugrás ) mert tetszett neki is az ios. Azóta mindketten gond nélkül használjuk. Remélem később se lesz gond velük.
A testre szabhatóság ténylég korlátozottabb, de teljesen egyetértek B-L-A-C-K-el: "Úgy fogalmaznék hogy pont annyira tudod állítgatni amennyire szükség is van." -
UHT09
tag
válasz SzPeti87 #11385 üzenetére
Nekem fontos a fényképezés elsősorban , szeretek fényképezgetni különböző dolgokat
Főleg makró dolgokat szeretek fényképezni.Emellett a gyorsaság is fontos nekem.
Az SE egyébként tetszik , főleg a dizájnja stb. De kicsi sajna
Csak az a baj , hogy drága telefonok.
Eddig még telefonra 100k-nál többet nem költöttem. -
barrasz
aktív tag
Azt nem tudom,hogy esetleg a te szemeddel nézve milyen a kamera nekem teljesen megfelel.
Az SE nekem is tetszik de a kijelző nagysága miatt választottam az Iphone 6-ot.
Ami az árat illeti,nos az köztudott,hogy az iphone sosem volt olcsó de ha megnézed a csúcs androidos telefonokat azok 100 felett vannak.
Persze azért ha megnézzük,hogy egy iphone menyibe kerül akkor érdemes elgondolkozni azon is,hogy vajon akkor miért ilyen népszerű és miért képesek az emberek napokat sorba állni amikor megjelenik egy új típus.
A minőséget mindig meg kell fizetni.
Már több ismerősőmtöl hallottam,hogy aki iphone telefont használ az nem igen akar mást használni. -
-
UHT09
tag
válasz B-L-A-C-K #11392 üzenetére
Falun lakom , és igen olyan tokot nézegetek rá amin nem látszik a logó
Eldöntöttem SE lesz.
Igen egy kicsit kicsi , de ma egyik barátom megmutatta az Iphone-ját (neki egy 5s van) és nem annyira kicsi az a 4-es kijelző
A kezem nem a legnagyobb így jó választás lesz az a telefon szerintem hosszútávra.
Hardveresen is erős , kamerái jók , ugyhogy jó választás lesz az a telefon -
B-L-A-C-K
titán
-
rumos XIII
aktív tag
Sziatok! Van egy feleves telefon, azt vettem eszre, hogy hidegben kikapcsol, es ugy jelzi, mintha lelenne merulve.
Erre van valamilyen megoldas?
Kosz baratok! -
Arcképgyáros
válasz rumos XIII #11396 üzenetére
Sajnos mindegyik készülék így viselkedik. Az aksik nagy ellensége a hideg, esetleg garancia, ha még garanciális a készülék.
Visszakapcsol utána ugyanazzal a töltöttséggel, nem?
-
Arcképgyáros
válasz rumos XIII #11398 üzenetére
Helyedben nem tenném szóvá, ha meg megjegyzik akkor felesleges leadni mert az 1 kijelzőcsere.
galaxys80: Mennyire új a készüléked?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest